Kam na rande v tomto počasí?
Babyyy. Poznam jedneho muža už asi 8 mesiacov ...videli sme sa asi 3x , pracuje ďaaaleko v zahraniči , tak tu je veelmi malo. Pozval ma cez vikend na vylet , môžem si vybrať kdekolvek a čokolvek. No a tak rozmyšlam , ako rozmyšlam , nič ma nenapadá. Viete poradiť , kam sa da vyraziť v takomto počasí? Čo je pekne vidieť? Alebo kde a ako straviť jeden deň? Ďakujem krasne za navrhy 🤩
Kdekoľvek kde vás to bude baviť oboch, niekto rád wellnes, niekto lyžovačku, ci hory,mozno nejaký spoločný adrenalínový zážitok
Ja len dufam, ze to nie je nejaky zenac, co chodi na ulety sem raz za cas... kazdopadne jeden den je malo no, nanominovala by som sa do Piestan do nejakeho top hotelika s termalnou vodou a procedurami a medzi tym si uzivala sex a dobru restiku no 😂
@anjelicek26 Videli sa 3x, on pracuje ďaleko v zahraničí a na Slovensko chodí veľmi zriedkavo. Neviem, ako autorka, ale ja by som s ním do postele neliezla.
Termálne kúpalisko v Dunajskej Strede. Bory Mall v Bratilsave. Liptovský mikuláš aqualandia. Family park. Energyland. Moravia aqua. Kúpalisko Praha. Mne frajerka nikde nechcievala chodiť.
Mňa raz chcela zahraničná dievča že trnavčanka žijúca v anglicku a já rekú jako? Veď to je tak od ruky aj ďaleko že to jak by sme randili?
@santiago_segura Rande v aquaparku? To aby si mohol skontrolovat zenine telo?
Autorka...kdekolvek, cokolvek..tazko sa radi, ked neviem, kde byvas...co ocakavas? Urcite vecera v peknej restauracii.
Wellnes hotel, kľudne s apartmanom a oddelenými spálňami 🤣🤣🤣
Podla toho ako to ma byt fin.narocne a ako daleko. Ja by som si vybrala ten Dubaj co tu padol,ale neviem co by si panko o tebe pomyslel🫣 Inak ma napadlo nejaka Besenova,relax vo vodnom bare,masaze,dobre jedlo
Lyzovat
@kornelies novidíš aj ostatní povedali to čo ja.
V Rači na námestí v zmrzlinárni.
@santiago_segura 🤣 Mna by si tvojim vyberom vobec neocaril. Take jednoduche, ale sto ludi, sto chuti.
@autorka, trošku viac špecifikuj, aby sme vedeli poradiť. Najprv píšeš víkend (to by som počítala sobota, nedeľa), potom jeden deň - čiže v sobotu ráno vypadne a večer sa vrátite? Uveď mesto alebo aspoň kraj, kde žiješ (nech nestrávite celý deň cestovaním, proste nech je to relatívne blízko). Nejaké koníčky alebo čo rada robíš - lyžuješ, plávaš, chodíš rada do divadla, wellness atď.?

Tak vraj už ide nový Avatar v kinách 😅