icon

Je to zaschnutý ejakulát na podložke z toalety?

denisa787
Včera o 17:17

Ahojte viem že je to čudné ale chcem sa opýtať aký máte názor je toto spermia keď je zaschnuta ? ... Je to podložka z vc nikdy takáto nebola ani nemala byť s čoho...

Je to zaschnutý ejakulát na podložke z toalety?
Strana
z3
anonym_a13fab
Včera o 17:25

@denisa787 To ako fakt sa pýtaš?????

Spýtaj sa toho, čo s tebou býva.

haley7897
Včera o 17:25

Neviem, ale schvalujem. Niektorých je lepšie utrieť do podložky...

anonym_d9f726
Včera o 17:27

@denisa787 budem teraz asi hnusná rovnako ako tento príspevok, ale keď to ovonas tak zistíš....

patrike
Včera o 17:29

Nemoze to byt kremovy cistiaci prasok na keramiku ?

danica2711
Včera o 17:30

Panebože, horúčavy už trochu poľavili, ale ľuďom šibe furt... Spermia? Jedna?

anonym_eedca8
Včera o 17:33

@denisa787 môže. A nevylievala si ty, alebo niekto iný nejaké zbytky jedál do WC?

stellarstar
Včera o 17:35

Jogurt 🤣

denisa787
autor
Včera o 17:37
@anonym_eedca8

@denisa787 môže. A nevylievala si ty, alebo niekto iný nejaké zbytky jedál do WC?

@anonym_eedca8 nie nič som tam nedávala...

motylik2559
Včera o 17:48

@denisa787 A dovod preco sa nieco take absurdne pytas uvedies?

pr85
Včera o 17:48

@denisa787 Odpoviem to ako chlap, než túto tému vymažú. Akože fakt sa nechceš spýtať osoby disponujucej spermiami, ktorá s tebou býva? Ako to mybtu na fóre máme vedieť? Skúsi to vyriešiť s tvojim mužom.

denisa787
autor
Včera o 17:49
@pr85

@denisa787 Odpoviem to ako chlap, než túto tému vymažú. Akože fakt sa nechceš spýtať osoby disponujucej spermiami, ktorá s tebou býva? Ako to mybtu na fóre máme vedieť? Skúsi to vyriešiť s tvojim mužom.

@pr85 pýtala som sa vraví že nie , ale ktorý chlap sa prizná ?

anonym_2a6ab5
Včera o 17:51

@denisa787 Jedna spermia ťažko 🙈
Keby aj, čo je na tom? Nehrala by som sa na detektíva, už vôbec nie na nete.

anonym_e69dea
Včera o 17:53
@denisa787

@denisa787 Nie je jednoduchsie to dat do pracky a oprat,ako zistovat DNA nejakeho flaku na podlozke?😂😂

pr85
Včera o 18:02
@denisa787

@denisa787 A prečo si myslíš, že by to mali byť jeho spermie? Máš na nejaký dôvod?

anonym_4e5ee6
Včera o 18:12
@denisa787

@anonym_eedca8 nie nič som tam nedávala...

@denisa787 ja len, ze spermiu by si videla len pod mikroskopom, aj to by musela byt este ziva. Ak mas pocit, ze spolubyvajuci si to rozdal na WC s Anickou Dlanovou a potom si vercajg vydrel do predlozky, tak ta tekutina sa vola ejekulat. Ucili nas to na biologii tusim v osmej triede ZS.

anonym_77ccc9
Včera o 18:18

a ako to chuti? Skusala si?

anonym_1d3a52
Včera o 18:23

@denisa787 Podľa mňa je to dosť možné, že je to ejakulat.

domkakvet
Včera o 18:27

@denisa787 uz nam napises preco to chces vediet a mozno podla vone by si zistila.

pralinka25
Včera o 18:28

a keby aj bol tak co? smrtelny hriech ci trestny cin? ci co?

denisa787
autor
Včera o 18:29
@domkakvet

@denisa787 uz nam napises preco to chces vediet a mozno podla vone by si zistila.

@domkakvet ahhh .... Lebo sa mi to nezdá aj podľa správania ... Doma má ženu a je to za potrebu si na wc honit ? Myslím že nie a celý deň hovoriť o sexe ?

denisa787
autor
Včera o 18:34
@pralinka25

a keby aj bol tak co? smrtelny hriech ci trestny cin? ci co?

@pralinka25 aha tak tebe by bolo dobré keby si tvoj muž honil kokot ? Poza chrbát ?

anonym_d9f726
Včera o 18:35
@denisa787

@pralinka25 aha tak tebe by bolo dobré keby si tvoj muž honil kokot ? Poza chrbát ?

mandarinka555
Včera o 18:37
@denisa787

@denisa787 Hovorí sa tomu masturbácia...To sa muža bežne pýtaš, či si "honil ko**t" ???

anonym_285e6e
Včera o 18:38
@denisa787

@denisa787 a akože čo aj keby to bol ejakulát? To si chudák chlap už ani doma na záchode nemôže vyho*niť? Maximálne to mohol poriadne vyčistiť lebo je to takto zaschnute dosť nechutné. No a ty keď chceš zistiť pravdu, tak si k tomu pričuchni a uvidíš. A nabudúce, možno keby si ho menej sekirovala tak si chudák nemusí honit natajnasa na záchode.

anonym_285e6e
Včera o 18:40
@denisa787

@denisa787 ma si od teba pýtať povolenie? 🫣🙈🤣🤣🤣 Chudák, ani sa mu nečudujem, že ma potrebu sa pred tebou schovávať na záchode. Prajem mu, nech si dobre užije aj mimo neho... Len to nebude môcť byť s tebou.

anonym_fba839
Včera o 18:45
@denisa787

@denisa787 viac ako pripadna masturbacia tvojho muza ma udivuje samotny tento prispevok a tvoja otazka. Moze to byt cokolvek. Od cistiaceho prostriedku. Nejaky krem. Ano aj to co pises. Preco by to ale pustil práve na zachodovu dosku?

anonym_4e5ee6
@denisa787

@denisa787 ma si ho honit pred tebou? Ked to spravi na tajnasa je to nebetycna tragedia? Nedajboze ma si pytat povolenie? Kurna, vsak je to dospely chlap, uvedomujes si to? Daj nam na neho kontakt, poradime mu, ze to ma robit v sprche. Dokazy lahko splachne a stihacka nebude vysilovat

anonym_b39f29

Ako prepáč, ale to, že tvoj partner masturbuje, ty to berieš ako neveru či čo?

verus_16
Včera o 18:49

...ehmmm...no ale ved tam mal predsa toaletny papier , a toto vyzera este utrete ponozkou, hladaj ponozky ked tak 😃😃

anonym_2a6ab5
Včera o 18:56
@denisa787

@domkakvet ahhh .... Lebo sa mi to nezdá aj podľa správania ... Doma má ženu a je to za potrebu si na wc honit ? Myslím že nie a celý deň hovoriť o sexe ?

@denisa787 každý chlap to robí, ak tvrdí, že nie, klame

Strana
z3