Kamarát s výhodami
Prosím mohli by ste mi napisat tie ktore to zažili ss...by som sa chcela čosi opýtať. Dakujem
ako toto chápem všetko 🙂 no práve mne ide o to či necíti niečo....
ja som takéto kamarátstvo nemala ešte....a beriem to ako kamarátstvo
ide mi o tom...
...ale on ...neviem .....on sa túli , spi jak had omotaný okolo mňa , dostanem 200 pusiniek na ústa, na čelo....štekli (hladká ma na chrbte)....to ani ex nerobil 😲
preto som trošku z toho mimo. a to som sa vlastne chcela spýtať....nemyslím že to je z jeho strany len kamarátsky sex....myslím že niečo cíti, ale práve neviem povedať, chcela som počuť názor len, Ďakujem. to skôr ja som taká že ho nepohladkám, nedám pusu....ke´dže ide o kamarátstvo s výhodami ....
píšeme si často, asi až veľmi často by som povedala
stretka su tak 1-2 x za mesiac...ako sa dá
@sonaja tak asi sa zamiloval, keď je ako omotaný had 😀 to ma pobavilo 🙂
@panelacikova no práve , fakt ale , a celu božiu noc....som sa nevyspala 🙄
Očividne ťa má rád viac ako kamarát.
Mala som takeho. Stretavali sme sa len kazdu nedelu vecer a rovnako sa tulil vzdy ked sme zaspavali, mojkal a tak. Ked som sa ho na to pytala, tak mi povedal, ze to preto, lebo sa uz velmi dlho s nikym netulil a proste mu to chybalo. Vydrzalo to takto rok.
Ja ked som mala takého kamoša, tak som sa k nemu tiez tulila a chcela, aby ma škrabkal a pod. Len mi to chýbalo. Nebola som do neho zaľúbená. Skús sa ho proste opýtať a uvidíš, čo ti na to povie.
S chlapom typu živý vibrátor by som sa nedokázala túliť,ani motať ako had a už vôbec by som u neho neostala na noc. Za mňa odpudive a nepredstaviteľné.

Pytaj sa