icon

Je to nevera?

10. máj 2023

Ahojte, som sa nedávno bavila s jednou známou o tantre masáž. Napadli ma taká otázka, že či je tantra masáž podľa vás nevera? (voľná diskusia)

drake122
•
10. máj 2023

To je uhol pohladu. Veľa chlapov chodí na tantra/thajskú masáž, pretože si "priplatia" happy end, v ich očiach to nie je nevera. Pre masérky je to v niektorých salónoch vraj aj bežná vec, extra peniaze a minimum roboty navyše.🤣 Naviac pre chlapa sa aj minimalizuje riziko pohlavnej choroby v porovnani s titútkami...

viestta
•
10. máj 2023

Kazdy nech si to vyklada po svojom, mne je osobne jedno ci to niekto za neveru povazuje alebo nie.

h2
•
10. máj 2023

Už zase anonymná diskusia o tantra masáži a nevere? To už tu bolo viackrát.

majlo1234
•
10. máj 2023

Ako si to kto vylozi. Mne by to vadilo, rovnako ako suloz s prostitutkou. Striptiz mi naopak nevadi. Vsetko su to v podstate platenw sluzby, ale nevnimam to rovnako😄

kik2022
•
10. máj 2023

Podľa mňa áno.

mirkava
•
11. máj 2023

Načo je to dobre? Nech ide na normálnu masáž, ostatne si necháme na doma 😉

mladena
•
11. máj 2023

podľa mňa je to len nezmysel aby štetky dostali peniaze a nemuseli pri tom reálne súložiť, tak akože chlapa hladkajú a potom mu ho vyhonia a dostanú peniažky. Tantra ako indické učenie je niečo úplne iné takže, chlap ktorý by sa na toto dal je pre mňa korunovaný hlupák, čiže nejde ani tak o to či to považujem za neveru ale s takým by som skrátka nebola 🙂