Katastrofálny sex
Ahojte, dlho som rozmýšľala, ci napisem. No skúsim, som zvedavá na vase názory. S partnerom mame velku krizu. Sme takmer rozideni, no ja sa bojim odist, lebo mame malé dieťa a po materskej mam malinko penazi na ucte. Aj by som chcela odísť, aj mam strach. A na druhej strane, nie som od neho citovo úplne odputana a s dieťaťom majú super vztah. On je pasivny agresor, ja cholericka. Je to teda na nervy. Okrem iného nám vôbec nefunguje sex. Tak neschopneho chlapa v posteli som nemala. Vzdy som zboznovala sex, ale pri nom ma po rokoch uz presla vsetka chut. Nikdy v tom nebol extra dobrý, ale myslela som si, ze ho naucim, ukazem a bude, lenze opak je pravdou. Ziadna oredohra, ak tak nutena. Nebozkavame sa, nehladkame a hned sa soravi. Periodicita asi 5 krat za rok. Momentálne naposledy sme mali sex v novembri a jenu to vobec nechyba. No mozno byvaj chcel, ale ja uz naňho vôbec nemam cgut, ked si spomeniem, aka nuda to zas bude. Mbe uz sa sniva o sexe, chcem milenca, ale nemam na to povahu. Neviem co robit. Da sa zit aj bez sexu a dobrého? Ja mam 35, on 45. Milenku nema urcite a vlastne jemu niidyvsex extra nechybal...
Je to zvláštne, ako vždy odsúdite, ze len žena je na vine. Preco, prečo len zena? A co ked on leb mna využil na to, aby som mu porodila potomka a viac sa o mna nezaujíma? Lebo ja mam ten pocit. Neocakavala som nejaké dojímavé rady, ale to, čo si niektoré dovoľuje te vypustit z ust je vrchol. Doma ste zrejme pod papucou a tu si vybijate zlost. Samozrejme nie všetky. Kedysi sa tu zeny stretávali, aby si poradili, podebatovali. Dnes len spŕška drzych odsudeni akokeby bol život vzdy správny a jednoznačný. Dieta sme mali po piatich rokoch a vôbec to nelutujem. Ja aj mam svoj byt, len sa bojim, ze to sama ekonomicky nedam. Ide skôr o to, ci sa toto da este zachrániť alebo nie. On je typ, ktorý sa o problemoch bavit nechce a nebude. A nikdy sa nepriznal ziadnu vinu ani sa neospravedlnil. Neviem, ci ma zmysel tu vôbec diskutovať. Ďakujem však za konstruktivne postrehy.
@vladka2503 dakujem 🌷
Vies ako ale podla mna si nefer.Lebo vy ste si spravili dieta nie z lasky,ale preto ze ste chceli obaja dieta.Tak ok,dieta mate.Ale nespravili ste si dieta lebo ste sa milovali,lebo je to chlap tvojho zivota,tak co teraz cakas?Dieta mas,ok,chod si svojou cestou.Len si mala vopred mysliet na prachy.Dieta nie je len tak,je to luxus ostat na rodicaku.Ja osobne by som bez poriadnej financnej rezervy v dnesnej dobe ani neotehotnela.Ako si si to zariadila tak to mas.Vedela si do coho ides presne a teraz sa stazujes.Nemyslim to zle,zeby som ti to priala akoze "na,vyzer si to,co si si sposobila."To nie,len situacia je taka aka je a treba si niest zodpovednost za svoje ciny.Bud sa s nim porozpravas a on bude mat zaujem na tom pracivat a pomoze vam napr.parova poradna,alebo pojdes svojou cestou.Podla mna to nema ine riesenie.
@nini1010 . Riešime tu úplne inú tému. Ja sa stazujem na to, ze je ako partner na nic. Ano, mame za sebou nejaké vztahy a zrejme veľké lásky sú už za nami. Ale zit musíš ďalej. A čo sa tyka financií, ja som mala nasporene tisíc eur na materskej, ktoré som minala, lebo on sice nakupi potraviny a zaplati energie, ale na moje veci mi nedaval. Co sa tyka oblečenia, poplatkov, atd...ale to je o inom. Ja mam dokonca aj svoj byt a nastupujem zas do práce. Nie som chudinka. Som sebestačná a zrejme by som to aj zvladla. Akurát, ze dieta je nanho silno naviazané.
