icon

Je toto už nerešpektovanie v intímnej sfére?

Dnes o 16:34

Ahojte, stretavam sa nejaký čas s jedným mužom. Co sa tyka intimnej sfery, tak uz tam prebehlo nieco, ale vyslovene k pohlavnemu styku este neprislo. Ešte sa na to necítim.
Na jednom stretku pri intimnych chvilach navrhol sex. Ja som mu povedala, ze sa na to necitim este a ze este sa spoznavame a je to na mna este skoro, takže určite ani dalsie stretka k tomu este nedojde. Na co on reagoval akoby nie ze ok chape, ale zacala o tom pomerne dlhsia debata zrazu, pri ktorej som sa pristihla ako keby vysvetlujem a obranujem sa, ze prečo este k tomu nepride, co mi neprislo OK. Ocakavala som, ze to bude respektovat, ze samozrejme a necha to tak. Nakoniec sme debatu uzavreli, ze ak sa na to budem citit, tak mu to dam sama vedieť a nebudeme to otvárať na kazdom stretku. Par stretiek dalej prebehlo a nedavno sa k tomu opat vratil a spytal sa pri intimnych chvilach, ci by sme teda nemali sex. Ja som opat povedala, že ešte nie. Potom prislo ďalšie stretko a zas sa to spytal a ja som povedala, ze nie. Ale on ma vôbec nerespektoval a presviedcal ďalej. Normálne isiel do druhej miestnosti po ochranu a snazil sa ma presvedčiť, ze ci to neskusime. Na co som opakovane povedala, ze ešte nie. Potom dal spiatocku a ze samozrejme ma nechce do nicoho tlačiť ze je to v poriadku a debata sa zmenila. Prekvapilo ma aj to, ze som mu jasne povedala, ze ak sa na to budem citit, tak mu to sama oznamim a nie je mi prijemne, ked opakovane musím hovoriť, že ešte nie a nejak to zdovodnovat a nerešpektuje to. Ale na druhej strane chapem, ze je to muz a pri intimnych chvilach sa dal uniest. Ale jedno NIE musi stacit, ci?
Ako vam pride takéto spravanie? Da sa to povazovat uz za disrešpekt? Inak je velmi pozorny, mily, starostlivy. Nedovolil si nikdy nic na mna.

Strana
z3
dennissa16
Dnes o 16:39

@anonym_autor koľko to je ten “ nejaký čas”?

enmery
Dnes o 16:39

Egoista v posteli je egoista v úplne každej oblasti v živote. To hovorím vždy. Tlačenie na sex=totálna nula muž a agresor, dievča utekaj. S 2 deťmi a psychickým deptaním by to bolo ťažšie. Utekaj. Nerieš čo prečo začo. Proste ho odstrihni.

markusrasford
Dnes o 16:40

@anonym_autor my muži sa neustále pokúšame. Proste dúfame že zlomime partnerku a nebude "tvrdohlava" a ty sa držíš svojho rozhodnutia.

markusrasford
Dnes o 16:40
@enmery

Egoista v posteli je egoista v úplne každej oblasti v živote. To hovorím vždy. Tlačenie na sex=totálna nula muž a agresor, dievča utekaj. S 2 deťmi a psychickým deptaním by to bolo ťažšie. Utekaj. Nerieš čo prečo začo. Proste ho odstrihni.

@enmery mas skúsenosť?

autor
Dnes o 16:42
@dennissa16

@anonym_autor koľko to je ten “ nejaký čas”?

@dennissa16 je to podstatné? Veď dôležité je, či sa na to JA cítim a je jedno, či je to prvé druhe tretie stretko alebo desiate.

terezia74
Dnes o 16:43

@anonym_autor kde ste sa spoznali?

autor
Dnes o 16:43
@markusrasford

@anonym_autor my muži sa neustále pokúšame. Proste dúfame že zlomime partnerku a nebude "tvrdohlava" a ty sa držíš svojho rozhodnutia.

@markusrasford no veď toto riešim. Že či tam treba hľadať ten disrešpekt alebo proste je to neškodné, že len skúša? ... Ale teda uprimne, je mi to dosť nepríjemné, keď musím opakovane hovoriť nie.

marianarem
Dnes o 16:51

@anonym_autor Ja myslim, ze to nie je nenormalne, proste ma tuzbu. Moj byvaly, ked som mu povedala, ze potrebujem viac casu, tak to pochopil tak, ze asi o pol hodinu viac a potom skusal znova 😃 Ale inak to bol dobrak, nebol sebec ani nic take, proste len velmi chcel 🙂

dennissa16
Dnes o 16:52
@anonym_autor

@dennissa16 je to podstatné? Veď dôležité je, či sa na to JA cítim a je jedno, či je to prvé druhe tretie stretko alebo desiate.

