Je toto už nerešpektovanie v intímnej sfére?
Ahojte, stretavam sa nejaký čas s jedným mužom. Co sa tyka intimnej sfery, tak uz tam prebehlo nieco, ale vyslovene k pohlavnemu styku este neprislo. Ešte sa na to necítim.
Na jednom stretku pri intimnych chvilach navrhol sex. Ja som mu povedala, ze sa na to necitim este a ze este sa spoznavame a je to na mna este skoro, takže určite ani dalsie stretka k tomu este nedojde. Na co on reagoval akoby nie ze ok chape, ale zacala o tom pomerne dlhsia debata zrazu, pri ktorej som sa pristihla ako keby vysvetlujem a obranujem sa, ze prečo este k tomu nepride, co mi neprislo OK. Ocakavala som, ze to bude respektovat, ze samozrejme a necha to tak. Nakoniec sme debatu uzavreli, ze ak sa na to budem citit, tak mu to dam sama vedieť a nebudeme to otvárať na kazdom stretku. Par stretiek dalej prebehlo a nedavno sa k tomu opat vratil a spytal sa pri intimnych chvilach, ci by sme teda nemali sex. Ja som opat povedala, že ešte nie. Potom prislo ďalšie stretko a zas sa to spytal a ja som povedala, ze nie. Ale on ma vôbec nerespektoval a presviedcal ďalej. Normálne isiel do druhej miestnosti po ochranu a snazil sa ma presvedčiť, ze ci to neskusime. Na co som opakovane povedala, ze ešte nie. Potom dal spiatocku a ze samozrejme ma nechce do nicoho tlačiť ze je to v poriadku a debata sa zmenila. Prekvapilo ma aj to, ze som mu jasne povedala, ze ak sa na to budem citit, tak mu to sama oznamim a nie je mi prijemne, ked opakovane musím hovoriť, že ešte nie a nejak to zdovodnovat a nerešpektuje to. Ale na druhej strane chapem, ze je to muz a pri intimnych chvilach sa dal uniest. Ale jedno NIE musi stacit, ci?
Ako vam pride takéto spravanie? Da sa to povazovat uz za disrešpekt? Inak je velmi pozorny, mily, starostlivy. Nedovolil si nikdy nic na mna.
@anonym_autor vyhladaj pomoc. Osahavat sa necháš, ale keď chce už sex, tak to teda nie! Mesiac je uplne v pohode doba a je normálne, že keď mu sedíš povahovo, tak chce aj sex a vedieť, či si budete rozumieť aj v tejto oblasti. Keď nie, nebude s tebou predsa strácať čas. Uplne normalne. Nechcel predsa po tebe sex na prvom rande alebo po týždni.
@doriiis okej beriem a aj tomu chápem. Ale to potom naozaj s každým chlapom, s ktorým sa začnem stretávať mám mať hneď sex? To by som mala vysoký bodycount podľa tohto. Ja som zatiaľ sex mala len vo vzťahoch, ktoré potom trvali roky. Takže nechcem mat sex s niekym pokiaľ si nie som istá, že bude z toho perspektívny vzťah. Na to je este skoro.
@anonym_autor Ja som zatiaľ sex mala len vo vzťahoch, ktoré potom trvali roky.
... prosim ta kolko máš rokov vlastne ? potom
@anonym_autor o akých intímnych chvilach píšeš? Stretavate sa mesiac a pol, obyčajne bozkavanie nieje intimna chvila. Čiže ak ho necháš ta obchytkavat a strkat ruky do gatiek, tak sa nečuduj, že chce sex. Objasni si pojmi, čo je to intimna chvila. Asi máš max 18 rokov
@anonym_8c6497 odpoved sice zmazala..ale uz mu ho cuckala a natahovala az do konca..takze ziadna princeznicka to nieje ....
Ak sa na to necítiš, tak mu to vysvetli....normálne stručne a polopate dôvod, isto ho vieš. Nie litanie okolo toho. Ak po tebe túži, je prirodzené ze ma záujem sa posunúť aj ďalej, tobôž vtedy, ked mu dovolíš aj iné veci.
