icon

Je toto nevera?

vikikiki_890
14. okt 2022

Ahojte žienky... Začala som chodiť s jedným mužom. Je veľmi úprimný pravdu povediac až moc a niektoré detaily by si mohol ušetriť. Na druhú stranu je veľmi dokonalý a starostlivý. Stále sa ma pýta ako sa cítim a ako sa mam ci niečo nepotrebujem. Povedal mi ze si nás vie predstaviť dlhodobo a ze dlho čakal na niekoho ako som ja. Máme dokonalo dlhé deeptalk-y. Všetko toto by bolo krásne dokiaľ s neho nevypadla jedna vec povedal mi ze keď sme sa prvý krát stretli a odvtedy si začali písať každý deň..(nase ďalšie stretnutie bolo až o dva týždne vtedy sme mali prvý krát sex).. Tak medzi týmto obdobím spal s jednou svojou kamarátkou na sex ktorú vtedy mal ale vraj to ukončil po našom spoločnom víkende kedy sme sa prvý krát milovali lebo začal mať ku mne silnejšie emócie a chcel byť férový aj sam voči sebe. Strašne ma to vzalo.. Písala som si sním každý deň počas tých 2 týždňov a stále myslím teraz ze kedy asi tak mal ten sex a podobne sracky. Viem ze sme spolu vtedy ešte nechodili ale kamoška mi povedala ze podla nej to je nevera. A ostala som taká. Mimo.. Na jednej strane si veľmi vážim ze mi to povedal ale nemusel... Urobila som scénu a on začal riešiť to ze teraz chcem zahodiť všetko to pekne co spolu budujeme kvôli niečomu co sa stalo vraj keď sme spolu ešte nechodili.. Nie nechodili ale riešili sme sa a vedel ze ma chce a ajtak šiel za inou.. Neviem čo si mám o tom myslieť potrebujem viac uhlov pohľadu. Na jednej strane o neho prísť nechcem na druhej ma to žerie...

Strana
z3
pralinka25
15. okt 2022

@kassandra25 to mi pride ako z nejakej divnej telenovely nemyslis? ja neviem. zivot je taky kratky uz aj tak plny boesti a problemov. naco toto vsetko. mne to pride ako totalne mrhanie casom a energiou.

@raiper34 ja neviem. podla mna debilom nie je. nevies ako to bolo. Autorka sama od neho vyzaduje uprimnost. ona mu tiez kadeco povedala. ja si len myslim ze jednoducho si myslel ze uprimnost zahrna aj toto. chcel mat cisty stit. ak by to nepovedal a dozvie sa to neskor zas by ho tu ludia nazyvali debilom ze jej klamal a nepovedal. kazdopadne nech by ten clovek urobil cokolvek aj oblizoval zem po ktorej autorka chodi furt by bol pre cast ludi debilom. ja neviem mneto pride take smutne. chcela uprimnost. dostala ju. ak niekto chce uprimnost musi pocitat s tym ze nie vzdy bude pijemna.
kazdy mame v zivote nieco co nieje idealne. toto vlakno muselo autorke zamotat hlavu este viac a podla mna uz aj olutovala ze to sem dala lebo tolko negativ co si na dotycneho precitala ani necakala a to ho tu jeho ani ju nikto nepozna. tak krasne a lahko sa vynasaju sudy a rezolutne rozhodnutia. ked sa nejedna o nas samych

