icon

Je toto vo vzťahu ok?

13. feb 2023

Vrátila som sa k bývalému , mame spolu syna , za ten čas čo som bola sama som prisla na to že si neviem predstaviť žiť s mužom čo nieje otec môjho syna , hlavne keď tu čítam všetky príbehy ako “priateľ nenavidi moju dcéru/syna. Rozišla som sa snim lebo ma veľmi obmedzoval nikam som nemohla chodiť.
On je najlepsi muž akeho si môžem priať , do chvíle kým niekam nechcem isť..
Kamarátka ma pozvala na koncert opýtala som sa ho či môžem ist či ma nejaké plány alebo bude s malým. A toto bola jeho odpoved. Cítim sa ako uplny idiot že som mu naletela zase na tie reči ako to on bere už inak že videl u kamarátov že je v poriadku keď si obaja vo vzťahu niekam vyrazia sami , bez polovičky.
Zase spolu bývame, neviem si predstaviť ako budem fungovať , odchádzať odneho zas bude psychicky oveľa náročnejšie ako sa naučiť s týmto žiť , ale ako sa stym dá naučiť žiť ? Ja nemám ani 25r a on ma chce zavrieť doma ako nejakú staru ženu ešte k tomu nesvojprávnu..

Je toto vo vzťahu ok?
Strana
z6
viestta
15. feb 2023

@katkazocele ty si myslis, ze my sme mladsie neboli? Ty mas kolko rokov? No prezrad, lebo my "stare korcule" sme uz zabudli ako to chodi. (inac tie tvoje moralisticke reci by pasovali starej panne v predochodkovom veku, nie zene vo veku hodne pred styridsiatkou)
V praci si kolegov nevyberas, to je pravda. Lenze ty opisujes situacie z barov, chatovaciek, taxikov... takze ak to naozaj je take ako opisujes, tak si vyberas velmi zle institucie na travenie volneho casu a potom ti to sposobuje traumy. Odporucam nenavstevovat bary ale chodit do cirkevneho spevokolu, tam bude kludnejsia atmosfera a potom sa to pozitivne prejavi aj na tvojom dusevnom zdravi.

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
aurora33
15. feb 2023

@katkazocele ty vieš kde som študovala?

autor
15. feb 2023

@katkazocele keď už sme pritom , ja som z Bratislavy mám čo to pochodene čo sa týka nočného života z čias keď som nebola matka a zadaná.
Chodievala som aj na chaty , na chaty sa vždy dohaduje partia ľudí , niekto tam ide v pare , niekto tam ide sám či chalan či baba , niekto tam ide s milencom. Takze keď sa tam sexuje tak na tom nevidím nič zle. Keď sú si dvaja slobodni ľudia bez záväzkov sympatickí nech si robia čo chcú.
To platí všade nie len na chatách ale aj v tých baroch a taxíkoch. Nemôžeš hádzať všetkých do jedného vreca , že každá zadaná žena si rada uhne keď môže , každý zadaný chlap si rad uhne a každá kamarátka zadanej motivuje zadanú k nevere. Veď to je úplne zvrátený pohľad na život.
Len takto nevychovavaj aj svoje deti prosím ta….

domcci72
15. feb 2023

toto teda nie je podla mna v poriadku, neviem preco niektori ludia si myslia, ze ked s niekym su, ze automaticky mu patri cely ten clovek a musi sa riadit tym co druhy povie alebo robit co si druhy praje, to kde sme??

katkazocele
15. feb 2023

@viestta čítala si môj posledný príspevok? bola to situácia na intráku a tesne po ňom. No ale veľa ,, zlých situácií,, ktoré som sem napísala na MK z práce a na ktoré si ty nepekne reagovala sa udiali v práci a sama vidíš že nemáš ani ty riešenie😉

katkazocele
15. feb 2023

@autorka asi mám dojem že píšem v cudzom jazyku, ale nikde nepíšem že všetci musia podviesť pre Boha 🙄

viestta
15. feb 2023

@katkazocele v praci? Kolko ich bolo? Hadam sa kazdy neliepa po kazdom, len teba vynechavaju? Ty mi pripadas ako jedna spoluziacka zo ZS. V osmicke, ked zacali chalanmi mlatit hormony, tak zacali dievcata osahavat, len Katu nie (ano zhoda nahod tiez Kata), tak isla zalovat ucitelke. Tiez mala "dobry umysel" ako ty.

ropucha6
15. feb 2023

@viestta ty mozno si to trafila, nie je toto problem? Ze bola vynechana? 🤷‍♀️😂

katkazocele
15. feb 2023

@viestta Počkať, takže naznačuješ že keď Ja zadaná osoba, nemám potrebu sa dotýkať iných mužov, ani bozkáva iných mužov a pripadá mi to hnusné😠 keď toto robia zadaní, tak vlastne ja im závidím?, že im to dovolí ich svedomie toto robiť? 😨 To vážne si dokázala toto napísať??? že závidím ľudom ktorí dokážu byť neverní???😵 ak to vážne myslíš vážne tak tak tvoj morálny kompas je riadne pomýlení...

katkazocele
15. feb 2023

@ropucha6 ty ale nebývaš vynechaná všakže😉 Manžel je s tými parohmi spokojný? kedže ty máš takýto praštený názor

ropucha6
15. feb 2023

@katkazocele nie, nesranduj, ja si dost uzijem na kazdej chate, v praci, v Uberi aj vo vytahu 🙂

kamatopo
15. feb 2023

Byť v partnerskom vzťahu neznamená, že tento vzťah ťa musí dusiť. To že je tvoj muž to najlepšie čo si si mohla priať mu nedáva ešte právo obmedzovať tvoju ženskú identitu. Dobre kamarátky sú pre každú normálnu ženu balzamom na dušu,takto to vnímam ja. Koncert je u mňa kultúrne vyžitie a že tvoj muž má stým problém tak to je jeho komplex. Mať niekoho na vodítku je primitívne. Dôvera vo vzťahu je prvoradá. Nepúšťať niekoho von len preto ,že sa boji aby druhá polovička túto dôveru naruší neverou je detinské a nevyzrete a pramení zo strachu. Radšej bude niekoho gniavit a dusiť len aby nemusel riešiť že by si ho,, podviedla,,🤦a tým narušila jeho zabehnutý konfort a rodinnú idylku. Len ty pekne ži svoj život. Roky ti ujdú ako voda...a obzerať rozvaleneho chlapa na pohovke si ešte uzijes🤣. A nie každá dámska jazda je zameraná na podvádzanie a dokazovanie si ,že ešte na niečo máme. U mňa je to ventilácia z denného stereotypu a vyrozpravanie sa 😉. Prajem pekný koncert a hneď by som brala VIP zónu👍

viestta
15. feb 2023

@katkazocele na moralny kompas si tu akreditovana iba a len ty, takze ak by som nieco vobec niekedy riesila, poradim sa s tebou. Urcite sa prva a vcas dozvies, ked budem postavena pred takuto dilemu.

katkazocele
16. feb 2023

@ropucha6 okej sarkazmus stranou, ako si mohla napísať ty ako dospelá žena, žene vadí podvádzanie len preto že mňa z toho vynechávajú? 😐

katkazocele
16. feb 2023

@viestta odpovieš na moju otázku? 🤫

Strana
z6