Katastrofálny sex
Ahojte, dlho som rozmýšľala, ci napisem. No skúsim, som zvedavá na vase názory. S partnerom mame velku krizu. Sme takmer rozideni, no ja sa bojim odist, lebo mame malé dieťa a po materskej mam malinko penazi na ucte. Aj by som chcela odísť, aj mam strach. A na druhej strane, nie som od neho citovo úplne odputana a s dieťaťom majú super vztah. On je pasivny agresor, ja cholericka. Je to teda na nervy. Okrem iného nám vôbec nefunguje sex. Tak neschopneho chlapa v posteli som nemala. Vzdy som zboznovala sex, ale pri nom ma po rokoch uz presla vsetka chut. Nikdy v tom nebol extra dobrý, ale myslela som si, ze ho naucim, ukazem a bude, lenze opak je pravdou. Ziadna oredohra, ak tak nutena. Nebozkavame sa, nehladkame a hned sa soravi. Periodicita asi 5 krat za rok. Momentálne naposledy sme mali sex v novembri a jenu to vobec nechyba. No mozno byvaj chcel, ale ja uz naňho vôbec nemam cgut, ked si spomeniem, aka nuda to zas bude. Mbe uz sa sniva o sexe, chcem milenca, ale nemam na to povahu. Neviem co robit. Da sa zit aj bez sexu a dobrého? Ja mam 35, on 45. Milenku nema urcite a vlastne jemu niidyvsex extra nechybal...
hlavne ze decko mate,,,,tak ti treba
@taskataska chceli sme dieta obaja a ja som rada, ze som si ho vybrala ako otca, lebo je dobrý otec. A nie je ani zlý človek. Vsade obľúbený, doma pomôže. Akurát sme uplne odlišní.
@kitycat ja som za to rada. Dieta som chcela.
A rozpravate sa o tom ? Ma snahu nieco zlepsit ?
Lebo to, ze ludia su odlisni, je normalne. Ale treba sa vela rozpravat, rozpravat, rozpravat.
Lebo ak je inak dobry clovek, dobry otec, mne to skor pride, ze je chyba v komunikacii. Nehadzala by som kvoli tomu flintu do zita.
Na vztahu treba pracovat. Na jednej strane vychadzat v ustrety, snazit sa, aby bol druhy spokojny, na strame druhej, nemat prehnane ocakavania, tolerovat, odpustat.
Pripadne mu napis - list alebo mail, a pekne mu vysvetli, konkretne co ti vadi, co by si chcela. Ale nie obvinovat, utocit, ale proste pekne vysvetlit😊
Mozno sa nezhodnete uplne, a velmi pravdepodobne on nebude nikdy schopny robit to presne tak, ako si predstavujes. Ale moze sa snazit a s tvojou ponocou sa k tomu moze priblizit😊
Ja mam zase muza dobreho tiez,sex je dobry ale proste nelubim ho 🙄 ja mam 34 on 45...mame spolu tiez dieťa...vo vsetkom je uzasny ale proste u mna ziadne city ...zo zaciatku boli teraz absolutne a sex je o nicom tym padom.
Skusila si vsetko? Co tak sa porozpravat v štyle ako si to tu napisala? Ze tebe chyba sex a ten vas je onicom neexistujuci. Ze takto uz viac nechces žit že to treba zmenit alebo bude koniec . Nech sa zobdudi a nieco stym robi. Skuste sa znovu vratit do čias randenia najprv vela bozkavat objimat byt na seba mili . On nema chut na teba ty nanho je to take mrtve . Skuste nieco nove co ste este nerobili. Skuste sa aj citovo zbližit nie len fyzicky.
Tiež by som sa s nim o tom porozpravála, vyrozpravaj sa mu a povedz mu o tom ze ti to chyba, mozno na sebe trosku zapracuje. Ako dlho ste spolu? A od sameho zaciatku bol taky? Mna este napadlo ze ktovie ci nema nejake hormonalne problemy...poznam vela pripadov kde bol problem prave v tom ze muz mal nedostatok testosteronu 🤷♀️
Tak keď sa ti podarilo otehotnieť, nemôže to by byť s tým sexom a frekvenciou také zlé...či to bolo na prvý šup?.
Ináč, minule sme sa z manželom rozprávali.... máme dvojičky...sme na ne sami, popritom staviame dom, a v niektoré dni sa hlavne ja z toho rútim a chytá ma depka (možno aj nejaká mierna popôrodná depresia).
No a kebyže do tohto mám ešte s aj problémy na manželom (čo nemám, on je pre mňa 100% spriaznená duša), tak to je asi fakt na mašlu.
Takže, ženy, tri krát si rozmyslite, s akým mužom si urobíte dieťa!!
Mala som taky vztah - sex 4 x do roka, ziadna predohra.. Nedavala som to. Aj som mu to otvorene povedala, ze potrebujem viac. Bavili sme sa na tu temu viackrat. Nepomohlo. Po troch rokoch som odisla.
