Je to podľa vás nevera?
Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(
@h2 alebo ma s tym skusenost. Kedze to je taky leitmotiv u nej. Nevera bozkavanim.
@h2 Akoze aj ten vianocny vecierok mi prisiel velmi pritiahnuty za vlasy, ale tak, povies si, mozno robi v nejakej firme s nizkymi narokmi na vzdelanie alebo co..neviem, ja robim vyse 20 rokov, milion firiem som prestriedala a kopec vecierkov, teambuildungov, husacin a tolko prietrtov som za 20 rokov nezazila dokopy 😂😂
@h2 Aj ja si myslím, že to bolo tiež vymyslené. Kamoška s kamošom sa bozkajú pred ostatnými z partie a jej priateľ spí hore 🤦♀️ Tuto zas snúbenec sa na rodinnej oslave bozkáva s kamošovou ženou na chodbe, kde ich hocikto môže vidieť. Ak by to bola pravda, tak má okolo seba nielenže neverných, ale aj strašne hlúpych ľudí.
@nekonecna_katastrofa Ona tu na MK mala uz v 2018 nejake problemy, ze v prispevkoch o nevere nadavala zenam, pasovala sa za moralne cistu a cestnu a vsetky ostatne odsudzovala. Je to nejaky druh obsesie alebo nieco nespracovane alebo su to potlacene tuzby, strach, neistota.
@dadis no nedozvieme sa 🙂 komentuje jedna radost, tejto sa vyhyba. 🙂
@veronikaszabova Ano, bola to ona 🙈
@veronikaszabova to je už choré, ak je to vážne jej diskusia.. Ináč štýl písania sedí aj ten obsah problému 🙂 musí mať nudný život, kopec času a nenapadá ma ze k čomu založiť tému čítať reakcie a dookola sa motať v niečom
@mk22 urcite to je ona. 🙂 V inych diskusiach sa realizovala cez vikend a tuto odignorovala. Aj som jej poslala link do inej diskusie a nic.
@veronikaszabova a nie len tejto sa vyhýba, aj téma,,pokazený večer " je určite jej.
Prečo to robí ma nezaujíma, ale mrzí ma, že oberá o čas tie, ktoré chcú úprimne poradiť a pomôcť. Potom sa tu budú podozrievať každé anonymné témy a tie co majú skutočný problém, ostanú odignorovane.
Preto je to od @katkazocele nefer a hnusne
Znižuje dôveryhodnosť všetkých anonymných tém. Mali by ju zablokovať, pripadne jej dat nejaké upozornenie.
Véd admini musia vidieť, že zakladá vymyslené témy....
Teda on vraví že nič nepamätá...

@h2
@veronikaszabova Teraz si tak hovorim, ci aj tie temy o tom vianocnom vecierku a tom bozkavani na chate si Katka uplne nevymyslela, len aby sa debatovalo na temu nevera 🤔