icon

Je toto podľa vás normálne? Usúdťe sami

heartrebelangel96
16. júl 2022

Ahojte
No mám takú otázku. Už som dnes presne mesiac s mojim frajerom. No a len pred pár dňami sme to zverejnili na sociálnej sieti na FB. Našlo sa pár ľudí čo nám pekne poprialo. No ale našli sa aj takí čo nám aj cez komentáre alebo správy začali písať nenávistne správy či komentáre. Najviac sa to však týkalo mojej osoby. Proste že si ho nezaslúžim atď. No aby toho nebolo málo môj ex niekoľko krát bol na mojom facebooku a jednoducho cez môj facebook vypisoval všetkym mojim kamarátkam že som k***a a že sa aj tak raz vrátim k nemu. No neviem ako fakt čo stále majú ľudia za problém, že stále riešia rozchod medzi bývalým a mnou a je to stará vec skoro 4 mesiace a stále sa nájde niekto kto to vytiahne a hlavne teraz sa začali viac obúvať do mňa niektorí keď sa dozvedeli že mám nového priateľa, s ktorym som mimochodom šťastná a už som k nemu začala cítiť lásku. On je úplny opak môjho ex, sám za mnou príde, je ku mne úprimný, vždy mi pomáha, proste nemá žiadnu chybu.
Zarába taktiež. No možno aj môj ex má možno nejakú kočku, ale úprimne pri ňom ju ľutujem, zažila som si s ním svoje, keď dostal amok. Nie nebol žiarlivý ale proste šibalo mu kus. Preto som aj chcela rozchod oveľa skôr. Lebo sa veľakrát pustil aj do mňa.
Poradťe mi ako vlastne ľuďom vysvetliť že si zaslúžim byť šťastná a že fakt už bolo toho osočovania dosť?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
vilma7
16. júl 2022

A prečo máš potrebu to ľuďom vysvetľovať?
Prečo máš potrebu vešať svoje súkromné veci na FB?
Nič by som nikomu nevysvetlovala, nič nikde nevešala. A už vôbec neriešila komentáre ľudí.

gladys_07
16. júl 2022

Ty to riesis. Strasne velmi. Uz tretia tema o tomto. Zmaz si FB a zacni sa spravat alo dospela.

Je mi luto tvojho priatela, ocividne este nemas spracovany rozchod s ex

heartrebelangel96
autor
16. júl 2022

@vilma7 ono preto lebo stále že vraj ja som tá zlá a ten môj ex je že vraj obeť ...
No že ja rada manipulujem ľudí ....
Akože nič z toho nie je pravda ...
Raz keď som ešte s ním chodila a bola som u neho doma, tak mu jedna jeho dobrá kamarátka, ktorú ja mimochodom extra nemusím napísala že má ma poslať domov? Ona je akože jeho hovorca alebo čo? Že sám nevie na to prísť čo má robiť? Viete ono trápi človeka že bez vysvetlenia sa so mnou rozišiel cez správy ako malý chlapec ... ja by som to na jeho mieste vyriešila úplne inak ... a o tom že s ním každý manipuluje a on to nevidí tak o tom ani nehovorím ...

kat_
16. júl 2022

vy mate 15? naco riesite vztahy na FB? zrus si fb a zi offline

monkasponka
16. júl 2022

@heartrebelangel96 Nezverejňuj sukromne veci na socialnych sieťach. Koniec, finito.

karhu
16. júl 2022

nie, toto nie je normalne😅

vifoncitta
16. júl 2022

Mám len jednu otázku,koľko máš rokov?

au1994
16. júl 2022

@heartrebelangel96 byť šťastná a nikomu nič nevysvetľovať.

moonlight1210
16. júl 2022

@heartrebelangel96 a vies, ze i ja sa cudujem, ze kohosi z ludi okolo teba este zaujimas a riesi ta?

patus_2
16. júl 2022

@heartrebelangel96 čo som pozrela tvoje minule témy a aj túto dnešnú, tak ti poradím len jedno, na ex priateľa zabudni, nerieš ako ste sa rozišli, boli ste spolu krátko, jednoducho to nevyšlo. Zmaz FB a začni žiť v realite. nedávaj si na FB či si alebo niesi vo vzťahu a s kým. Načo je to dobré? Po mesiaci sa chces pochváliť? A ak to zase nevyjde tak po mesiaci to zmazes? Mesiac vzťahu je ešte len úplný začiatok, vtedy stačí, že o Tom vzťahu vieš ty, partner a možno pár najbližších...

vikes
16. júl 2022

@heartrebelangel96 A čo ste čakali? Keď niekto zverejní svoje súkromie na obdiv, musí počítať aj s negatívami. Žite život reálne a nie virtuálne.