Bože prečo hneď útočíte ? Proste urobili si dieťatko lebo im to asi fungovalo. Človek niekedy ani sám nevie čo prečo robí a tak sa stalo že autorka ostala s človekom ktorého už asi neľúbi ani on ju. Je prirodzené mať strach z nového a odísť s dieťaťom a malinkom peňazí na účte nie je ľahké .. skús ísť zo začiatku k rodine kým sa nepozbieras. Určite máš niekoho kto ti pomôže.
v žiadnom vzťahu nie je všetko dokonalé, všetky aspekty na 100% perfektné. Zrejme kedysi bola pre teba prioritou možnosť otehotnieť a mať muža ktorý je dobrý otec, ostatné aspekty si ignorovala, lebo vtedy neboli pre teba dôležité. Človek je holt ale raz taký tvor, že keď sa mu splní to čo chcel, tak mu to nestačí a už chce viac. Takže keď sa ti splnila túžba po dieťati a muž je dobrý otec, tak už by si chcela aby bol dobrý aj v tých aspektoch, ktoré si predtým ignorovala a neboli pre teba dôležité, teraz sa stali pre teba zrazu o dosť dôležitejšie, zrazu viac ako to že je dobrý otec, až natoľko, že to ten váš vzťah začína ničiť. V podstate ty ho ničíš. Nuž, teraz je treba zastaviť sa a zamyslieť sa. V každom vzťahu sa musí niečo obetovať, v niečom sa prispôsobiť, urobiť kompromis. Môže sa stať, že teraz ak sa rozídete, nájdeš si zas takého po akom ti momentálne srdce piští, dobrého milenca, ale ako otec bude proste biedny. Za pár rokov sa práve zas to stane vašim vypuklým problémom a opustíš ho zas práve pre to, že ako otec je úplne o ničom. Možno bude mať aj iné nie dobré vlastnosti, ktoré sa k tomu pridružia. Takže dobre si to zváž. Lebo takto môžeš lavírovať medzi vzťahmi hore dole ( ako cholerici majú k tomu sklony) a nakoniec nebudeš spokojná nikde, lebo vždy po pár rokoch sa ti stane dôležitým práve to, čo si na začiatku vzťahu ignorovala, no po rokoch ti to zrazu bude strašne chýbať. Možno by sa dalo s týmto mužom ešte popracovať aby sa aspoň čiastočne zlepšilo to čo ti chýba, no musíš aj ty popracovať so sebou vo svojej hlave a uvedomiť si, že mať chlapa, ktorý sa dobre stará o rodinu, zabezpečí, pomôže, je výborný otec, je predsa len aj ak nie je výborný milenec celkom v dnešnej dobe výhra a že by sa možno dalo nejak v tomto smere aby si aj ty upustila od predstavy, že to bude úplne super po úplne všetkých stránkach. Keď prestaneš tak tlačiť na pílu, prestanú aj hádky a stav sa môže celkom znormalizovať, dokonca zlepšiť. No ale samozrejme nepoznám detaily a nevidím do toho úplne, takže ťažko úplne posúdiť, ale myslím, že ak si už kedysi dokázala odignorovať kvôli tehotenstvu iné veci na ňom, tak to je proste všetko len v tvojej hlave a v tom, čomu venuješ momentálne pozornosť a tým pádom sa to zmeniť dá, teda minimálne v tej tvojej hlave. Otázne je či chceš. Či chceš mať naďalej pri sebe dobrého otca svojej dcéry, alebo chceš mať radšej dobrého milenca, ktorý nikdy už nebude takým otcom aj keby sa neviem ako snažil, ako originál bio otec. Dobre si to premysli.
Moja zlata,ale nevyberas si len otca pre dieta,ale otca rodiny,s ktorym chcem vytvorit rodinu. Co ma dieta z toho,ze ma otca,ked s nim nebude zit?
ak je inak vsetko v poriadku tak navstivte sexualnu poradnu .. treba sa rozpravat a na vztahu pracovat ... utocive komenty si nevsimaj .. tie zenske to proste musia -maju to v krvy a tam sa to zial nezmeni ale ty vztah zmenit mozes... rozpravat sa je zaklad ak to nedate dvaja pomoze odbornik ... ale zalezi ci k nemu este nieco citis ci chces na tom popracovat
@kitycat tak ti treba? Ty si iná trupka.. Normálne takéto ako Ty treba vymazať z MK, zle, zatrpknute.. Grc
Zrazu ake su tu vsetky mudre 🙂 urcite maju vsetky dokonalych partnerov, s ktorymi su 100%tne spokojne 😅
Stale lepsie, ako by mal byt tvoj muz alkoholik alebo chudak, co nevie uzivit rodinu (vacsinou tu zeny bojuju s tymito problemami 🤣), sex sa da riesit, ak je vola. Ak je vola aj na jeho strane, idealne si dat skontrolvat hormonalne hladiny, kde by mohol byt problem. Navstivit partnersku poradnu, uprimne sa o vsetkom porozpravat a zacat skusat nove veci. Urcite je nieco, co ho vzrusuje, a pomaly na tom pracovat.