@anonym_autor podľa mňa je to podstatne a keď neodpovies, tak ťažko môžeme zhodnotit, či je to disrespekt..

reanda
Dnes o 16:52
@anonym_autor

@markusrasford no veď toto riešim. Že či tam treba hľadať ten disrešpekt alebo proste je to neškodné, že len skúša? ... Ale teda uprimne, je mi to dosť nepríjemné, keď musím opakovane hovoriť nie.

@anonym_autor preco potrebujes odobrenie verejnosti ked TEBE je nieco neprijemne? chces respekt od chlapa a sama seba nie si ochotna respektovat.. to s nim ako budes dalej tahat, ked ti tu vacsina napise, ze je to normalne, lebo chlapi su uz taki? a tie intimnosti su ti s nim prijemne? nie si nervozna, kedy uz zas zacne 'otravovat'? naco??? naco ti je take nieco?

earlgrey
Dnes o 16:55

A to akože akÿ bol ten intímny moment? bežné bozkávanie alebo si mu dovolila nech sa ťa dotýka aj na intímnych miestach a ty si sa dotýkala jeho? Lebo ak raz nechcem sex, nebudem muža zbytočne dráždiť a nedovolím mu, aby sa ma dotýkal medzi nohami napr. alebo na prsiach, zadku atď. a ja sa ho taktiež nebudem dotýkať....

markusrasford
@anonym_autor

@anonym_autor tak zdvihni prst. A povedz mu ešte raz a končíme.

enmery
@anonym_autor

@anonym_autor Je to disrespekt. @reanda napísala svätú pravdu.

autor
Dnes o 16:56
@earlgrey

A to akože akÿ bol ten intímny moment? bežné bozkávanie alebo si mu dovolila nech sa ťa dotýka aj na intímnych miestach a ty si sa dotýkala jeho? Lebo ak raz nechcem sex, nebudem muža zbytočne dráždiť a nedovolím mu, aby sa ma dotýkal medzi nohami napr. alebo na prsiach, zadku atď. a ja sa ho taktiež nebudem dotýkať....

@earlgrey a prečo nie? To každá žena začne intímne veci s mužom hneď sexom? Prosím ťa 😂

oslo1
Dnes o 16:56

Seriozne? Natahujes ho ako gumu v gatach, teda pokial nemas 17 rokov.

Ked nemas zaujem o sex, tak ani tie intimne chvile (predpokladam, ze mal ruky vsade a ANO aj tam), by nemali byt. Nerob si z huby rit.
Ja ked som sa mlada necitila na sex, tak sme iba randili. A potom az neskor prisli tie intimne chvile a pri tych to aj skoncilo. Ale to som bola mlada zaba.

Ked uz mas po 20 -25 a sa jeden na druheho polonahy lepite, tak jasne, ze si chlapec mysli, ze nieco bude. A to ze ta prehovaral, tak uz chudak asi nemohol vydrzat.

Takze ujasni si co chces.

markusrasford
Dnes o 16:58
@oslo1

Seriozne? Natahujes ho ako gumu v gatach, teda pokial nemas 17 rokov.

Ked nemas zaujem o sex, tak ani tie intimne chvile (predpokladam, ze mal ruky vsade a ANO aj tam), by nemali byt. Nerob si z huby rit.
Ja ked som sa mlada necitila na sex, tak sme iba randili. A potom az neskor prisli tie intimne chvile a pri tych to aj skoncilo. Ale to som bola mlada zaba.

Ked uz mas po 20 -25 a sa jeden na druheho polonahy lepite, tak jasne, ze si chlapec mysli, ze nieco bude. A to ze ta prehovaral, tak uz chudak asi nemohol vydrzat.

Takze ujasni si co chces.

