Povolili by ste manželovi milenku kvôli sexu?

3. nov 2025

Ste dokonala manzelka pre vaseho manzela? Velmi casto tu pisete o laske k manzelovi, ako ho milujete, ako je ten najlepsi a vaz vztah je dokonaly. Ale skuste si predstavit ze manzelovi uz nedokazete dat take to zakladne, ako rozkos, nehu, sex. Z akehokolvek dovodu ktory, nechcem riesit, ale to proste zrazu nemozete, Boli by ste ste schopne mu povedat aby si nasiel na to milenku? Zalezalo by vam na jeho dobre? ... s tym ze budete nadalej spolu a nic ine sa nezmeni? Ze vas vztah bude rovnako na tom ako predtym.

bibina32
3. nov 2025

@anonym_autor Čo tak nájsť príčinu ,prečo to odmietaš. Skúšala si nejakú terapiu? Dokazala by si žiť s tým,že má manžel milenku? Ak áno tak sa ho spýtaj, čo ti na to odpovie. Možno by s tým nesúhlasil a chce, len teba.

anonym_c4107d
3. nov 2025

Keď milujem muža, chcem aby bol šťastný. A malo by to byť naopak. Ak to nevyhnutne potrebuje a bez toho nie je naplnený, tak nech si to hľadá kľudne niekde inde. Ale predtým sme sa porozprávali a povedali sme si, či chceme ostať spolu naďalej a či sa ľúbime dostatočne, aby sme to zvládli. Zatiaľ to funguje.

anonym_6fcf73
3. nov 2025

To su zas temy...niekto sa nudi?

anonym_1f06c6
3. nov 2025

@anonym_autor ak by som to nechcela riešiť, tak by som sa rozviedla.

huxy
3. nov 2025

Nie, o chlapa sa nedelím. Aj keď by mi záležalo na jeho dobre, dobrovoľne by som sa netrýznila tým, že by som mu dovolila intímnosti s cudzou ženou. Ak, tak radšej rozchod, rozvod.

cyneric
3. nov 2025

Ľudia nie sú od prírody monogamný, lepšie milenka o ktorej viem než taká na ktorú prídem o 50r keď sa zjaví na pohrebe. Môj názor, samozrejme.

anonym_b30249
3. nov 2025

Váš vzťah by už nebol rovnako na tom,aj keby si mu to dovolila.(Napr.ze ty zo zdrav.dôvodov nemôžeš)Čo keď sa do milenky zamiluje?Čo keď ochladnú city voči tebe?Čo keď si ťa prestane vážiť zato že si mu dovolila zakázané.Môžeš mu dovoliť čokoľveķ,len potom si aj on dovolí čokoľvek.Ešte mu môžeš povedať nech ju má,len o tom nesmieš vedieť.Zožieralo by ťa to ver mi.

janinah
3. nov 2025

Nie..v dobrom aj v zlom platí..a velmi sa mýliš,ak si myslíš,ze s milenkou bude vaš vzťah ako predtým

anjelicek26
3. nov 2025

Ono to znie "napad" fajn, ze milenka len na tieto ucely, lenze to je zena z mäsa a kosti a ma city, on tiez... riziko, ze sa zamiluje, je obrovske...

zuzanita1609
3. nov 2025

Ani omylom !! To by mi muselo ináč šibať a báť sa,čo si "fajné donesie domov-pohlavné choroby" 🙄.

casavina
3. nov 2025

Nie každý chlap má záujem o milenku. U nás by to neprešlo ani z jednej strany a ani ako opačný návrh.

deedol
3. nov 2025

Si citala intermezzo? 🙂

sweet20
3. nov 2025

Riesila by som svoj problem keby som nemohla, ci zdravotny, psychicky atd

lucia245
3. nov 2025

@anonym_autor pokiaľ by som bola v takej situácii, záležalo by od muža, aký je. Či vie oddeliť sex a city. Pokiaľ áno, šla by som do toho. Ak to nevie, hrozí ti, že za ňou utečie.

anonym_3b064d
3. nov 2025

Podla mna je to nemozne, aby tam nenastalo aj citove zainteresovanie, ak je tvoj chlap citlivy k tebe, tak hoci potrebuje sex, zrejme potrebuje nielen ten sex, ale aj tie city... Cize neslo by len o milenku, ale skor polygamny vztah. Vies sa zmierit s polygamnym vztahom? Ja osobne nie. Hoci mam mojho muza rada, ale mam rada aj seba a viem, kde su moje hranice. Cize ak by jeho potreba bola tak velka, tak by som radsej povedala, skoncime nas vztah a chod za svojim stastim, a ja pojdem za svojim. Viem si predstavit, ze by som bola sama...

petrao2
3. nov 2025

@anonym_autor toto je prvy krok k rozvodu

anonym_988536
3. nov 2025

@anonym_autor tak správny manžel/partner by mal akceptovať zmenu zdravotného stavu svojej polovičky pokial ju teda má rad a nie je s ňou len kvôli sexu. A samozrejme existujú aj iné formy uspokojenia partnera ako len samotný sex.
Treba si uvedomiť že on ho nemôže mat lebo proste partnerka nemôže ale ani teda partnerka ho nemôže mat lebo nemôže.
No ak je to len výmysel ženy že nechce, je to na dohode partnerov. No milenka riešenie nie je, prejavy sa to aj na vzťahu.

anonym_735017
3. nov 2025

Kebyže ho naozaj milujem, a mám nízke libido, tak aj tak sa premozem a spravím tú obetu, lebo chcem pre neho to najlepšie a chcem, aby sa mal dobre. Nedovolila by som, aby šukal iné ženy. Zdravotný dôvod nepoznám taký, že by ste nemohli žiť sexuálne nikdy. Možno vaginizmus som už čítala tu, že jestvuje, tak ale to mal hádam vedieť už predtým, než ťa spoznal. Iná výhovorka pre teba podľa mňa nie je.

anonym_0257f6
3. nov 2025

nie, vadilo by mi to
Nevieš dať nikdy ruku do ohňa za druhého.
Myslím tým, že aj vo fungujúcom vzťahu si môžeš myslieť,že nikoho nemá a mať môže.

