icon

Kamarátstvo s výhodami: Aký máte názor?

Včera o 21:14

Už ste niekedy neboli v oficiálnom vzťahu a mali pravidelný sex s chlapom alebo ste boli v situationship? Kamarátka tak funguje pol roka. Vraj že je to super sa neviazať. Mňa keď raz jeden chalan párkrát využil na sex, bolo mi z toho dosť nepríjemne. Aký máte vy názor na kamarátstvo s výhodami alebo situationship?

biba_18
•
Včera o 21:32

keď im to nevadí 🤷‍♀️ zjavne to ona nevníma že on ju využíva - lebo aj ona využíva jeho…

anonym_9fb613
•
Včera o 21:40

Poznám pár ľudí čo mali takýto “vzťah”
Nikdy to nedopadlo dobre. Vždy sa jeden skôr či neskôr namotal a bol neštástny lebo chcel viac

anonym_38cb3a
•
Včera o 21:41
@anonym_9fb613

Poznám pár ľudí čo mali takýto “vzťah”
Nikdy to nedopadlo dobre. Vždy sa jeden skôr či neskôr namotal a bol neštástny lebo chcel viac

@anonym_9fb613 Na 90% to byva zena.

anonym_9fb613
•
Včera o 21:42
@anonym_38cb3a

@anonym_38cb3a áno

petamich
•
Včera o 22:15

Myslim, ze tvoja situacia a jej situacia sa neda porovnavat. Ak sa oni dvaja dobrovolne rozhodli a dohodli, ze to bude iba sex a tak im to vyhovuje, ani jeden z nich sa neciti vyuzito, vyuzivaju sa navzajom.

A taky mam aj na to nazor, ze ak to dvom vyhovuje, je to len ich vec.

klara546
•
Včera o 22:24

Ja by som toto nedokázala. Bud milujem a tvoríme pár a ked nemilujem nedovolím mu prístup ku mne.

anonym_618caf
•
Včera o 23:37

Ej, dcérečko, netrápže sa, že nie si taká moderná ako tá tvoja kamarátka. Nehanebnica to je a ešte aj nešťastnica. Tá jej veľká sloboda vyprchá hneď v ten deň, ako si ten jej fičúr nájde skutočnú ženu a tvoju kamarátku nechá na ocot sťaby starú metlu za dverami. Vtedy uvidíš, aké tie jej výhody boli horké. Ty máš v sebe čistú dievčenskú náturu... ty chceš celého človeka, aj s jeho dňami, aj s jeho starosťami, a nie len tie omrvinky, čo chlapovi z panského stola odpadnú, keď sa mu zachce roztopaše. Buď rada, že máš rozum na mieste, lebo z takýchto panských móresov veru ešte nikto poctivé hniezdo neuplietol.

anonym_b7a6be
•
Dnes o 04:53
@anonym_618caf

Ej, dcérečko, netrápže sa, že nie si taká moderná ako tá tvoja kamarátka. Nehanebnica to je a ešte aj nešťastnica. Tá jej veľká sloboda vyprchá hneď v ten deň, ako si ten jej fičúr nájde skutočnú ženu a tvoju kamarátku nechá na ocot sťaby starú metlu za dverami. Vtedy uvidíš, aké tie jej výhody boli horké. Ty máš v sebe čistú dievčenskú náturu... ty chceš celého človeka, aj s jeho dňami, aj s jeho starosťami, a nie len tie omrvinky, čo chlapovi z panského stola odpadnú, keď sa mu zachce roztopaše. Buď rada, že máš rozum na mieste, lebo z takýchto panských móresov veru ešte nikto poctivé hniezdo neuplietol.

@anonym_618caf a psychiater čo na to hovorí?

amonet
•
Dnes o 05:40

mala som taky vztah. bola to vzajomna dohoda pocas mojho rozvodu a chvilu potom. mne to pomohlo ukoncit jednu etapu zivota a posunut sa dalej

anonym_1a84b2
•
Dnes o 05:51

@anonym_autor 100 ludi 100 chuti, taky mam na to nazor.

anonym_341a35
•
Dnes o 07:05
@anonym_38cb3a

@anonym_38cb3a trt barani

crazy_cat_lady
•
Dnes o 07:06

Ked je to vyhovuje obom, tak je to ok

anonym_633e32
•
Dnes o 09:11

@anonym_autor väčšinou ale je ten chlap vo vzťahu, alebo zenaty, aj keď to zataji

anonym_9fbd81
•
Dnes o 09:19

Pre mna je to idealne. Tiez som typ, co sa nechce viazat, ani sa nikomu spovedat. Ale musia sa najst ludia, co su rozumni. Nesla by som do toho s niekym, kto ma kazdy tyzden novu znamost, uz len kvoli strachu z STD.

anonym_5a03d4
•
Dnes o 10:10

@anonym_autor asi 4roky som mala takýto nevzťah🤢 potom som spoznala muža s ktorým som sa milovala nie sexovala a odvtedy si neviem predstaviť sex bez lásky.

anonym_24a44b
•
Dnes o 12:35

@anonym_autor horkou pravdou je, že iba emocionálne poškodená žena, dokáže takto " ponúkať" svoje telo. Môže to byť nejaká porucha osobnosti, cez narcisticku, hraničnou, môže ísť o emočne nestabilného človeka, manickeho a podobne. Skrátka emočne a psychicky zdravá žena, a dostatkom sebavedomia, vyrovnaná, bez porúch osobnosti nedokáže viesť takýto " vzťah".

euka210
•
Dnes o 16:09

@anonym_autor je to novodoba hlupost

anonym_d67dc3
•
Dnes o 16:43

@anonym_autor Neuznávam to, ale veď nech si každý so sebou robí, čo chce, je to jeho telo, nie moja starosť.

zuzu11166
•
Dnes o 18:18
@anonym_618caf

@anonym_618caf wauuu
Ja tak od témy chcem zareagovat...
Ty by si mohla pisat poviedky
A vobec to nemyslim ironicky😊

anonym_123eab
•
Dnes o 18:31

@anonym_autor ako ta mohol niekto párkrát využiť na sex? To ta znásilnil viac krát?

anonym_72a01b
•
Dnes o 21:15

Kamarátstvo s výhodami ma rôzne podoby. Ak sa nad tým zamyslim, chce sa mi zvracať. Ale nesúdim nikoho, aj to je práca..ak si niekto nevie zarobiť inak, nič iné nevie robit, iba pohodlne rozťahovať nohy, tak kľudne, veď je to výhoda😂

anonym_618caf
•
Dnes o 21:39
@zuzu11166

@anonym_618caf wauuu
Ja tak od témy chcem zareagovat...
Ty by si mohla pisat poviedky
A vobec to nemyslim ironicky😊

@zuzu11166 Pánboh zaplať za milé slová, švárna pani. Ktožvie, možno raz naozaj nejakú tú kroniku spíšem.