@oslo1 ma jasno nechce ešte sex.

anonym_adf4b4
Dnes o 16:59

Nemusí byť priamo sex- pohlavný styk. Môžeš ho dokončiť rukou, chápeš. Aj to je súčasť sexuálneho spoznávania sa. Ono, keby ma niekto len "rozrobí" (dosť natesno, napr. že by ma chlap robil ústami, ale nedotiahol až k orgazmu), tak možno raz, 2x ok, ale keby je to opakovane, tak by mi to už vadilo.

anonym_47cf7f
Dnes o 17:03

mate intimne chvile ktohovie ako dlho .. on je nadrzany jak stepna koza a ty ho stopnes? oni nefunguju ako zeny .. nemozes ho "rozbabrat" a povedat sorry niekedy nabuduce-mesiac rok dva ... byt nedostupna ok ale zas nie extra dlho .. ak to s nim necitis na vztah cuvnia nedrazdi ... nie kazdy sa vie ovladat

motylik2559
Dnes o 17:05

@anonym_autor Ahoj, pises, ze nieco tam intimne uz bolo (len teda nie priamo pohl.styk), co nieco tam bolo? Vies, autorka, ja si nejdem zastavat tvojho potencialneho chlapa, ale ked ho zakazdym len niecim navnadis, tak je asi celkom normalne,ze ma take otazky. Ziaden clovek nie je z ocele a pokial ho niecim provokujes a dochadza k urcitym intimnostiam ako si napisala, tak si aj toto mala zatrhnut, kedze nechces, aby mal otazky a nechces s nim styk, v tomto si podla mna aj ty pochybila. Jasne, ze do sexu nemas byt tlacena ani nutena, to ani ja neuznavam a je to proti srsti, ale uvedom si, ze ty sa s nim tiez hras a potom sa kvazi stazujes. Ked nechces, aby k niecomu viac doslo, tak stopni vsetky intimne veci, ak ide o nejake dotyky pod oblecenim (alebo aj ine) alebo co ja viem k comu u vas dochadza...Nepoviem, ak by doslo len k bozkom a nie su ti prijemne tie otazky, ale z popisu mi pride,ze sama dovolis o dost viac a potom sa cudujes...Tak okrem bozkov stopni aj to, a mozno pochopi, ale to si nemala dovolit uz ako k tomu doslo a nie niekolko krat ano. Nie, nezastavam si ho, pretoze chlap nema zenu tlacit do takych veci, ale sama si povolila viac zrejme a toto je vysledok.

anonym_e29235
Dnes o 17:07

Neviem ti povedať. To by sme si museli vypočuť celu debatu medzi vami. Lebo príde mi normálne ak sa chlap pokúša o to. Tým, že to navrhne a chce vedieť, prečo sa na to necítiš. Nepríde mi normálne ak by ti dal ruky na prsia, ty ich dáš dole a on ťa opäť chytí. Taktiež jeho presviedčanie mohlo byť úplne normálne podané a aj nie. Lebo ak bola debata štýlom:
- neskúsime to dnes?
- Nie, moc sa na to necítim.
- neboj, uvolníš sa… (išiel po kondom)
- nie, naozaj sa na to necítim
A potom rešpektoval rozhodnutie tak mi to nepríde nič strašné. Ale ak na teba neskutočne tlačil a ty si musela niekolko krát povedať jasné nie tak je to nerešpekt z jeho strany.
A nie. Jedno nie nemusí stačiť. Chápem ho, že sa opýtal opäť. Keby môj manžel rešpektuje moje nie na návrh nášho rande tak nemám dnes manžela a dieťa. Je rozdiel jasné nie keď ma chlap v bare začne obťažovať a je rozdiel nie na styk chlapovi s ktorým mám intímnosti a on to rozhodnutie rešpektuje len sa snaží aby k tomu došlo.

autor
Dnes o 17:11
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, pises, ze nieco tam intimne uz bolo (len teda nie priamo pohl.styk), co nieco tam bolo? Vies, autorka, ja si nejdem zastavat tvojho potencialneho chlapa, ale ked ho zakazdym len niecim navnadis, tak je asi celkom normalne,ze ma take otazky. Ziaden clovek nie je z ocele a pokial ho niecim provokujes a dochadza k urcitym intimnostiam ako si napisala, tak si aj toto mala zatrhnut, kedze nechces, aby mal otazky a nechces s nim styk, v tomto si podla mna aj ty pochybila. Jasne, ze do sexu nemas byt tlacena ani nutena, to ani ja neuznavam a je to proti srsti, ale uvedom si, ze ty sa s nim tiez hras a potom sa kvazi stazujes. Ked nechces, aby k niecomu viac doslo, tak stopni vsetky intimne veci, ak ide o nejake dotyky pod oblecenim (alebo aj ine) alebo co ja viem k comu u vas dochadza...Nepoviem, ak by doslo len k bozkom a nie su ti prijemne tie otazky, ale z popisu mi pride,ze sama dovolis o dost viac a potom sa cudujes...Tak okrem bozkov stopni aj to, a mozno pochopi, ale to si nemala dovolit uz ako k tomu doslo a nie niekolko krat ano. Nie, nezastavam si ho, pretoze chlap nema zenu tlacit do takych veci, ale sama si povolila viac zrejme a toto je vysledok.