Inak pred par dňami tu bola podobná diskusia, akurát, ze ju pisal chlap, ktorý sa sťažoval na zenu, ze s nim odmieta sex a on sa chce pre to rozviest. A cuduj sa svete, vsetky mu kvitovali, ze nech odide alebo si najde milenku, lebo ma nacto narok...ze ma sebecku zenu. Ale nikto ho nebuzeroval s tým, ze naco sa s nou zenil, mal deti, nech to rieši cez poradnu a podobne. Preco mate dvojaky meter?????
@nini1010 3
Tak ti dam mozno iny uhol pohladu.To je asi posledna moznost ako od neho odist tak aby to malo ci najmensi vplyv na dieta.Uz si bude uvedomovat iba viac a viac.
Ja ani nie som tak nazoru, ze ta tu baby sudia, len maju iny pohlad na vec. Mat dieta je super, ale je lepsie ked ho ma clovek naozaj z lasky.
Vacsina ludi ked zacina rodinu s partnerom tak sa pozeraju na vec v dlhodobom horizonte. Nik nechce dieta a potom rozvod o par rokov neskor. U teba je problem ten, ze mate dieta a tvoj muz ho ma velmi rad, ale vy dvaja si ocividne velmi nerozumiete.
Obaja ste si si velmi zelali potomka, ale naskyta sa otazka ci ste si aj obaja vedeli predstavit zvysok spolocneho zivota. Nevyzeras velmi stastna takze je to na tebe ci chces od muza odist alebo sa to snazit vyriesit. Nevyzera to, ze chces zotrvat v nefunkcnom vztahu najblizsich 30 rokov.
@hopsadobrandejsa moj exmanžel, s ktorým som chcela mat rodinu a zostať cely život si zial tu rodinu zalozil s inou. Musela som pokračovať ďalej.
No niekedy to bohuzial vypali inak nez clovek planuje noo....
V kazdom pripade dufam, ze sa ti to nejak vyriesi. Zivot mas len jeden, bola by skoda prezit ho v manzelstve ktore ta nenaplna.
Mas svoj byt pojdes do prace mas idealne podmienky na to byt single mama aj vyzivne by platil. Zvladla by si to a urcite nasla aj novy vztah . Ale najprv skus urobit vsetko pre zachranu toho čo mas aby si potom mohla s kludom žit bez neho ze si skusila vsetko .
Pri nom asi treba Uz len to ultimatum ze Ta musi vypočut a nieco zmenit inak je koniec . Mne to pride viac fer ako ostat v nefunkcnom vztahu a mat milenca. Alebo len odist. Ved musi vediet ze si nestastna a musi k tomu zaujat nejaky postoj ci mu za ten vztah este stoji nieco urobit . Ci mà zdravotny problem ci Ta nelubi co je vo veci preco je ten vas intimny zivot neexistujuci.
porozprávaj sa s ním úprimne navštív s ním alebo sama psychológa alebo sexuológa nehádž ešte flintu do žita ale úprimne neviem či máš mať veľké očakávania čo sa toho sexu týka nemyslím si že to živočíšno v nás sa nejako extra može zmeniť a z nie veľmi kvalitného sexu zrazu budeš mať doma nadržaného chlapa možno má menej testosterónu ťažko povedať a 10 rokov je v pohode rozdiel ja mám 37 manžel 48 a ja skor nestíham jemu ako naopak
Mňa by to tiež s choleričkou nebavilo.
@miadi on v nicom problem nevidi. Zeny si podľa neho stále vymyslaju problemy.
@tripetta tvojho muza to nebavi s tebou
@janulka1802 nema malo testosterónu, sportuje, zdravo sa stravuje. Ano riešim aj odbornikov, ze co mi povedia
To mà veru čudny postoj. Nežila by som tak .. rychlovku pri malom dietati pochopim ale ze naposledy minuly rok a on mà pocit ze vse ok.. one problemy nemate?
