icon

Je toto už nerešpektovanie v intímnej sfére?

Včera o 16:34

Ahojte, stretavam sa nejaký čas s jedným mužom. Co sa tyka intimnej sfery, tak uz tam prebehlo nieco, ale vyslovene k pohlavnemu styku este neprislo. Ešte sa na to necítim.
Na jednom stretku pri intimnych chvilach navrhol sex. Ja som mu povedala, ze sa na to necitim este a ze este sa spoznavame a je to na mna este skoro, takže určite ani dalsie stretka k tomu este nedojde. Na co on reagoval akoby nie ze ok chape, ale zacala o tom pomerne dlhsia debata zrazu, pri ktorej som sa pristihla ako keby vysvetlujem a obranujem sa, ze prečo este k tomu nepride, co mi neprislo OK. Ocakavala som, ze to bude respektovat, ze samozrejme a necha to tak. Nakoniec sme debatu uzavreli, ze ak sa na to budem citit, tak mu to dam sama vedieť a nebudeme to otvárať na kazdom stretku. Par stretiek dalej prebehlo a nedavno sa k tomu opat vratil a spytal sa pri intimnych chvilach, ci by sme teda nemali sex. Ja som opat povedala, že ešte nie. Potom prislo ďalšie stretko a zas sa to spytal a ja som povedala, ze nie. Ale on ma vôbec nerespektoval a presviedcal ďalej. Normálne isiel do druhej miestnosti po ochranu a snazil sa ma presvedčiť, ze ci to neskusime. Na co som opakovane povedala, ze ešte nie. Potom dal spiatocku a ze samozrejme ma nechce do nicoho tlačiť ze je to v poriadku a debata sa zmenila. Prekvapilo ma aj to, ze som mu jasne povedala, ze ak sa na to budem citit, tak mu to sama oznamim a nie je mi prijemne, ked opakovane musím hovoriť, že ešte nie a nejak to zdovodnovat a nerešpektuje to. Ale na druhej strane chapem, ze je to muz a pri intimnych chvilach sa dal uniest. Ale jedno NIE musi stacit, ci?
Ako vam pride takéto spravanie? Da sa to povazovat uz za disrešpekt? Inak je velmi pozorny, mily, starostlivy. Nedovolil si nikdy nic na mna.

motylik2559
Včera o 17:20
@anonym_autor

@motylik2559 ja som tuto diskusiu zalozila nie s pocitom, ze idem hovoriť, že to co robí je zlé. Ja beriem oba názory a pozeram sa na to z oboch strán. Takže áno, ja tomu plne rozumiem, že sa na to dopytuje. A preto som chcela vediet aj ten objektívny pohlad druhych ludi na to. Za co dakujem.
Ale aj tak si myslim, ze stačí raz povedať slovo nie a nie ze tam 15 minut ho musim presviedčať, ze este to nechcem.

@anonym_autor Autorka to,ze kolko minut presviedcas nadrzaneho chlapa je irelevantne,aj on ma svoje pocity, aj on sa musi kvazi nejak ukludnit po vasich intimnych chvilach a kazdemu to moze trvat casovo inak, niekomu 5minut, niekomu aj polhodina. Ty ho rozbabres a zrazu dostane od teba prenho pomyselnu ladovu sprchu, ci ako to nazvat. Ked nechces styk a to zrejme nevies len 1den alebo 3 dni, tak si nemala dovolit medzi vami ani tie blizsie imtimne chvile okrem povedzme tych bozkov. Chlapi maju predsa len ine zmyslanie ako zeny, nebudeme si klamat,ze to tak nie je a moze im to trvat dlhsie kym sa z tej nadrzanosti v danej chvili dostanu. Pozri, neviem kolko mas rokov a ci je to tvoj prvy partner co by este urcitu neznalost ospravedlnovalo, ale ak uz co-to za sebou mas, tak su veci, ktore by si uz mala vediet a chapat. Hodte spolocnu otvorenu debatu o tom a mozno sa ti aj on otvori ako sa v danych chvilach citi a pochopis ho este lepsie,ze to ani pre neho nemusi byt take jednoduche v tej chvili lusknutim prsta, ako mas ty predstavu.

anonym_04b30c
Včera o 17:21
@anonym_autor

@dennissa16 je to podstatné? Veď dôležité je, či sa na to JA cítim a je jedno, či je to prvé druhe tretie stretko alebo desiate.