Skus malému dieťaťu dat lízatko, odbal, nech ochutna a potom mu ho vezmi. A takto dokola....reakcia bude rovnaká. Disrespekt je za mna, ked su jasne stanovené pravidlá úplne od začiatku, nie ze tak napoly, ako tebe kedy vyhovuje. A potom sa čudujes reakcie. Tiez by sa ti to nepáčilo, ver mi.
Tak to ako si mu toto vysvetlila, že niesi taka že sex len vo vztahu ale že fajku mu spravíš kľudne asi by som sa zamyslel na jeho mieste. Ja som mal znalost všetko vypadalo super sex nebol. A ona potom chcela byt úprimná a začala. Ja som mala už toľko chlapov že môžem byt rada že niesom tehotná. Ešte večer som napísal a ospravedlnili sa ale ze nechcem pokračovať. 🤣
Seriozne? Natahujes ho ako gumu v gatach, teda pokial nemas 17 rokov.
Ked nemas zaujem o sex, tak ani tie intimne chvile (predpokladam, ze mal ruky vsade a ANO aj tam), by nemali byt. Nerob si z huby rit.
Ja ked som sa mlada necitila na sex, tak sme iba randili. A potom az neskor prisli tie intimne chvile a pri tych to aj skoncilo. Ale to som bola mlada zaba.
Ked uz mas po 20 -25 a sa jeden na druheho polonahy lepite, tak jasne, ze si chlapec mysli, ze nieco bude. A to ze ta prehovaral, tak uz chudak asi nemohol vydrzat.
Takze ujasni si co chces.
@oslo1 suhlasím,
toto je ok ak si nástročná naivka, ale ak dospelého muža naťahuješ jak na škripci.... vobec by som sa nečudovala ak by od teba zašiel ešte inam 🙂
@anonym_autor sama píšeš, ze pri intimnych chvilach. Tak načo potom ides k nemu a tam ho provokujes?
Tiež nechápem prečo chces intímnosti, keď ich vlastne nechceš
Podľa mňa je mu to viac nepríjemné ako tebe
Lebo sú intímnosti a hormóny pracujú a ty ho stopnes ako keby to bol nejaký cudzí chlapec
Takže ty si to usporiadaj
Buď ho chces alebo nie ,či citovo ci fyzicky
A keď nie, tak ho nenatahuj
Je to úsmevné 😁 tak princezná chce rešpekt, ale ona nerešpektuje toho muža...keď ho navnadí a pošle do prdele 🤣 ver mi, že za toto, keď ťa konečne pretiahne, ťa aj rovno nechá 🤣
@anonym_8c6497 odpoved sice zmazala..ale uz mu ho cuckala a natahovala az do konca..takze ziadna princeznicka to nieje ....
@anonym_47cf7f 🙈 ale zasunúť už je problém 🙈🤣🤦♀️
@anonym_b798a8 ked uz sa bavime o tom respekte, tak ok, kazdy to ma inak a tuto chlapik to ma evidentne tak, ze mu o ten 'zasun' ide.. tak by to autorka mohla respektovat a ked ona ma zaujem o iny druh intimity, tak si na to najst kompatibilneho partnera.. toto je take - vidim, ze ty nieco chces, ale je mi jedno, ze to nedostanes, hlavne, ze budem ja spokojna.. to je zvlastny druh respektu..
ale tak ja sa do tychto 'hratok' moc nerozumiem, pre mna je intimita spojena hlavne s dusevnou spriaznenostou, nie ze chlapika este len spoznavam, neviem s nim ani poriadne komunikovat, ale hura do 'intimnych chvilok'
@reanda ja neviem ako to majú druhí. Ja napríklad nevidím za každým mazlenim ako cieľ sex a cítim veľký tlak keď to chlap očakáva aj keď vie ze ja to tak nemám. Je to také že... Akoby žena nemala právo na dotyky hladkanie pusinky bez toho aby sa musela cítiť nekomfortne pod tlakom na sex.
@reanda ja neviem ako to majú druhí. Ja napríklad nevidím za každým mazlenim ako cieľ sex a cítim veľký tlak keď to chlap očakáva aj keď vie ze ja to tak nemám. Je to také že... Akoby žena nemala právo na dotyky hladkanie pusinky bez toho aby sa musela cítiť nekomfortne pod tlakom na sex.