@miadi ano, vzťahové. Ako vravim on je pasivny agresor, ja cholerik. Plus iné veci...drzgrosstvoba podobne. A ja mu vyčítam mnohé veci a on ignoruje.
Tak Mozno uz je aj neskoro nieco zachranovat. Nemate uz na seba vobec chut. Mozno chvilku vydrzat ked zacnes robit -šetrit a potom to ukončit. Ak je dobry otec teraz bude aj potom. Keby ste nemali dieta myslis ze by ste este stale boli spolu ?
@miadi nikdy to nebola velka laska, ale dako sme si rozumeli. Chodili na výlety a debatovali vecer na balkóne. Ked sa narodilo dieta....prisli nervy, problemy a sme kde sme. On je flegmatik totálny a ja potrebujem akciu. On je taky racio chlap. Ziadna empatia. Nikdy nevypocuje, nepodrzi a ked mam problemy a som smutna, musim si poradiť sama. Nemam odvahu odísť, lebo aj okolie ho vnima ako fajn cloveka a moja rodina je tiež proti, se co vymýšľam. Uz dlho nespime spolu a ani nechcem. Najprv spal on vedla, teraz ja. A mne to vyhovuje. On ked si prisiel ku mne ľahnúť, tak nic..miba otocka a ked som zacala nieco rozpravat, uz spal. Neznasa, ked nanho kricim, ale nikdy to nie je bezdôvodné. On je ako spomaleny film...a vsetko je u neho vždy v pohode, len ja stále niečo vymyslam. Moj problém je moj problém, nie jeho.
Aj keď sme mali po dlhej dobe sex, napríklad po troch mesiacoch, žiadna romantika, predohra...nic. Dnu von koniec rychlo. Citila som sa ako znasilnena a odvtedy uz nemam chut ani ja.
On zas Mozno nema chut na teba lebo nanho kričiš tak je urazeny. Asi sa k sebe moc nehodite. A ked tam nie je laska tak stastni nebudete. Žiješ pre svoje okolie ci seba ?
@miadi lenze ja uz nikdy nikoho milovat nebudem s nechcem si ani predstaviť, aki muzi su v dnešnej dobe voľní..so záväzkami...no ďakujem. A ani nemám o nikoho záujem kvôli dieťaťu. Nevidím to dobre, ani keď budem sama, lebo nemám rada samotu.
Hmm akoby tvoj muž bol ten naj co si v živote stretla. A vsetci ostatni su horši. Tak potom čo? V tom sexualnom potom uz len masturbacia.Ked on problem nema iba ty.
Podľa mna si on zvykol na masturbáciu a stratila sa túžba po sexe .Žial budeš to mat ťažké ,lebo potláčať túžbu ,cely život asi by si nechcela nie?Ono sa dá naucit a zvyknúť na život bez sexu ,no neviem ci by si bola šťastná ..poznám ženy,pary čo si zvykli na život bez sexu no ty si ešte na to mlada.
Hrozne si ho opisala- neprizna si vinu,n neospravedlni; tvoje pocity ho netrapia, ndma zaujem naplnat tvoje sexualne potreby, žgrloš, neempaticky, sebecky i lakomy
Ty si naopak- sebestačna, šikovná, s bytom,s peniazmi, dobra matka, empaticka, vašnivá zaujímajuca o vzťah problemy i sex a doma maš toto
Problem je v tomto- máš naviac. Zrejme si vyrastala v rodine kde ta moc nechvalili a neveríš si
Svojho partnera prevyšuješ niekolko násobne
Že tvoj partner kašle na tvoje potreby a nechce ich riešiť nazvime egoizmom
Z toho zleho si sa uspokojila s tym, že je dobry otec a to ti stači.To je veĺmi malo.V podstate načo ho máš, čo ti dava? Niekto tu spominalN že mame robiť aby partner bol spokojny.A kde je tvoja spokojnosť
nNeviem, ja by som sa zdekovala do svojho bytu a dala mu adie...

@11iva11 ze rozmyslite si s akým muzom...noo ved nie je vzdy a vsade dobre. Hlavne časom to vsade ide k horsiemu. A ja som si dobre vybrala, nelutujem. V tom zmysle, ze je dobrý otec.