@motylik2559 ja som tuto diskusiu zalozila nie s pocitom, ze idem hovoriť, že to co robí je zlé. Ja beriem oba názory a pozeram sa na to z oboch strán. Takže áno, ja tomu plne rozumiem, že sa na to dopytuje. A preto som chcela vediet aj ten objektívny pohlad druhych ludi na to. Za co dakujem.
Ale aj tak si myslim, ze stačí raz povedať slovo nie a nie ze tam 15 minut ho musim presviedčať, ze este to nechcem.

ovaaa
Dnes o 17:12

A načo si s ním začínaš intímne chvíle, keď to nemá pokračovanie z tvojej strany? Veď nemáš 15.On ťa rešpektoval tým, že pár krát prestal a čo by si chcela, keď ho vždy naštartuješ? Ak ti chýba malo spoznanie tak to určite nie je vhodné ísť týmto smerom, choďte radšej na zmrzku...

doriiis
Dnes o 17:12

Čo je to nejaký čas? Ak dva týždne tak ok. Ak dva mesiace tak to už ok nie je

autor
Dnes o 17:13

Ďakujem za všetky názory. Tak už ho viac chápem. A to bol aj cieľ zalozenia tejto debaty, otvoriť si mysel a podebatovat o tom.

anonym_ae9568
Dnes o 17:14

@anonym_autor to skôr on by mohol založiť diskusiu, či je normálne, že ho zakaždým rozrobis a nakoniec necháš tak

reanda
Dnes o 17:14
@anonym_autor

@motylik2559 ja som tuto diskusiu zalozila nie s pocitom, ze idem hovoriť, že to co robí je zlé. Ja beriem oba názory a pozeram sa na to z oboch strán. Takže áno, ja tomu plne rozumiem, že sa na to dopytuje. A preto som chcela vediet aj ten objektívny pohlad druhych ludi na to. Za co dakujem.
Ale aj tak si myslim, ze stačí raz povedať slovo nie a nie ze tam 15 minut ho musim presviedčať, ze este to nechcem.

sorry, ale prides mi tak trosicku natvrdla, alebo co.. ale vsak zahravaj sa s 'intimnostami' nadalej, az raz ti nepomoze ani patnastminutove 'nie' a budes mat
alebo ta v lepsom pripade posle k vode on

doriiis
Dnes o 17:15

Súčasťou spoznávania sa je aj sex. A dokonca je to jedna z kľúčových veci. Ak nefunguje sex, tak nebude fungovať nič iné.

anonym_71cf60
Dnes o 17:15

Gratulujem chlapovi k božskej trpezlivosti. Keby mňa furt niekto takto rozrábal tak už dávno spím s niekým iným

anonym_2eca1d
Dnes o 17:18

Nie je nie a druhá osoba nemôže byť dotlačená k sexu. To je fakt. Na druhej strane, keď žena hovorí nie, tak by sa tak aj mala správať , že nie. Lebo žena síce povie nie, ale správa sa opačne, tak to vytvorí len zmätok a naviac je to pre toho muža aj nepríjemné. Pre mňa je toto tiež disrešpekt voči druhemu. Dúfam, že vieš, že niektorí muži, keď sa moc vzrušia a potom nemajú orgazmus, môžu mať veľké bolesti v semennikoch. Ak nechceš sex, je to OK, ale nezvadzaj ho aspoň.

sara07
Dnes o 17:19
@anonym_autor

Ďakujem za všetky názory. Tak už ho viac chápem. A to bol aj cieľ zalozenia tejto debaty, otvoriť si mysel a podebatovat o tom.

@anonym_autor a pri tych intimnostiach aj niečo citíš ?
lebo ako neviem si predstavit objatia, hladenie atd a potom to stopnut
neviem mám skôr pocit že nejde o čas ale o to že nie si vzrušená a čakaš že raz to ako pride ?
rozdychaš ho a nechaš tak, uprimne má môj obdiv
ak sa necitiš v poriadku ale nie rozdychat a nechat tak

Strana
z3