@anonym_autor A ako sa on cíti nie je dôležité? Kde je tvoj rešpekt voči nemu? Buď nič nezačínaj alebo necúvni v poslednej chvíli, lebo toto je provokácia z tvojej strany. Súhlasím s tým, že ak hovoríš nie, je to v poriadku, ale potom sa podľa toho aj správaj. Neviem čo všetko zahŕňali tie intímnosti, ktoré boli, ale napríklad orálny styk je za mňa omnoho intímnejší a celkovo, keď už ste prekročili nejaké hranice, nevidím zmysel v tom haló okolo samotného sexu.

januska12323
Včera o 17:25

Pokiaľ tými intimnostami myslíš všetko ostatné len nie sex tak sa mu vôbec nečudujem. Keď s niekým nechceš spať tak sa s ním nestretávaj u neho doma a nedávaj mu nádej. On si zrejme myslí, že ho len nejak skúšaš a keď povie správnu vetu konečne dovolíš. Keby sa nevedel poriadne ovládať tvoje nie by ti nijak nepomohlo.

anonym_9f82a1
Včera o 17:29

No on sa s tebou nestretava, aby ste spolu hrali karty. Caka, ze to chodenie po urcitom case prejde do sexu a preto prehovara. Normalna vec. Ak chces sex po svadbe, alebo o pol roka, rok, tak mu to radsej povedz dopredu a usetrite si frustraciu obaja.

anonym_140983
Včera o 17:31

Chudák chlap.

anonym_527123

@anonym_autor no nie, nie je jedno, či je to prvé, druhé alebo desiate stretnutie alebo ci si panenka Mária a všetko jeho úsilie stojí na nič lebo ty sa na to nebudeš cítiť ani za pol roka. Podľa všetkého mávate niečo, pri čom je chudák opakovane nadržaný a ty stále nevieš. No to by ani mňa ako ženu večne nebavilo 🥱 ci chceš s dotyčným sex, musíš vedieť po pár stretnutiach.

anonym_43d2ad

Podľa mna je dost podstatne koľko takto čakáš. Lebo ak ho takto natahujes pol roka napríklad, tak byt na jeho miesto to ukončím ja, lebo sa môže jednať aj o frigidnu partnerku a to je do buducna o ničom taky vzťah… To či ta človek priťahuje a dokážeš s ním mat sex, predsa musíš vedieť z prvých pár stretnutí, či bude aj nieco intímne, takze veľmi nechápem to naťahovanie z tvojej strany.
Takze koľko to už takto trvá??

svokrinjazykmonika
Včera o 17:33

@anonym_autor veď mu už daj, ten týpek má s tebou svätú trpezlivosť. Iný by bol dávno het. Ste predsa dospelý ľudia, dokedy sa chceš hrať na princeznú? A ešte si nám neodpovedala - ako dlho ho už takto naťahuješ ako gumu v trenkách?

marijan2025
Včera o 17:40

@anonym_autor Intuícia ti hovorí, jasné nie.Ale rozum ti hovorí, veď je milý , pozorný - a to tak dokáže potešiť ženu.V každom prípade je tam pre teba červená vlajka.Ty mu povieš jasné nie a on ťa začne presviedčať o inom.Posúva tvoje hranice, nerešpektuje ťa a to je s tebou krátko.Čo bude nasledovať, keď budeš s ním dlhšie? Nič dobré. To, že je milý, pozorný a starostlivý je v tomto prípade účelové.Pýtaš sa, či je to disrešpekt? Bohužiaľ, áno je . Áno my muži sme veľmi zápalní v intímnej oblasti,ale ovládanie sa a rešpektovanie partnerky,v mojom prípade manželky je základ.

anonym_00eff7
Včera o 17:40

Veď ho nechceš. Tak čo ho chudáka furt naťahuješ. Je to sprosté z tvojej strany. Nie, je nie. Tak teda nezačínaj vôbec nič. Nie ho rozbrbleš a potom ako matka Tereza povie 10x nie. Do riti by som ťa poslala.

koniarova
Včera o 17:41
@marijan2025

@anonym_autor Intuícia ti hovorí, jasné nie.Ale rozum ti hovorí, veď je milý , pozorný - a to tak dokáže potešiť ženu.V každom prípade je tam pre teba červená vlajka.Ty mu povieš jasné nie a on ťa začne presviedčať o inom.Posúva tvoje hranice, nerešpektuje ťa a to je s tebou krátko.Čo bude nasledovať, keď budeš s ním dlhšie? Nič dobré. To, že je milý, pozorný a starostlivý je v tomto prípade účelové.Pýtaš sa, či je to disrešpekt? Bohužiaľ, áno je . Áno my muži sme veľmi zápalní v intímnej oblasti,ale ovládanie sa a rešpektovanie partnerky,v mojom prípade manželky je základ.

