icon

Je toto už nerešpektovanie v intímnej sfére?

1. mar 2026

Ahojte, stretavam sa nejaký čas s jedným mužom. Co sa tyka intimnej sfery, tak uz tam prebehlo nieco, ale vyslovene k pohlavnemu styku este neprislo. Ešte sa na to necítim.
Na jednom stretku pri intimnych chvilach navrhol sex. Ja som mu povedala, ze sa na to necitim este a ze este sa spoznavame a je to na mna este skoro, takže určite ani dalsie stretka k tomu este nedojde. Na co on reagoval akoby nie ze ok chape, ale zacala o tom pomerne dlhsia debata zrazu, pri ktorej som sa pristihla ako keby vysvetlujem a obranujem sa, ze prečo este k tomu nepride, co mi neprislo OK. Ocakavala som, ze to bude respektovat, ze samozrejme a necha to tak. Nakoniec sme debatu uzavreli, ze ak sa na to budem citit, tak mu to dam sama vedieť a nebudeme to otvárať na kazdom stretku. Par stretiek dalej prebehlo a nedavno sa k tomu opat vratil a spytal sa pri intimnych chvilach, ci by sme teda nemali sex. Ja som opat povedala, že ešte nie. Potom prislo ďalšie stretko a zas sa to spytal a ja som povedala, ze nie. Ale on ma vôbec nerespektoval a presviedcal ďalej. Normálne isiel do druhej miestnosti po ochranu a snazil sa ma presvedčiť, ze ci to neskusime. Na co som opakovane povedala, ze ešte nie. Potom dal spiatocku a ze samozrejme ma nechce do nicoho tlačiť ze je to v poriadku a debata sa zmenila. Prekvapilo ma aj to, ze som mu jasne povedala, ze ak sa na to budem citit, tak mu to sama oznamim a nie je mi prijemne, ked opakovane musím hovoriť, že ešte nie a nejak to zdovodnovat a nerešpektuje to. Ale na druhej strane chapem, ze je to muz a pri intimnych chvilach sa dal uniest. Ale jedno NIE musi stacit, ci?
Ako vam pride takéto spravanie? Da sa to povazovat uz za disrešpekt? Inak je velmi pozorny, mily, starostlivy. Nedovolil si nikdy nic na mna.

Strana
z6
zuzana76
Včera o 15:07

@anonym_autor ja by som sa asi rozisla, lebo ste spolu niekolko mesiacov a ty asi nic vynimocne k nemu necitis a podla mna ani nezacnes citit, takto sa blokujes v nespravnom vztahu a mozno onedlho stretnes niekoho, pri kom sa ti hned podlomia kolena.

anonym_175048
Včera o 15:49

@anonym_autor mali by sa od teba ucit vsetky zeny lahkych mravov. bodycount mas 2 ci 3, lebo sex si mala len s chlapmi v dlhodobych vztahoch. ze fajcis hocikomu po par tyzdnoch, to je vedlajsie. nastavila si si to este v hlave tak, ze to do bodycountu neratas. vsak ty si skoro panna. uz som tu na MK citala skutocne vsetko. potom preco chlapi neveria zenam pocet sex.partnerov, ked kazda si to pocita podla lubovole. aby bolo jasne, ak zena lezie k chlapovi do bytu, alebo ho pozve k sebe, je to signal na sex. jasny a zrozumitelny signal. ak ty uprednostnujes fajky a honky, tak si mu to mala takto povedat- zlatusik, ja si do bodycountu fajky a honky neratam, to budeme robit tolko a tolko mesiacov. koniec srandy. ten chlap si zasluzi obdiv, ze ti taketo drazdenie toleruje a nepovedal ti od srdca, co si o tebe mysli. este si neodpustim jeden dolezity fakt, ktory tvrdia aj sexuologovia- oralny sex je povyseny nad vaginalny. zeny nerobia fajku len tak hocikomu, fajku robia chlapovi, ku ktoremu prechovavaju city. samozrejme, s vynimkou zien lahkych mravov.

anonym_58e285
Včera o 22:00
@anonym_ad1bb5

@anonym_58e285 čiže uzatváram to tak, že rešpektovať sa majú potreby obidvoch. Mala by si hľadať iného, ktorého je ochotná rešpektovať a on ju

@anonym_ad1bb5 ohladne sexu to vyzera tak, ze chces nutit partnera aby robil nieco na co (zatial) nie je pripraveny/pripravena....

ohladne schopnosti diskutovat, ty stale robis aj strawman ale aj slippery slope, tahas to do extremu ako celibaty a fajky, si druhy
aj treti priklad tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-dobre-zvladate-odolanie-v-diskusiach/#post-90093083

anonym_ad1bb5
Dnes o 08:26
@anonym_58e285

@anonym_ad1bb5 ohladne sexu to vyzera tak, ze chces nutit partnera aby robil nieco na co (zatial) nie je pripraveny/pripravena....

ohladne schopnosti diskutovat, ty stale robis aj strawman ale aj slippery slope, tahas to do extremu ako celibaty a fajky, si druhy
aj treti priklad tu:

@anonym_58e285 a teraz po slovensky.
A ešte RAZ - partneri majú byť spolu tak ako im to obom vyhovuje. Ale stále tu potrebuješ len jednu stranu obhajovať. Stavím sa že keby to bolo opačne a chlap ju nechce pretahovat tak budeš písať aký je to impotent a neberie ohľad na jej potreby. Však sa tu nebudeš týmto oháňať ? 😀

nama94
Dnes o 19:51

@anonym_autor fúha píšeš pár stretiek a pár stretiek....tak prečo nechceš on teba nepriťahuje ? Alebo aký máš dôvod

Strana
z6