Co sa tyka milenca, je to jedna z moznosti, ale len, ak vam to v ostatnom 100%tne s muzom klape, co sa mi tiez moc nezda z toho, co pises. Zeny sa totizto lahko namotaju, a len by si si veci skomplikovala.
asi sa len porozprávať....sú muži ktorí ozaj nemusia sex aj celý rok a potom im ani moc nevadí keď si žena nájde milenca....😉
@vladka2503 ty, co to je "trupka"???? 😂😂😂😂😂
Ako tu tak čítam niekedy tie diskusie, ja sa fakt čudujem s kým všetkým ste schopné mať deti. Pasívny agresor, ale inak fajn chlap... ina zase že ho neľúbi, ale deti s ním má... ďalšia má s mužom len deti, ale nič ich nespája.... dalsi príbeh, že majú deti, ale ako manželia spolu nevychádzajú, tak kvôli deťom sú spolu 🙈 ja neviem, ale vy si myslite, že tie deti sú sprosté, že nevidia, že mama s ockom spolu nefungujú?
Niekedy treba viac uvažovať, s kým dieťa mám a nie len uspokojiť veľkú túžbu po deťoch s hocikým.
@vladka2503 iba preto, ze som pomenovala realitu? Autorka snad cakala, ze pana zmeni tak ako to byva vo filmoch? 🤔
@kitycat to je podľa Teba pomenovanie reality že jej napíšeš tak Ti treba? Keby Ty chceš nejakú radu a niekto Ti povie ze tak Ti treba, tak by si bola spokojná? Tvoj koment bol úplne zbytočné útočný voci autorke, nabudúce radšej porozmýšľaj akoby si pomohla a keď nevieš ako tak nepíš radšej nič
@vladka2503 ja som tiez ostala pozerat aky "citlivy" koment...ale tak treba sa vopred ako sa sem vlozi diskusia obrnit lebo su tu aj zeny,ktore chcu len zdeptat,rypnut alebo ublizit 🤷♀️
@petkaaa ....a niekedy sa zial otec dietata vyfarbi az po svadbe pripadne ked uz zena ostane tehotna...dovtedy dokonaly chlap, potom kreten...ludia sa menia a tym sa menia aj vztahy, taky je zivot...
@evinka3007 ved práve toto ma mrzí.. Do frasa ved MK bol založený aby sme si my ženy pomohli alebo poradili ale čoraz viac je tu žien, ktoré si tu idú len dobre urobiť, porypat..normalne že, už som jednu zj..... Môžem si to odciarknut v dennícku a zajtra pokračujem ďalej.. Byt adminom vyhadzujem ich jedna radosť.. Keď nemáš čo k teme alebo ako poradiť a prac sa odtiaľto, fakt ma to už hnevá
@vladka2503 presne, ja vacsinou vecer ked uz mam svoj klud zapnem MK a pozeram si fora a diskusie a velakrat mi az tak luto pride kolko zloby sa tu nachadza...a hlavne nikdy nepochopim ako si vobec niekto dovoli napisat niekomu "naco si si robila decko", "naco si sa vydavala" a podobne 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ niekedy az primitivne komentare...
@taskataska @kitycat vy si riesite komplexy na koniku? Lebo tak to vyzerá. Radšej nepiste nic. Take jednoduche odsudenia svedčia len o vašej jednoduchosti a ked nechcete povedať nic konštruktívne, radsej budte ticho. Taketo urazky si nechajte pre seba. Akoby bol život čiernobiely 🤦
Nuz, ozvalo sa tu par zien kde je medzi partnermi 10+ rokov rozdiel a ze im to neklape tak je mozne, ze ten vek tam zrejme tiez zohrava velku rolu. To je akoby si 30-rocny zacal s 20-rocnou.....uplne rozdielne zivotne priority.
Vsetko je vec komunikacie, averzia nikomu nepomoze cize vola k zmene k lepsiemu musi prist z oboch stran hoci niekedy staci aj jeden iniciator.
Dnes su vztahy celkom komplikovana vec. Ja ked tu miestami citam tie temy na MK, ani mi nepride tak luto, ze som slobodny hoci ma uz rodina tiez tlaci do zvazku. Vzdy niekomu nieco nevyhovuje. Bud zly sex, maly plat, zly svokrovci, muzi co doma nepomahaju, bordelari, ludia co lubia vypit, agresori, nezodpovedni......v adjektivach by sa dalo pokracovat.
Teda ja osobne som prekvapeny akych muzov si niektore zeny beru....veru, nemate niektore lahke zivoty co naozaj nie je zavideniahodna situacia.
Som ale prekvapeny, ze niektori sa len tak vezu. Ved to musi byt celkom super mat dobru zenu doma. Doma ta niekto caka, vecer mas okrem vankusa koho objat, pravidelny sex....dvom sa predsa len taha lepsie.
My hanblivi chlapci zas z tohto velmi obavy mat nemusime, nam sa dari uspesne skryvat :D.
Ak je tvoj muz dobry otec a zodpovedny manzel tak sa pokus to nejako zachranit. Nemyslim si, ze by chcel rozvod ak ma s dietatom velmi dobry vztah.