icon

Je to podľa vás nevera?

9. feb 2023

Nedávno sme boli na rodinnej oslave a so snúbencom plánujeme svadbu, videla som ho však ako sa na tej oslave bozkával so sestrou jeho kamaráta, bolo nás tam asi tak 15 ľudí a bol aj nejaký ten alkohol, a ked som ho videla ako sa s ňou bozkáva tak niečo sa akoby vo mne zlomilo. Bavili sme sa o tom a on si vraj dačo matne pamätá ale, že ho to mrzí, neviem čo si o tom myslieť, lebo vyslovene sme sa nehádali, ja som nekričala ani nenadávala, ale neviem, lebo kedže si niečo to pamätá tak neviem čo bude ,,nabudúce" ked bude ,,príležitosť" :(

Strana
z8
dadis
11. feb 2023

@h2
@veronikaszabova Teraz si tak hovorim, ci aj tie temy o tom vianocnom vecierku a tom bozkavani na chate si Katka uplne nevymyslela, len aby sa debatovalo na temu nevera 🤔

h2
11. feb 2023

@dadis Stavím sa, že to o bozkávaní na chate je vymyslené. Tiež tam bola kopa nezmyslov. Veľmi nešikovné klamstvá.

moonlight1210
11. feb 2023

@h2 alebo ma s tym skusenost. Kedze to je taky leitmotiv u nej. Nevera bozkavanim.

dadis
11. feb 2023

@h2 Akoze aj ten vianocny vecierok mi prisiel velmi pritiahnuty za vlasy, ale tak, povies si, mozno robi v nejakej firme s nizkymi narokmi na vzdelanie alebo co..neviem, ja robim vyse 20 rokov, milion firiem som prestriedala a kopec vecierkov, teambuildungov, husacin a tolko prietrtov som za 20 rokov nezazila dokopy 😂😂

h2
11. feb 2023

@dadis To sa priznám, že som príliš nečítala, bolo to dlhé. Ale možno, keď sa niekedy budem veľmi nudiť, tak to dočítam.

nekonecna_katastrofa
11. feb 2023

@h2 Aj ja si myslím, že to bolo tiež vymyslené. Kamoška s kamošom sa bozkajú pred ostatnými z partie a jej priateľ spí hore 🤦‍♀️ Tuto zas snúbenec sa na rodinnej oslave bozkáva s kamošovou ženou na chodbe, kde ich hocikto môže vidieť. Ak by to bola pravda, tak má okolo seba nielenže neverných, ale aj strašne hlúpych ľudí.

dadis
11. feb 2023

@nekonecna_katastrofa Ona tu na MK mala uz v 2018 nejake problemy, ze v prispevkoch o nevere nadavala zenam, pasovala sa za moralne cistu a cestnu a vsetky ostatne odsudzovala. Je to nejaky druh obsesie alebo nieco nespracovane alebo su to potlacene tuzby, strach, neistota.

veronikaszabova
12. feb 2023

@dadis no nedozvieme sa 🙂 komentuje jedna radost, tejto sa vyhyba. 🙂

dadis
12. feb 2023

@veronikaszabova Ano, bola to ona 🙈

mk22
13. feb 2023

@veronikaszabova to je už choré, ak je to vážne jej diskusia.. Ináč štýl písania sedí aj ten obsah problému 🙂 musí mať nudný život, kopec času a nenapadá ma ze k čomu založiť tému čítať reakcie a dookola sa motať v niečom

veronikaszabova
13. feb 2023

@mk22 urcite to je ona. 🙂 V inych diskusiach sa realizovala cez vikend a tuto odignorovala. Aj som jej poslala link do inej diskusie a nic.

simona20201309
13. feb 2023

@veronikaszabova a nie len tejto sa vyhýba, aj téma,,pokazený večer " je určite jej.
Prečo to robí ma nezaujíma, ale mrzí ma, že oberá o čas tie, ktoré chcú úprimne poradiť a pomôcť. Potom sa tu budú podozrievať každé anonymné témy a tie co majú skutočný problém, ostanú odignorovane.
Preto je to od @katkazocele nefer a hnusne
Znižuje dôveryhodnosť všetkých anonymných tém. Mali by ju zablokovať, pripadne jej dat nejaké upozornenie.
Véd admini musia vidieť, že zakladá vymyslené témy....

ksenia16
24. jan 2025

Teda on vraví že nič nepamätá...

nikamt
18. mar 2025

@tanyag toto je top komentar, to iste by som napisala aj ja 🤣

Strana
z8