Kam bezpečne schovať vibrátor, keď bývam s rodičmi?
Ahojte, stále bývam s rodicmi a dnes som si objednala vibrator. Kde ho mám doma schovať, aby ho nenašli ?
No dúfam že si plnoletá keď riešiš takéto veci.
@anonym_d4165f áno som😇
@anonym_094e7a By ma hanba fackovala, keby to deti nasli. 🙉 Chapem, ze nie kazdy ma parnera s dobrou potenciou. 🫣
@anonym_b14ba1 sú to hračky pre dospelých a s potenciou nemajú nič 🤗, hanba ma nefackovala, keď mi syn prekutral nočný stolík. To skôr jeho, lebo vraj hľadal nabíjačku na telefón😂 . Aj farby menil. Vysvetlila som mu, že aj dospeláci sa hrajú.
vsak si ho niekam zastrc 🙂
@spongebob1 a toto si z coho vydedukoval taku sprostost?😄
@anonym_d4165f áno som😇
@anonym_autor ked si plnoleta tak co sa bojis rodicov?
Veď ho požičaj aj rodičom, čo si lakomá 😂
@anonym_autor ja ho mam v skrini v krabičke a tu krabičku mam v kabelke ktorú nepouzivam
@anonym_40f504 ja to mám presne takto isto 🤣🤣 aj keď mi to nemá kto nájsť, človek nikdy nevie 😆
@anonym_autor ked si plnoleta tak co sa bojis rodicov?
@natalka13 nemyslím si, že by sa autorka bála, skôr by jej to bolo asi nepríjemne 😀… aj mne by bolo nepríjemne, keby niekto náhodne nájde moje hračky 😀 je to moje súkromie, intimita, niečo čo používam len ja 😀.
Na ex-partnera sa tiež pozrela iná a “uchmatla” ho, nemôžem to riskovať aj s hračkami 😀
@natalka13 nemyslím si, že by sa autorka bála, skôr by jej to bolo asi nepríjemne 😀… aj mne by bolo nepríjemne, keby niekto náhodne nájde moje hračky 😀 je to moje súkromie, intimita, niečo čo používam len ja 😀.
Na ex-partnera sa tiež pozrela iná a “uchmatla” ho, nemôžem to riskovať aj s hračkami 😀
@anonym_3b31bc ma 1izbu ak sa jej mama hrabe vo veciach najde ho hocikde.
Niektore otazky tu mi beru dych🙈 co sa dospele zeny dokazu pytat. Ved si kupim zamykaciu skrinu alebo zamok na suflik🤷♀️
Normálne mám v skrini všetky hračky, dokonca aj kondómy a gély 😀 a je mi to jedno...robila som rekonštrukciu bytu a v mojom byte na rekonštrukciu dohľadala sestra s manželom. Keď sme sa vrátili, skriňu som mala krásne upratanú, veci poskladané a moje hračky a všetko ostatné pekne uložené v zadu za vecami 😂 sestra s mužom ani nekecli, hoci sa divne usmievali, vedela som, že to videli ale nehanbila som sa.
@sulavikova Ani sa necudujem, ze si myslis, ze je to normalne. Dieta nema!!! prehladavat rodicom ich osobne veci. Vysvetlovat dietatu na co sluzi vibrator. Za mna chore a mozes si hovorit, ze nie. Nie, nie si moderna a ja staromodna.
@sulavikova Ani sa necudujem, ze si myslis, ze je to normalne. Dieta nema!!! prehladavat rodicom ich osobne veci. Vysvetlovat dietatu na co sluzi vibrator. Za mna chore a mozes si hovorit, ze nie. Nie, nie si moderna a ja staromodna.
@spongebob1 dobre stará mama, šup tabletku na kĺby a bež ešte spať
@spongebob1 sorry špandžík, ale zle si to v tom tvojom detskom svete pochopil. Asi nedostatok kyslíka. Ty si Nikdy nelašoval, ani nehľadal darčeky napr. pod stromček? Nikomu som nevysvetľovala funkcie, použite etc. Syn našiel hračky pre dospelých. A bodka. Menil farby-syn v tvári. Kdo se hraje, nezlobí, jenom prudí. A doštuduj si Bio ročník 7 ako sa čo volá!
Ako muz by ma nikdy nenapadlo ist partnerke do osobnej tasky kde ma kozmetiku a tie vsetky osobne veci. Asi tam.

@anonym_6a9d57 tieto veci do 18 by mali byť zakázané, lebo si myslím, že deti si majú užívať detstvo a nie sa oň ukracovať. Tínedžer je v podstate stále dieťa. Na sexuálne záležitosti od 18 majú času dosť, nič im neutečie.
@anonym_d4165f podla mna si uzivaju aj so sexom... a nikto sa magicky nezmeni za noc (zo 17 rokov na 18 rokov)... raz sa arbitrarne dohodlo, ze od 15 je to ok, tak je to ok.