Je to nevera?
Čaute, píšem prvý krát, divná situácia, ale možno ste sa s tým niekto stretli, potrebujem poradiť, ....priateľ mal burný víkend, alko bar a pod.... ked som s ním neskôr bola, náhodou keď mi niečo ukazoval v mobile, (medzitým odišiel do inej miestnosti) natrafila na historiu cez vikend, a čo čert nechcel... okrem toho, že same Pečko pozeral, tak tam bola nejaká stranka ktorú on si prezeral, nehjaký sex amaterky? nepoznáte to? čo je to za stránka? niečo že si vyhladaval dievča, vek, okres a pod info...stihla som len prečítať že ,,platba v hotovosti,, to ma až zamrazilo... Čo je to za stránku? je to len sex online? alebo aj stretnutie a niečo real? nič som mu jasne nepovedala, lebo netuším či to je toto, čo si myslím...on je typ, ktorý ked si vypije tak aj o 4 ráno si zavola taxik a ideee...no alebo sa mýlim. dik za rady
@veronikaszabova tak tie pravidlá si pozriem
Každý má iný uhol pohľadu na to, ale nikoho nebije neokrada neohrozuje
@veronikaszabova a komu teda ublizuje? Akoze nejdem obhajovat,lebo tato ,,praca,, sa mi hnusi uplne,ale ona fakt nikomu neublizuje
Keďže spolu nebývate a on chodí na takéto stránky, je podľa mňa jednoznačné, že tie štetky aj reálne vyhľadáva. V mnohých prípadoch je to už ako závislosť a chlap hľada stále novú a novú babu na sex, lebo ho každá hneď omrzí.
@kloku23 ano je to nevera, ak to robi poza chrbty a ty nie si ok s tym, co robi.

@lenjaona pozri si pravidla MK a zistis, ze sa tu tyka.
Nerobi nic, cim by niekomu ublizovala? 😂 OK. 😂