icon

Kamarát s výhodami

sonaja
11. aug 2022

Prosím mohli by ste mi napisat tie ktore to zažili ss...by som sa chcela čosi opýtať. Dakujem

alanko20
11. aug 2022

Pytaj sa

sonaja
autor
11. aug 2022

@alanko20 mozem sukromne napisat?

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
sonaja
autor
11. aug 2022

ako toto chápem všetko 🙂 no práve mne ide o to či necíti niečo....
ja som takéto kamarátstvo nemala ešte....a beriem to ako kamarátstvo
ide mi o tom...
...ale on ...neviem .....on sa túli , spi jak had omotaný okolo mňa , dostanem 200 pusiniek na ústa, na čelo....štekli (hladká ma na chrbte)....to ani ex nerobil 😲
preto som trošku z toho mimo. a to som sa vlastne chcela spýtať....nemyslím že to je z jeho strany len kamarátsky sex....myslím že niečo cíti, ale práve neviem povedať, chcela som počuť názor len, Ďakujem. to skôr ja som taká že ho nepohladkám, nedám pusu....ke´dže ide o kamarátstvo s výhodami ....
píšeme si často, asi až veľmi často by som povedala
stretka su tak 1-2 x za mesiac...ako sa dá

panelacikova
11. aug 2022

@sonaja tak asi sa zamiloval, keď je ako omotaný had 😀 to ma pobavilo 🙂

sonaja
autor
11. aug 2022

@panelacikova no práve , fakt ale , a celu božiu noc....som sa nevyspala 🙄

januska12323
11. aug 2022

Očividne ťa má rád viac ako kamarát.

terina25
11. aug 2022

@sonaja 1,2 x stretko nie je vela. Neviem,ci sa da zalubit z tak mala straveneho casu co ste spolu

sonaja
autor
11. aug 2022

@terina25 stretavali sme sa viac, ale mesačne sa vidíme 1-2 x

horalka1986
11. aug 2022

Mala som takeho. Stretavali sme sa len kazdu nedelu vecer a rovnako sa tulil vzdy ked sme zaspavali, mojkal a tak. Ked som sa ho na to pytala, tak mi povedal, ze to preto, lebo sa uz velmi dlho s nikym netulil a proste mu to chybalo. Vydrzalo to takto rok.

annamarin
11. aug 2022

Ja ked som mala takého kamoša, tak som sa k nemu tiez tulila a chcela, aby ma škrabkal a pod. Len mi to chýbalo. Nebola som do neho zaľúbená. Skús sa ho proste opýtať a uvidíš, čo ti na to povie.

anita6666
11. aug 2022

S chlapom typu živý vibrátor by som sa nedokázala túliť,ani motať ako had a už vôbec by som u neho neostala na noc. Za mňa odpudive a nepredstaviteľné.

kornelies
Autor odpoveď zmazal
au1994
13. aug 2022

@sonaja narovinu sa ho spýtaj, ako toto vaše stretávanie berie on. Niektorí chlapi si totiž myslia, že kamarástvo s výhodami je ako vzťah, len môžu preťahovať aj iné, keď si zmyslia.