@anonym_b798a8 No ale pokiaľ mu naťahuješ vtáka, pusinkuješ vtáka a honíš vtáka, tak je jasné, že ten muž očakáva aj ukončenie nie? chlapi to vnímajú inak...možno tebe stačí, že ti ju muž políže pár sekúnd, že ti tam pošmára prstami pár sekúnd a pohladká ju...a nepotrebuješ viac...tak nebudem predsa muža naťahovať jak gumu v trenkách a potom nič z toho. Áno, takéto naťahovanie je super ako predohra ale nie ako "hra".
@anonym_47cf7f 🙈 ale zasunúť už je problém 🙈🤣🤦♀️
ze bodycount🤦♀️ ona si vytvorila take pravidla ze vyfajcit mu moze lebo to sa nepocita do bodycountu, takze ona len fajci kazdemu zaujemcovi
ze bodycount🤦♀️ ona si vytvorila take pravidla ze vyfajcit mu moze lebo to sa nepocita do bodycountu, takze ona len fajci kazdemu zaujemcovi
@anonym_807e9b Fajčenie odbúrava stres 😁
@anonym_b798a8 No ale pokiaľ mu naťahuješ vtáka, pusinkuješ vtáka a honíš vtáka, tak je jasné, že ten muž očakáva aj ukončenie nie? chlapi to vnímajú inak...možno tebe stačí, že ti ju muž políže pár sekúnd, že ti tam pošmára prstami pár sekúnd a pohladká ju...a nepotrebuješ viac...tak nebudem predsa muža naťahovať jak gumu v trenkách a potom nič z toho. Áno, takéto naťahovanie je super ako predohra ale nie ako "hra".
@earlgrey Mne z toho vychadza par veci :
Nespomina nejake nabozenske predsudky ani znasilnenie.
Spomina "dlhorocne vztahy", cize nema 18, skor jej tipujem niekde nad 35.
V tych vztahoch "mala sex", cize urcite ma svoje odsukane a odfajcene.
Zaver : sex ju prilis neberie, robi to skor z nutnosti, lebo vie, ze 99% chlapov to bavi a chcu to casto. Ona nie. Snazi sa uz na uvod chlapa otestovat, ci je ochotny nechat sa takto natahovat (aby sa s nou nerozisiel kvoli zlemu alebo zriedkavemu sexu), pretoze pre nu je vztah obchod : sex za vsetko ine okolo vztahu.
Chudák chlap. Že ho odmietnes 2 -3 krát ok. Ale keď už sa neozve, necuduj sa. Vždy ho nacnes a potom povieš nie. Nemáš hádam 15 rokov.
@anonym_autor pride mi to srpavanie ako normalne, pretoze ak sa neviem ako dlho stretavate, intimnosti ine ale mavate a ty ho natahujes ako gumu v gatiach tak sa opyta... :D Proste sa spravs inak, podmienky na styk mate a stopnes to. tak chodte sa prechadzat, do kina, von, intimnosti vynechaj a nebude o tom rec...
Neznasilnuje ta, povedala si nie a ok.. mne skor pride, ci nezvazujes aj to,ze ci vobec pokracovat dalej, nevykaslat sa na to, ked viditelne po tolkych stretkach a kadecom okolo to stale odsuvas. Asi ti tam nieco ine nesedi, alebo si to vysvetlit neviem. Ak mas celkovo proibelm so sexom, tak to treba povedat hned = a netahat ho za nos, nestracat cas.
Vidím,že som asi divná, ale za celý svoj život som so žiadnym chlapom nepreberala pri kávičke kedy mu dám, vždy to prišlo spontánne a vedeli sme to obaja. Rozhodne sa nikto nedoprosoval, ako malý Ferko lízatka, muž má mať tiež svoju hrdosť. Asi by som zvážila vaše spoločné ďalšie randenie.
