Je sex počas menštruácie normálny?
Ahojte zienky je normalne mat sex pocas menštruácie ?
Niekto má niekto nie. Kto určuje či to je alebo nieje normálne? Veď menštruácia nieje choroba
Ako to komu vyhovuje, stačí dodržať hygienu.
Nenormálne to určite nie je 🙂
Ked vam chuti, preco nie?
Keď nekrčíš a nekričíš od bolesti prečo nie, každému čo chutí
Mne sex a orgazmus počas MS pomáha od menstruacnych bolesti. Najmä ak si muž nedáva pozor (nevytahuje), mne príde až taká úľava 😀… niekedy sa aj cez bolesť “premozem”, lebo viem aká úľava ma čaká 😀 ale to je samozrejme môj prípad… a to nehovorím o tom, že počas MS si to oveľa viac užijem a je to pre mňa intenzívnejšie 😀
my sa na sex pocas ms vyslovene tesime, ano su tam urcite obmedzenia, nemenime polohy, oral tiez samozrejme nie, ale ja som ako keby taka viac senzitivna, ze velmi lahko dosahujem orgazmus a on sa tesi, ze sa moze robit do mna.. takze my ho mame radi
Vsetko co vyhovuje obom partnerom je “ normalne.”
Nepraktizujem, ale ked ani jednemu nevadi bordel tak neviem preco by to nemalo byt normalne.
Nepraktizujem, ale ked ani jednemu nevadi bordel tak neviem preco by to nemalo byt normalne.
@vanilkovazmrzka Ak by si praktizovala, videla by si,že to nie je až taký bordel. Hlavne ku koncu cyklu .
@timeeejkaaa nie je na tom nič čudné
@vanilkovazmrzka ale no, bordel po tom nie je jedine ak žena strieka ostošesť 🤣
Pre mňa s manželom absolútna stopka. Mám silné krvácanie... Vôbec ma neláka mať sex v tom čase a aj manžel po tom netúži. Ako to realizujú iné páry, je mi ukradnuté.
Pre mňa o to normálne nie je , a ani som to nikdy nepraktizovala. Tých pár dní obmedzenia hravo vydržíme.
@timeeejkaaa normálne je vždy to,čo považujú obaja partneri za normálne.
mne to príde nechutné ale tak kto má slabšiu ms nepoviem.Alebo mu to osobne nevadí.Mne je zle už len z tej predstavy.Vtedy som rada že žijem a nie ešte aby sa po mne dakto válal😀
My niekedy máme ak je chuť a niekedy mi to aj na začiatku dosť pomáha pri bolestiach a uvolní ma to. Ale keď začnem viac tiecť, tak to sa mi už velmi nechce "čvachtať" v tej krvi, nie je to moc príjemné 😃 ale hneď na začiatku MS a ku koncu je to v pohode. Len si treba dávať pozor lebo počas MS je žena náchylnejšia na nejaký zápal/infekciu, tak to netreba preháňať a radšej počkať tých pár dní.
@vanilkovazmrzka ale no, bordel po tom nie je jedine ak žena strieka ostošesť 🤣
@stellarstar proti gustu… mne to nevyhovuje, ale ako vravim, komu je to po chuti, nesudim 🧛🏿🤣
@timeeejkaaa normálne to nie je asi pre tretinu až polovicu sveta 🙂
Židia nesexuju počas menštruácie, pretože to považujú za nehygienické.
Rovnako v islame je sex počas menštruácie zakázaný, keďže môže ohroziť zdravie ženy (žena je vtedy náchylnejšia na infekcie krčka maternice a maternice ako takej).

@timeeejkaaa čo je "normálne" si urcujes ty sama