miriam11
15. okt 2022

@vikikiki_890 tvoja odpoveď je úplné od veci. Súhlasím, neviem co sa rozculujes

vikikiki_890
autor
15. okt 2022

@miriam11 odpoveď mala byť pre anitu... Som to pre klikla. Pardon

vikikiki_890
autor
15. okt 2022

@pralinka25 no čisté psycho vymýšlať takéto príbehy. 😁 Ale mám menší update. Včera sme mali dlhý rozhovor.. Povedala som mu ze ma to celkom trápi ale sama neviem ako to brat keď ze sme vtedy videli len prvý krát a písali si tiež som to nebrala ako vzťah ale ze mi to nieje prijemné. Povedal ze ma to absolútne nemusí trápiť a motať hlavu ze keby nechcel neskončil by to ale bol by s ňou naďalej a nič mi nepovedal. Ale že si ma váži a chce aby som vedela 100percentne o jeho krokoch a rozhodnutiach. Dokonca to stopol ešte predtým ako sme mali prvý krát sex lebo začal mať ku mne city celé som to zle pochopila oni ten sex mali pred naším úplne prvým stretnutím ale napísal jej ze to musia ukončiť pred naším druhým stretnutím ale za tu dobu snou nič nemal.. Takže som zas ja za tupaňu sama pre seba že som to zle pochopila.. Každopádne je to už ajtak dávno 4 mesiace nazad a teraz sme uplne niekde inde. Ďakujem za všetky názory z ktorých mi vyplýva ze nechcem byť zbytočne drama queen. Lebo mam pocit ze takým štýlom žiadna žena zdravý vzťah mat nebude. Nik nemôže niekoho vlastniť a manipulovať. A vymýšľať si psychologické pletky a vymyslené príbehy mi príde naozaj choré. Takýmto štýlom by toho človeka skôr človek odpudil a ešte viac by chcel robiť to čo robil. Pochopila som za tieto dni ze ta sebadôvera nesmie opadnúť pri takejto situácii. Lebo je to práve to prečo po tak dlhej dobe k niekomu niečo zas cítil (ku mne) a snou sa len dohadoval na sex.. A predsa si nevybral ju s ktorou mohol byť kedy sa mu zachce ale sme spolu mi.. Poznám jeho priateľov a on mojich. Správa sa pred nimi ku mne naozaj pekne. Takže moje pochybnosti vyprchali.. Povedal mi ze od rozchodu zo svojou ex nikomu nepovedal ani len ľúbim ta lebo mal dosť emocionálny blok ale ze pri mne to konečne zas dokáže a otvoriť sa.. Ako hovorím ja nezáväzný sex neodsudzujem. Je to proste len sex a žiadne city. A myslím ze práve tie city sú budovatelom vzťahu

wheel
15. okt 2022

@kassandra25 Poviem ti jedno prislovie a zapamataj si ho navzdy: People forget what you did, people forget what you said, but people never forget how you made them feel.
A toto co si popisala ja ciste ponizenie cloveka a vyborny zaciatok vztahu.

aurora33
15. okt 2022

@vikikiki_890 ako sa poznám tak mne by zo veľmi vadilo a to nie som nejaká stíhačka. Mozno sa nájdu ženy, ktoré by sa cez to preniesli ale ja skôr nie ako ano.

kassandra25
15. okt 2022

@pralinka25 ano, za mrhanie casom a energiou by som povazovala nadalej s nim pokracovat bez mihnutia oka, s tym, ze to, co spravil, bolo správne. Predsa len, to , ako sa zachoval, nebolo kóšér voči autorke, už si písali, priznala, že aj stretli. Zato obrana a vyčkať, čo spraví.

kassandra25
15. okt 2022

@wheel výborný zaciatok vztahu autorke daroval predsa chlapec. A to príslovie dokonale sadne na autorku. Aj ona má z toho celého predsa nejaký feeling, len krásny nebude.

samanta44
15. okt 2022

@vikikiki_890 podľa mňa to nevera nieje ale mohol si to nechať pre seba načo ti také veci vešia na nos

pralinka25
15. okt 2022

@vikikiki_890 vidis dobre ze ste si o tom pokecali a vyjasnili ste si to. aj to ze si mu povedala ako to citis. komunikacia je zaklad. len vy dvaja viete ako to mate a kamosky do toho nikdy nebudu vidiet uplne nech im to opises akokolvek. a cudzi ludia na koni uz vobec nie. to je ciste spycho. niektore pohlady.
presne ako pises. tu sex partnerku za realnu partnerku nechcel. vybral si teba. kazdy mal nejaky zivot predtym pokial sa dvaja nespoznali este na zakladke. minulost treba nechat za sebou a netahat ju kam netreba.
podla mna to mate nadstavene dobre. si rozumna baba a ked budes pocuvat svoj vnutorny hlas sama vzdy prides na to co je najspravnejsie. drzte sa. a nech vam to vydrzi.

janewithane
15. okt 2022

@pralinka25 veru tak, autorka za mna to ze ste sa dokazali v tom trosku povrtat, priznat emocie, vysvetlit si to znie velmi slubne aj do buducna vztahu, drzim palce 🙂

Strana
z3