@marijan2025 ruky mu dovolila strkať kade tade a on ju nerešpektuje. 🤦🤦🤦🤣🤣🤣

anonym_b798a8
Včera o 17:51

Keď nie tak nie. Dokedy ho necháš za tebou behať? Dotieravy je mne by sa hnusil

reanda
Včera o 17:58
@anonym_b798a8

Keď nie tak nie. Dokedy ho necháš za tebou behať? Dotieravy je mne by sa hnusil

@anonym_b798a8 jej sa zrejme nehnusi, ked s nim mava pravidelne 'intimne chvile', len na ten 'sex' sa este neciti, no 🙄

anonym_ecdc7a
Včera o 18:00
@anonym_autor

@markusrasford no veď toto riešim. Že či tam treba hľadať ten disrešpekt alebo proste je to neškodné, že len skúša? ... Ale teda uprimne, je mi to dosť nepríjemné, keď musím opakovane hovoriť nie.

@anonym_autor ja si myslím, že skúša, dáš mu nádej tým, že máte nejaké intímne chvíle, neviem čo tým myslíš, či sa len bozkavate, či čo, ale on vidí príležitosť a vidí že si nedobytná, tak skúša, raz sa mu to podarí, možno.

anonym_e9cc18
Včera o 18:12

Keby mne toto chlap robil, poslem ho s rozbehom do riti. Rozbabral by ma a zakazdym mi povedie, ze dnes nie? Tak nech sa strci do prdele. Kde je respekt k mojmu zelaniu? Ked sa mu nechce sukat, tak nech nebabre a ide nieco opravovat, alebo varit.

morpheuss
Včera o 18:15
@earlgrey

A to akože akÿ bol ten intímny moment? bežné bozkávanie alebo si mu dovolila nech sa ťa dotýka aj na intímnych miestach a ty si sa dotýkala jeho? Lebo ak raz nechcem sex, nebudem muža zbytočne dráždiť a nedovolím mu, aby sa ma dotýkal medzi nohami napr. alebo na prsiach, zadku atď. a ja sa ho taktiež nebudem dotýkať....

@earlgrey tak ale on by mal tiež menej rozprávať a viac konať... nechápem, prečo musí byť explicitne povedané a odsúhlasené, že "ideme mať sex"...

anonym_b39ee0
Včera o 18:17

Ani jeden sa nespravate normalna podla mna. Pises ako 20rocna panna co sa boji (co by bolo ok!!!). Ale naco toho chlapa natahujes ze uz je len pred zasunutim a Ty sa vtedy zahras na princesu? Akoze naco spolu dorabate podobne veci ked to stopnes vzdy tesne pred, lebo nie si pripravena? Tak bud ho nenatahuj, alebo sa necuduj ze nerozumie co Ty s nim hras.
A podla Tvojich slov ide o skakanie do postele hned na zaciatku vztahu, takze rob sice ako myslis, ale obaja sa spravate neuctivo voci druhemu.

unicornlady
Včera o 18:20
@morpheuss

@earlgrey tak ale on by mal tiež menej rozprávať a viac konať... nechápem, prečo musí byť explicitne povedané a odsúhlasené, že "ideme mať sex"...

@morpheuss On aj konal, keď šiel po ten kondóm. Ale ako vidíš, lepšie, že sa spýtal. Očividne mal viackrát pocit, že sa ide pokračovať a autorka to stopla. Takže v jeho prípade je lepšie, že sa spýtal.

morpheuss
Včera o 18:26
@unicornlady

@morpheuss On aj konal, keď šiel po ten kondóm. Ale ako vidíš, lepšie, že sa spýtal. Očividne mal viackrát pocit, že sa ide pokračovať a autorka to stopla. Takže v jeho prípade je lepšie, že sa spýtal.

