Je to podľa vás nevera?
Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(
Alkohol je akoze ospravedlnenie za neveru?? Je to kurevnik, bud rada ze si to zistila pred svadbou. Ak sa bozkava s inou, este aj pred tebou! Tak pockaj az budete mat deti, rok bez sexu, ty doma s placucim deckom, on osuka prvu kt mu dojde do rany.
lebo ja zase nechápem prečo? On sa s ňou nikdy nejak nebavil ked sa stretli, max tak pozdrav a otázka ,,ako sa máš?" dokonca sa nikdy sami dvaja nestretli ked už vždy tam bol ten jeho kamoš, aj ja, alebo nejaká moja kamaratka
@lunademonica on sa alkohol nevyhovoril, aj povedal, že ,,ano mal som vypité ale viem, že to nie ospravedlnenie"
Vieš, on asi vie, čo si môže k Tebe dovoliť. Keď mu prejde bozkávanie s kamoškou a Ty mu to bez slova tolerujes, on bude vlastne pri Tebe šťastný muž.
@lunademonica i ked on ma nevidel, ja som bola v obývačke , ona sedela na gauči on pri stole, a odišla som a asi tak o 10min, som prišla a vidím toto :( pochybujem, že ma videl, bola som vo dverách a ostatný boli bud inde alebo na záhrade
kto vie ako by to bolo keby tam je ešte niekto iný
Strasne si naivna
@veronikaszabova v čom?
V tvojich slovach je citit, ako ho obhajujes...
@jj298 to som ked písala? ukáž mi to
@veronikaszabova kde?
Precitaj si svoje odpovede a pochopis.
@veronikaszabova ja tam nič také nevidím a ked na niečo poukazuješ máš vedieť z čoho to pramení
Buď rada, že tam nebol nikto iný, aspoň si videla, coho je schopny... Akože a za 10 minút... Aj ti to vysvetlil ako k tomu došlo?
On ti nedal dôvod pochybovať, on ti dal dôvod na definitívny koniec.
Katka ja som presvedčená, že si to ty a odbavujes sa na reakciách....
15 ľudí na oslave, ale oni ostali sami dvaja v obývačke... joj Kaťa....
Nie je nevera ajo nevera, ale toto by bolo pre mňa prekročenie hranice. Velmi ponížene by som sa cítila, keby sa môj nastavajúci olizoval s nejakou inou na oslave, na ktoru sme prišli spolu. Vedel že si tam, a aj napriek tomu to urobil... Vážne nemal žiadne zábrany?
@simona20201309 zeby? 😂 Uvidime, ci sa Kacena ozve pod svojim nickom.
@mathob to tiež pravda, on povedal, že ,,nevie" že sa začali baviť a stalo sa, nevedel uplne rozmýšľať
@mistymay33 evidentne nemal, ale tak zase nejaká jeho tuposť
@veronikaszabova ak nie, autorke sa potom hlboko ospravedlnim, ale som presvedčená že je to ona. Sledujem, že tieto témy zakladala, do podobných sa vždy zapajala a nedávno jej niekto písal, či nevie, že sa dá aj anonmne a odvtedy takéto anonymné témy pribúdajú celkom dosť.
A kto je tá ,,Kaťa" ozaj neviem, o kom si píšete
To je ti taka ženská, ktorú témy o neverach a podovodch fascinujú. Úplne je tým posadnutá a rada to rozoberá veľmi často. V jej okolí sa takéto situácie aké opisujes stávajú veľmi často. Naposledy to bol firemný večierok. Teda neviem ci naposledy, ale prvé čo mi našiel vyhľadávač https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/firemny-vecierok-zadani-zadane-zabudaju-ze-maju-partnerov-2/?page=15&scrollto
to, ze sa ti priatel ospravedlnil a nesnazil sa z toho vinit alkohol je jedna vec. druha vec je, ze spravil nieco, cim ti ublizil a este aj na oslave, kde bol s tebou.. co potom asi robi ked je niekde bez teba, len s kamaratmi..? tvoju doveru uz narusil a ak by si dala vztahu sancu aj napriek tomu a chcela by si v nom pokracovat, myslim, ze stale tam bude nejake to podozrievanie z tvojej strany (comu by som absolutne rozumela). svadbu by som teraz urcite neriesila a odlozila a ak si myslis, ze ma zmysel pokracovat vo vztahu, tak skusit to mozes, ak si myslis, ze to bude mat zmysel
Autor ktorý založí tému anonymné, nemôže odpovedať pod svojim nickom, preto by nás niektoré zaujímalo, či sa @katkazocele pridá do tejto diskusie 😊
@crazy_cat_lady to si tiež myslím, lebo ja som zrady už zažila a vždy vo mne niečo ostalo a toto je trochu iný level čiže aj keby nebude už všetko ako predtým
😁 určite mal aj stvrdnutého vtáka v nohaviciach, ale veď to niiič...to ten alkohol...chudáčik chlap...pravdepodobne na neho tá kámošova sestra skočila...on bol bezbranný, nevedel sa brániť...on to vlastne ani nechcel...to všetko tá ženská...potľapkaj ho po pleci, ešte sa mu ty aj ospravedlní, že ti je ľúto, že ho takto opitého tá ženská využila...vydaj sa za neho a plač doma do vankúša. Veľa šťastia v živote prajem 😁
@simona20201309 ja som v roku 2022 nemala ani MK a tú Katku som raz videla v témach o nevere sa vyjadriť ale neviem kto to je, nikoho tu ,,nepoznám"
@tanyag tak toto mi nepovedal, ale zase toto sú dosť také reči...hmm... ,,chlapská klasika" TO ONA!!!!
a za prianie šťastia fakt dakujem 😂