christinee
16. júl 2022

@heartrebelangel96 čudujem sa v prvom rade že má stále tvoj ex heslo od tvojho fb ale dobre to je len detail 😄 kašlať na celý fb, dávať sa na fb do vzťahu sa robí keď má človek 15 rokov. Zruš si fb a budeš spokojne žiť, ja ho nemám už 3 roky a absolútne mi nechýba.

adellbartos
16. júl 2022

@heartrebelangel96 ja ani môj manžel nemáme FB a mám pokoj od všetkého a nič nemusím riešiť žiadne nenávisti sú ľudia čo ti doprajú a sú ľudia čo ti závidia a takto ti ubližujú ale nie pre nich tvoje slnko svieti ,ty sa tes zo svojho života ak si v ňom teraz šťastná a vôbec si nevšímaj okolie,prajem nech ti to vyjde v živote s tým pravým.

iwesska
16. júl 2022

Zas ty? Este ta stale nepresiel ten virtualny zivot na FB? 🤦🏻‍♀️ Najprv tema, "mame zverejnit UZ mesacny ☝️vztah na FB?", teraz tema "zverejnili sme mesacny vztah na FB" 🙄 Kks ludia,zacnite uz zit realne zivoty,nie priblble statusy na FB.

jaskolka
16. júl 2022

@heartrebelangel96 neskutočne to rozoberás stále. Prečo, načo, kvôli čomu, kto za to môže, prečo ma ohovára a podobne...
Veď už musíš aj okoliu ísť s tým na nervy, keď v kuse rozoberás bývaleho a to, ako ta "ohovára".
Zruš Facebook, alebo si jeho zablokuj a máš pokoj.
Ja ani netuším, či je ex na Facebooku, ja na už ňom nie som, manžel ma svoj profil, hlavne kvôli tomu, že si "robí reklamu" kvôli práci. Ale vôbec neviem, či tam ma nejaký status, že sme manželia, alebo kedy sne začali vzťah. Ma na profilovke starú fotku "od ferencjozka" kde mal možno 20 rokov.
A žijeme normálne a spokojne.

kitycat
16. júl 2022

Podla mna ani tvoja potreba to vesat okamzite na FB nie je normalna.. My mame svadbu za chvilu a na FB sme este neoznamili ani vztah 🤣🤣

brembo
16. júl 2022

@heartrebelangel96 zruš si trápny FB a budeš mať po probléme.

lienka9
16. júl 2022

@heartrebelangel96 nedavaj veci na FB verejne,ale sukromne len pre priatelov.ti ktori ti nadavali ich vyhod z priatelov,alebo rovno zablokuj.
Ex si zablokuj a vybavene..nemas sa preco bavit s niekym,kto sa ti nabura do fb..
A hlavne ak sa pod tvojim menom prihlasil na FB,ak som spravne pochopila,zmen si heslo preboha 🤦‍♀️

lalenka33
16. júl 2022

Keď máš potrebu žiť fb život a všetko zo svojho súkromia zdielať s cudzími ľuďmi, tak si nes aj následky. Máš koľko 16 rokov, že si vkuse potrebuješ meniť stav na fb? Sa potrebuješ chváliť pred cudzími ľuďmi, že niekoho máš?

1gramofon
16. júl 2022

Ja chápem, že ťa to naštve ked sa o tebe klame a hádžu na teba spinu, ale ľudia len tak názor nezmenia. Museli by s ním mat zlu skúsenosť. Oni veria tomu co píšu, ty ich nepresvedčís ani statusom, ani správou, ani rozhovorom.na to sú sociálne siete aby si človek povedal svoje, pekne aj zlé veci, je to ľahšie než osobne povedať co si myslia. Ďalšia vec, že občas dráma neuškodí a hlavne keď to nie je o nich, majú sa na com zabaviť. Čím viac pridávaš na net, tým viac reči bude. Chceš mať pokoj, tak sa nauč žiť pre seba a nie pre lajky. Najviac ich presvedčí to co reálne uvidia, ako sa budes správať, čo sa dopočujú od známich a to co on bude stvarat. Ale isto sa nesnaž nikoho presvedčiť o svojej pravde, je to otravné a trápne

viestta
16. júl 2022

@heartrebelangel96 vrucne odporúčam terapiu. Nájdi dobrého psychológa, možno zistíš, že žije sa inde ako na fb. Ináč, chudák ten tvoj terajší. Ani netuší co ho čaká. Dúfam, že to zisti čoskoro a nájde si babu, ktorá žije v realite.