icon

Je to až tak zlý nápad?

25. máj 2022

Ahojte
Dnes sme sa mali stretnúť s priatelom. Mali sme ísť von hrať volleybal ale počasie nie je najlepšie. Ani u nich ani u nás nevieme byť (rodičia), v kine nič nedávajú a sadnúť si niekam len tak nechce/me. Tak som navrhla nech si nájdeme nejaké pekné miesto, kúpime pizzu , stiahneme v prípade nejaký film a spravíme v jeho aute toto. Deka, jedlo, pitie, my dvaja a dobrý film alebo už len tá príroda a počasie.
Povedal, že to sa radšej nestretnime. Čo si o tom myslíte? Naozaj tak zlý nápad?

Je to až tak zlý nápad?
Strana
z2
ckocka
25. máj 2022

@h2 My áno, ale ten jej frajer asi nie. Alebo nie je fanúšik amerických filmov o zalúbených teenageroch.

h2
25. máj 2022

@ckocka No, v prípade, že mu autorka ukázala tú fotku, čo dala aj sem, tak sa určite vydesil. 😁 Ináč si myslím, že na romantiku v aute s filmom a pizzou by sa mnohí chlapi nechali radi nahovoriť.

niekto2hy
25. máj 2022

@h2 len by musel mať v aute,, rovnaký, alebo väčší kufor"

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
aandrea9
25. máj 2022

Ja budem prudko praktická 😂.... aké má auto? 🤔

denithestrange1993
25. máj 2022

Ved ked nie je pocasie najlepsie tak co vymyslas otvoreny kufor? Podla mna sa boji,ze mu do auta natecie 😃

karolinakr
25. máj 2022

@yvanielka ja sa pridám

sticker
andreatytler
26. máj 2022

Viem ze si vravela ze toto je iba ilustracna fotka, ale ak si mu dala ten navrh s touto fotkou, tak jasne ze sa mu to nepacilo. Je to prilis romanticke, tie svetielka a volaniky a belase pasiky. Inac moj muz je Kandan a oni ziju v autach tak isto ako americania, ale ani on by na takyto vecer nesiel. Je to prilis neprakticke. Nemoze sa tam poriadne usadit tak ako on chce, nemoze si odskocit na zachod, do chladnicky po pivo a podobne.

anitramaavoseneb
26. máj 2022

Vau.Chlapi sú zvlásne tvory.Teda česť výnimkam.

anitramaavoseneb
26. máj 2022

Mohol to aspoň skúsiť a potom povedať,či to je až taký zlý nápad.

vilma7
26. máj 2022

Asi má s tým problém a to:
- Nedajú sa mu dostatočne sklopiť zadné sedadlá
- Je háklivý na svoje auto a nechce tam knzumovať jedlo, nápoje
- Pre chlapa je to podľa mňa dosť.nepohodlna voľba trávenia voľného času
- myslí si, že to neskončí len pri pozeraní filmu, ale v aute sa mu sexovať nechce, nedá
- je vysoký a má tam málo miesta

Pokiaľ tam nebude mäkký matrac, je to nepohodlné, takže za mňa tiež nie, radšej by som išla niekam na túru do lesa s opekačkou. A ak má pršať, na prechádzku sa dá ísť aj v daždi

llucciaa
26. máj 2022

neviem podľa mňa toto chlapi vnímajú tak inak ako my ženy a v tom môže byť ten ani nie že problém, ale rozdiel 🙂 môj by sa na niečo takéto nedal už len z dôvodu že by to bolo v aute, na svoje auto je proste citlivý a toto neprichádza do úvahy :D

Strana
z2