Ale cielene , keby viem, že má intímny vzťah s inou, robí jej orál a potom mi dáva doma pusu. Ble
Neprosím

anonym_5f5190
3. nov 2025

Neviem si to predstaviť a neviem si ani predstaviť, že môj muž by do toho išiel, tak isto ako ja si neviem predstaviť, že keby on zdravotne nemohol, tak by som ja hľadala milenca, ani keby mi to dovolil. Keď nie sex ako taký, vždy sa dajú nájsť spôsoby ako druhého uspokojiť, iné techniky, pomôcky. Hľadali by sme riešenie vyhovujúce obom, lebo jeden druhého milujeme a nie len ja jeho. Keby tým náš vzťah naozaj trpel, tak radšej rozvod a každý nech hľadá svoje šťastie inde ako toto. Lebo ten vzťah by jednoducho na 100% nebol taký aký pred tým, keby toľko času trávil s milenkou. A aká žena by takouto milenkou chcela byť?

a0
3. nov 2025

Nie, na takéto niečo by som nepristúpila. Koniec koncov, všetci zúčastnení by boli nešťastní. Buď by to chlap zvládol s rukami alebo by sme to ukončili. Nevidím zmysel v tom sa takto ponižovať sama.

petamich
3. nov 2025

Nie, neverim v ucelovy vztah na uspokojovanie potrieb a poznam svojho manzela, ze by nevedel mat taky vztah bez emocii a bez citov, ...a to by potom neustal ani jeden z nas.

zuzanita1609
3. nov 2025

V prvom rade,ak svojho partnera,manžela úprimne milujem a chcem,aby to fungovalo, riešim dôvod a nehľadám jednoduché "chodníčky",ako sa z toho vykrútiť. V prvom rade riešim sexuológa,či svoj zdravotný stav,ak je to ten dôvod. Presne viem,čo by mi povedal,keby mu navrhnem,aby si našiel milenku. Poslal by ma do riti,ani by som to nestihla dopovedať. A aj opačne,keby on nemá chuť, či zdravotné problémy, rieši to najskôr "vo svojej spálni",(ako sa povie) a keby mi povedal,aby som si našla milenca, tými pár slovami to všetko končí. Treba nájsť kompromisy, riešenie a nie hneď utekať za "najľahším riešením",ako je milenka/milenec. Úprimne,neviem si to predstaviť, akokoľvek sa ľúbime. Potom to už nie je vzťah,ale iba "hra" na vzťah. Viem že existujú aj polygamné vzťahy (každý nech má ako chce),no za moju osobu,by som radšej ostala sama,ako taký vzťah tolerovať bez ujmy,či fyzickej,či psychickej.

kacena4
3. nov 2025

ak mu povolis milenku vztah uz nebude ako predtym... a nie nikdy by som nepovolila ani ma to nenapadlol. mali sme obdobia kedy som aj par mesiacov bola odpisana zdravotne ale to nie je dovod na zradu v mantestve, len aby si chlap ukojil svoje potreby. ak ta muz miluje so vsetkym nema potrebu si hladat nahradu a tvarit sa ze je vsetko v poriadku.

anonym_51c3f0
3. nov 2025
@zuzanita1609

Ani omylom !! To by mi muselo ináč šibať a báť sa,čo si "fajné donesie domov-pohlavné choroby" 🙄.

@zuzanita1609 ty keby si sa vyspala s iným mužom, tak by od teba dostal pohlavnú chorobu? Hm🤔

irusa
3. nov 2025

toto nemyslíš vážne ??? asi som už čítala všetko.....

zuzubb007
3. nov 2025

Riešila by som predovšetkým seba, preco odmietam, a za ďalšie to by som musela byť narušená, aby som toto robila čo opisuješ, jednoducho dala by som mužovi slobodu, nech či nájde šťastie inde, načo si držať silou mocou muža, dogrcala by som sa, on fajne uspokojeny si príde domov a tvárime sa, že nič?

anonym_f0011e
3. nov 2025

Keby uz boli milenky- roboti …. nech si kupi aj 4 (pokial nedtoja ako male auto a nebude tym zatazovat rozpocet) davam tomu 4-5 rokov a pridu do e-shopov. Ak by si nasiel „normalnu ludsku“ do hodiny je odstahovany. Jedno je „ mechanicky sex“ a druhe vztah.

zuzanita1609
3. nov 2025
@anonym_51c3f0

@zuzanita1609 ty keby si sa vyspala s iným mužom, tak by od teba dostal pohlavnú chorobu? Hm🤔

@anonym_51c3f0 čisto hypoteticky,keby sa vyspím s iným mužom,už by som so svojím nespala a áno,pohlavne sa prenáša veľa chorôb.aj od ženy,aj od muža.

viktoriaandrascik
3. nov 2025

Nie, o zubnú kefku a chlapa sa nedelím