icon

Kde a ako nájsť normálnu ženu?

petrik8891
7. dec 2022

Pekny den prajem, vela clankov som cital na MK, ale prosim Vas o radu. Momentalne zazivam tazke obdobie. Priatelka sa po 6 rokoch vztahu so mnou rozisla. Z nicoho nic. Pekne som sa ku nej spraval, robil ranajky do postele,2 krat do tyzdna dostala kvety, drahe darceky, masiroval nohy kazdy, nikdy som jej nezakazal chodit von s kamosmi. Priatelka je o 9 rokov mladsia. Moj problem je:
1. Nemam momentalne ziadne sebavedomie, bojim sa, ze ostanem sam, ze som neni vobec aktraktivny.

2. Bojim sa dalsieho vztahu, kedze zeny si vazim a snazim sa byt dobry, aby to neskoncilo opat sklamanim, ze urobim vsetko pre zenu co jej vidim na ociach.

Prosim viete mi poradit? Dakujem

Strana
z2
nnnuuunnn
Autor odpoveď zmazal
petrik8891
autor
7. dec 2022

@nnnuuunnn Dakujem za nazor

toskanka
7. dec 2022

@hiro Ak je autor skutočný a nepreháňa, nechcem sa ho dotknúť, tak z tohto by bola na prášky asi aj najväčšia romantička.

mimi3008
7. dec 2022

@nnnuuunnn jasne, ze vymyslena...v profile ma vek 22 rokov, pise, ze priatelka je o 9 rokov mladsia. Takze ma 13😅a vztah mali 6 rokov, takze od jej 7 rokov😅😅🤣

modrykonik33
7. dec 2022

Nepočúvaj ich, veľa žien vie oceniť to, čo ponúkaš, samozrejme ak je to všetko také ružové 😁

toskanka
7. dec 2022

@modrykonik33 Autor sa pýta, ako nájsť normálnu ženu. Úplne stačí, keď bude normálny chlap. Takýmto kupovanim darčekov nájde akurát tak zlatokopku.

nnnuuunnn
7. dec 2022

@mimi3008 možno ten vzťah bol len v jeho chorej hlave

nnnuuunnn
7. dec 2022

@mimi3008 a už nemá ani fotku pánko. Keď je taký náladový, aj preto ho mohla nechať.

athom
Odpoveď bola odstránená
mimi3008
7. dec 2022

@athom to co je za foto? Jeho povodna? Ci? Ak hej, tak 22 nema ani nahodou😅

athom
Odpoveď bola odstránená
mimi3008
7. dec 2022

@ravador vytvoriť zabrany a odmeňovať dobré správanie??? To nemozes mysliet vazne. Nebavime sa o psovi, ale o zene.

nnnuuunnn
7. dec 2022

@mimi3008 mentálne myslel možno, aj to si pridal 😀

veronikanikaika
7. dec 2022

@petrik8891 tak Teba chcem 🙂 Nechapem zeny, ze si takych dobrych chlapov nevazia

elis248
7. dec 2022

Mať 6 rokov vzťah, asi sa začala nudiť. Už mohla byť dávno svadba, 1 dieťa, druhé na ceste a žienka by sa od rána do večera nezastavila😃

shelby88
7. dec 2022

Mňa tento pocit drží už 8rokov. Totálne podkopane sebavedomie. Aj keď o mňa niekto prejaví záujem, momente cuvnem

veronikanikaika
7. dec 2022

@shelby88 to sme dve 😁

raiper34
7. dec 2022

Prvý vzťah bol tiež taký, romantika raňajky do postele... Potom mi začala vyčítať, že sa o ňu už tak nestarám a nepecujem XD nastúpila nová kolegyňa, tak som rýchlo z tohoto dcéra - otec vzťahu rýchlo ušiel...

16kaja16
Odpoveď bola odstránená
veronikalubko
7. dec 2022

@petrik8891 veľa šťastia v hľadaní seba a ženy 👍🏻

jenny257
7. dec 2022

No offense ale tu ju veru nenájdeš 😀😀 a byť tebou sa na to vykaslem a radšej popracujem na sebavedomí

ravador
7. dec 2022

@mimi3008 Činy prinášajú dôsledky. Chceš ísť na párty? Jasné, choď, však si dospelý človek, rob si čo chceš. Ale keď prídeš domov, nájdeš si pred dverami zbalený kufor.
Prečo by som ti mal urobiť raňajky do postele, keď si mi už týždeň nenavarila večeru? Dávať darčeky len tak je najväčšia hovadina. Žiadne "mercy za to že si", tvoja existencia a prítomnosť nie sú dostatočné na to, aby si odo mňa dostala viac než moju existenciu a prítomnosť.

daniela2202
7. dec 2022

@petrik8891 kašli na ženské, sú aj iné aktivity 😊

mikadooo
7. dec 2022

@petrik8891 nevieme ti poradiť. Možno vyprchala láska a žiadny iný dôvod nie je. Možno je v tom iný chlap alebo žena. Možno si bol problém ty. Milión možností 🤷. Nesnaž sa "byť dobrý", buď hlavne autentický. Ak ti priateľka nevie povedať, kde bol problém, opýtaj sa svojich fakt úprimných priateľov, alebo - svojich nepriateľov 😉. Tí nepotrebujú byť k tebe neúprimní, všetky tvoje nepríjemné vlastnosti ti veľmi radi prezradia...

gertrudaosem
14. dec 2022

@petrik8891 bol si veľmi dobrý k nej, tam bola chyba. Zbytočne si jej dával na 400%... Iní muži nedaju ani 50%...

shelby88
14. dec 2022

Vieš čo, užívaj si zatiaľ samotu urobíš to najlepšie. Pozitívna energia priťahuje krásne veci 🙂

cicuca
14. dec 2022

@petrik8891 je pekne byť milý a zdvorilý, ale všetko záleží s akým zámerom to robíš. Popracuj skôr na sebavedomí, nauč sa byť sám so sebou. Klin sa klubom nevybija

lunademonica
15. dec 2022

@ravador "nastavit zabrany a odmenovat dobre spravanie" :D :D :D ty si mal doma zatial asi iba psa a nie priatelku, zda sa :D hahaha

lunademonica
15. dec 2022

@petrik8891 ludia vobec neni chyba ze bol velmi dobry, mne by sa to pacilo (az na tie darceky, neznasam datceky a otravuje ma to), ale proste laska si napriek vsetkemu niekedy vyberie inak. Dobre spravanie a charizma su odlisne veci. Teda mozes robit otroka bez sexepilu, alebo byt "nice guy" so vsetkym co si pisal ale s charizmou a sebavedomým. Charizma je prirodzene vyzarovanie, neda sa naucit lahko, obcas vidim aj nie velmi pekneho muza ale je na nom nieco sexi, ma charizmu, pozna svoju hodnotu (ale pozor na namyslenost!)

Strana
z2