Vidím,že som asi divná, ale za celý svoj život som so žiadnym chlapom nepreberala pri kávičke kedy mu dám, vždy to prišlo spontánne a vedeli sme to obaja. Rozhodne sa nikto nedoprosoval, ako malý Ferko lízatka, muž má mať tiež svoju hrdosť. Asi by som zvážila vaše spoločné ďalšie randenie.
@kristina2412 ale asi si pri kávičke žiadnemu mužovi nefajčila a nedovolila si mu, aby ti strkal prsty do otvoru nie? tu ide o to, že ona sex nechce, ale jeho vtáka do úst vezme a potom keď on chce sex, tak ho stopne, lebo ona sex nechce...tak keď nechcem sex, nebudem mužovi ani vtáka fajčiť...normálne mám pocit, že autorka má medzi nohami zlatú baňu, alebo aspoň sa tak cíti.
@kristina2412 ale asi si pri kávičke žiadnemu mužovi nefajčila a nedovolila si mu, aby ti strkal prsty do otvoru nie? tu ide o to, že ona sex nechce, ale jeho vtáka do úst vezme a potom keď on chce sex, tak ho stopne, lebo ona sex nechce...tak keď nechcem sex, nebudem mužovi ani vtáka fajčiť...normálne mám pocit, že autorka má medzi nohami zlatú baňu, alebo aspoň sa tak cíti.
@earlgrey to mi nejako ušlo,že sa s ním orálne zoznámila 😂hlavne asi nieje najférovejšie pustiť ho za istú hranicu a potom sa čudovať že chce styk
@earlgrey to mi nejako ušlo,že sa s ním orálne zoznámila 😂hlavne asi nieje najférovejšie pustiť ho za istú hranicu a potom sa čudovať že chce styk
@kristina2412 lebo odpoveď vymazala, kde písala, ako sa intímne zoznamovali...jasné provokácia z jej strany a potom plače do vankúša, že ju chlap nerešpektuje...on sa ešte drží dosť dobre...mne kebyže toto chlap spraví, že ma vzruší, pohrá sa so mnou a "odkopne" lebo ešte nie je pripravený na sex, tak dostane po hlave a dovidenia 🤣
@earlgrey 😂😂😂
@earlgrey že zlatú baňu 😂 I love you ❤
@earlgrey tak to je o danom človeku.
Aké ste tu všetky veľmi sexuálne aktívne podľa vašich reči. Tak to musia mať vaši potencionalni partneri a partneri radosť. 😂
@anonym_autor prehnane sexualne aktivna si tu ty.. akurat ze si myslis, ze pokial nedojde k tomu uplne poslednemu, tak to nie je sex.. mesiac sa poznat s chlapom a uz mat bohvieake intimne chvilky, ja neviem, na co sa to hras
@kristina2412 na vine nie je ferko.. autorka sa chova ako panenska kurva, tak ako ma tomu chudak rozumiet?
@kristina2412 na vine nie je ferko.. autorka sa chova ako panenska kurva, tak ako ma tomu chudak rozumiet?
@reanda to už viem teraz tiež😂 že Feri je v tom nevinne , zmazala totiž správu orálnom intímnom zblížení 🫣
@kristina2412 lebo odpoveď vymazala, kde písala, ako sa intímne zoznamovali...jasné provokácia z jej strany a potom plače do vankúša, že ju chlap nerešpektuje...on sa ešte drží dosť dobre...mne kebyže toto chlap spraví, že ma vzruší, pohrá sa so mnou a "odkopne" lebo ešte nie je pripravený na sex, tak dostane po hlave a dovidenia 🤣
@earlgrey ja že odkiaľ to máte 😅 a ona vymazala nejakú odpoved..
Svätica riadna …a to koľko toho ešte nevieme.

Úplne trápna si! Sa čudujem že ho to ešte baví! A ty čo si myslíš že po neviem koľkých randeniach sa jeho vták ženi na vtáka ohnivaka alebo čo? Dospej a nesprávaj sa ako nástrocna! Sex si užívate obaja! Apropo ty rešpektuješ jeho túžby a potreby keď sa tu obhaňaš nejakým tvojim chápaním rešpektu? Ak sa chceš správať ako posvätná panenka Maria,tak si nezačínaj s mužmi!