Je vaša milenka menej atraktívna ako manželka?
Otazka cisto na muzov na koniku... Ak si najdete milenku, alebo ste milenku mali, Vyhladavate milenky, ktore su menej atraktivne ako vase manzelky? Pripadne ma niekto z vas milenku, ktora ma badatelne vyssiu hmotnost ako vasa manzelka, alebo badatelne starsia ci zanedbanejsia? Velmi by ma to zaujimalo. A mozno aj niektore ine, ktore manzelia podvadzaju.
@anonym_autor moj bývalý mal milenku ,bola tučnejšia ako ja ,nižšia ako ja ,mala redšie vlasy ako ja ,je mladšia ako ja a ma viac vrások ako ja ,ale asi bola pre neho dosť atraktívna keď ju mal.Velmi mila baba ale ,aj mi bolo ľúto ,že sa na neho namotala
@minenkaa mozno bola citlivejsia, nie taka drsna v povahe
@anonym_83bba3 preco myslis ,že ja som drsná?
@minenkaa podla tvojich prispevkov dedukujem celkovo
@anonym_autor moj bývalý mal milenku ,bola tučnejšia ako ja ,nižšia ako ja ,mala redšie vlasy ako ja ,je mladšia ako ja a ma viac vrások ako ja ,ale asi bola pre neho dosť atraktívna keď ju mal.Velmi mila baba ale ,aj mi bolo ľúto ,že sa na neho namotala
@minenkaa Prosim ta, ako mozes s takym debilom funguvat?
@anonym_83bba3 tak podľa príspevkov 👏👍šikovná si
@minenkaa Aj ja ta tu registrujem ako drsnú ženu. Od teba drsnejsia je už len Heleninamama.
@anonym_63b206 to je ale len uhol pohľadu
@minenkaa ja sa nečudujem že mal pri tebe milenku :D
Hlavne aby bola krajsia ako susedova.
Fakt by ma zaujimalo ci tieto temy vymysla muz alebo zena😁
@anonym_63b206 to je ale len uhol pohľadu
@minenkaa keď ťa tu celý kôň registruje ako registruje,uhol pohľadu to asi nebude
@minenkaa podla tvojich prispevkov dedukujem celkovo
@anonym_83bba3 drsná a nechápavá,niekedy jej lepšie nakresliť ako niečo vysvetliť
@anonym_83bba3 drsná a nechápavá,niekedy jej lepšie nakresliť ako niečo vysvetliť
@anonym_1ae30f uplne presne si to vystihla
@minenkaa mozno bola sikovnejsia ako ty, alebo mu dala to co ty nie. Nemyslim Len z pohladu sexu.
Dievcence čo mate somnou problém urobte si zvlášť temu a tam môžte debatovať ,nemusíte tu spamovať temu
autor skludni hormon. naco tu furt vymyslal takto debilne temy. doslova debilne. sa vysporiadaj sam sama so sebou a nemusis takto debiliny riesit na konovi. lebo je to ale ze uplne uplne jedno.
manzelka moze byt stelesnenim dokonalosti a aj tak si chlap moze najst milenku. v tom to vobec nie je. dospej
@minenkaa keď ťa tu celý kôň registruje ako registruje,uhol pohľadu to asi nebude
@anonym_1ae30f 👍👍👍
@minenkaa ja sa nečudujem že mal pri tebe milenku :D
@anonym_26bc96 táto reakcia svedčí len o tebe😵💫
A ked toto je téma o jednej použivatelke
Tak aj ked ju vôbec nepoznám,ale podľa jej reakcii je ostrá ale úplne do pohody
Ešte by som napísala kludaska
a teda jedna sem napisala a hned ako osy ju tu vsetky zhejtovali.
hlavne ze ona mala gule a napisala pod svojim nickom ale hejtacky len anonymne. tak vysmahnite a chodte rypat inam.
a teda jedna sem napisala a hned ako osy ju tu vsetky zhejtovali.
hlavne ze ona mala gule a napisala pod svojim nickom ale hejtacky len anonymne. tak vysmahnite a chodte rypat inam.
@pralinka25 veď to tak býva,odvtedy ako modrý koník zariadil anonymné príspevky,nenapíše to pod svojím nickom,ale bude to "sekať" a "pichať" 😏.
@anonym_f13d3b kde a kedy som presne mala fotku s holou ritou?
@anonym_8665b9 ja som nikde nenapisala ,že bola horšia ako ja
@minenkaa ja ťa narozdiel od niektorých iných rada čítam, pretože priamych ľudí aj vo svojej spoločnosti viac znesiem,ako takých, ktorí dávajú "úsmevčeky do xichtíku" a za prvým rohom ohovoria tak,že sa ti "čká" celý deň 😁.
@anonym_f13d3b Tak ja som sa tiež nikdy neopaľovala v teplákoch…Hmmm…