@unicornlady koná sa tak, že ho o to tá dáma bude prosiť... nie že si pôjde do vedľajšej izby po kondóm

earlgrey
Včera o 18:27

@morpheuss lebo autorka mu niekoľkokrát povedala, že nechce sex, tak ju rešpektuje v tom, že sa aspoň opýta 😁 no ja by som muža asi zabila, kebyže sa ma dotýka, navnadí ma a potom stopne a nech idem domov...no určite...keď nechcem sex, tak mužovi nedovolím ani aby sa mi pindy dotkol...by som mu ruky dolámala kebyže ma provokuje a nechá tak.

earlgrey
Včera o 18:28
@morpheuss

@unicornlady koná sa tak, že ho o to tá dáma bude prosiť... nie že si pôjde do vedľajšej izby po kondóm

@morpheuss veď ty čítaj, čo ona píše...on by ju pretiahol hneď, len ona ho provokuje, dovolí mu, aby sa mu vták postavil a potom ho pošle do riti.

morpheuss
Včera o 18:32
@earlgrey

@morpheuss veď ty čítaj, čo ona píše...on by ju pretiahol hneď, len ona ho provokuje, dovolí mu, aby sa mu vták postavil a potom ho pošle do riti.

@earlgrey no hej, lenže on tiež by mohol byť viac chlap... veď pýtať sa nie je sexy... sexy je konať...posúvať hranicu, posúvať hranicu, posúvať hranicu a potom už netreba posúvať, len zasúvať...

earlgrey
Včera o 18:49
@morpheuss

@earlgrey no hej, lenže on tiež by mohol byť viac chlap... veď pýtať sa nie je sexy... sexy je konať...posúvať hranicu, posúvať hranicu, posúvať hranicu a potom už netreba posúvať, len zasúvať...

@morpheuss No áno, pri normálnej žene, ktorá sa nehrá na princeznú 😁 a ktorá zbytočne nedráždi chlapa...

rivini
Včera o 18:56
@earlgrey

A to akože akÿ bol ten intímny moment? bežné bozkávanie alebo si mu dovolila nech sa ťa dotýka aj na intímnych miestach a ty si sa dotýkala jeho? Lebo ak raz nechcem sex, nebudem muža zbytočne dráždiť a nedovolím mu, aby sa ma dotýkal medzi nohami napr. alebo na prsiach, zadku atď. a ja sa ho taktiež nebudem dotýkať....

@earlgrey presne…tiez nerozumiem, co su to tie „intimne chvilky“. Ked nechcem sex, neprovokujem sex. Teraz nevravim, ze zena nema pravo si to kedykolvek v priebehu procesu rozmysliet. Ale ty pises, ze sa na sex este necitis, tak nechapem, ake intimne chvilky…

anonym_d4efd4
Včera o 18:59

@anonym_autor Správaš sa ako nejaká neskúsená tínedžerka, puritánka alebo ste spolu prikrátko. Akože, si s ním sama v jeho byte, dovolíš mu intímnosti a keď ho ty rozvášniš, opakovane ho obleješ studenou vodou. Chlapík má trpezlivosť, ti poviem....

anonym_daa0e0
Včera o 19:02

@anonym_autor este chvilu rob drahoty a najde si inu.

anonym_b798a8
Včera o 19:08
@reanda

@anonym_b798a8 jej sa zrejme nehnusi, ked s nim mava pravidelne 'intimne chvile', len na ten 'sex' sa este neciti, no 🙄

@reanda každý to ma inak. Možno autorka chce niečo intímne ale nechce priamo penetráciu. To však treba odkomunikovat priamo. Ona priamo povedala ze nechce sex ale on to nerešpektuje. Ale nepovedala ako to ma naozaj ze intimita pre ňu ma určite hranice za ktoré si neželá aby on išiel, každý pokus o intimitu nemusí končiť zasunom.

anonym_e3124d
Včera o 19:13

Nic podstatne si nenapisala. Co boli za intimnosti a kolko stretiek uz mate za sebou?

betulinka1
Včera o 19:14

@anonym_autor neviem som sice zena ale ak by mi chlap niekolkokrat odmietol sex, potom ako mame intímne chvíle a ja som vzrušená, asi by som to brala ako stopku. By som sa bala, ze toto ma v zivote caka a asi teda ma nejaky problem. Este by okolo toho filozofoval, uz by som si predstavovala nas intímny zivot, hlava ma boli, dnes som mal tazky den, dnes je spln, dnes nam neprajú hviezdy, dnes uz nie upratal som… OMG… to je ten tvoj nápadník este super, ze je taky tolerantný, ja by som zdrhla. Snad mu to potom vratis a ukazes sa ako posteľová dračica.

anonym_ea176e
Včera o 19:14

Zakladatelka mi príde ako tá sliepka, ktorá beži pred kohútom a hovorí si: ešte chvíľu pobežím, aby si nemyslel, že som kur..va 😄. Len dokedy ho bude baviť za autorkou bežať 😆. Pitom tu založí tému,či nevieme, prečo ju opustil.