icon

Kde kupujete erotické prádlo pre moletky?

14. jan 2023

Ahojte baby moletky kde si kupujete erotické prádlo? Alebo aj klasické spodné prádlo?

Strana
z3
nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
panelacikova
16. jan 2023

@saskia_98 tak ak má žena 160 cm a 120 kg, áno je to totál extrém.... pri 160 cm je extrém už aj 90 kg. obzvlášť, ak sa prežiera. ak za to nemôže zdravotný stav, ale obžerstvo. a môžem po sebe čítať donekonečna, v ničom si nebudú moje príspevky oponovať, lebo to isté tvrdím od samého začiatku. ale ako vidím, zas len tá sa bude posmievať, ktorá vnútorne - podvedome - trpí tým, ako vyzerá, ale nemieni s tým nič robiť... radšej si vysmaží syr s hranolkami a zaje to tatarkou 🙂

saskia_98
16. jan 2023

@panelacikova a dam si aj fofolu k tomu neboj nič. 😊 Neviem o kom hovoris kto tu ako trpi ale ja som so sebou maximalne spokojna. 👌🏻 Jediny kto tu neustale dačo komentuje a navaža sa do ludi čo maju kila naviac si ty. A kopeš a kopeš a kopeš. Jediny kto mi pride nespokojny sam so sebou si ty. A s vyskou 170 cm a 68 kg ci kolko mas. Keby si bola spokojna, nevenčiš si tu ego, pretože ako si sama hovorila, chceš schudnut. 🙂

panelacikova
16. jan 2023

@saskia_98 ale joj....

kristiii
16. jan 2023

@panelacikova ty čo máš furt proti môjmu dnešnému obedu? 🤣🤣🤣

panelacikova
16. jan 2023
monuska112
16. jan 2023

@0silvia0 joooj ja som ta plocha chuderka, ani si neviete predstavit aka som teraz uz stastna ze mi to nenarastlo :D (v puberte to bolo inak samozrejme) idem behat bez podprsenky, v lete sa nepotim v tom, netlaci ma, (ak bradavky nepresvitaju samozrejme) i ked ak je 40 C aj to mi je jedno :D :D , male neovisaju :D a teraz citam ze som vlastne chuderka nuz tisic ludi tisic chuti

mimka2019
16. jan 2023

@panelacikova Samozrejme, že chápem, čo si tým chcela napísať, s manželom sme spolu už pekných 15 rokov, spoznal ma takú aká som a 15 rokov je spokojný a funguje to vo všetkych smeroch.
Nikdy som napr. neútočila na žiadneho človeka, nech je akýkoľvek, pokiaľ je so sebou spokojný a je spokojný aj jeho partner, tak je zbytočné rozoberať váhu a iné vecí...nech si každý robí, čo chce...komentovala som len pre to, lebo skoro každý si pod "100 kilami" predstavuje najakú "hrošicu"...ale nie vždy to tak je. Prajem pekný deň.

panelacikova
16. jan 2023

@mimka2019 podobne aj tebe prajem. a nech vám to vydrží 🙂

banderaska29
16. jan 2023

Astratex - to je odpoveď pre autorku.

vy ostatné ste úbohé hlúpane, čo nevedia diskutovať a navzájom sa tu urážate. ak ste aj matky tak ste nádherný vzor pre svoje chudák deti. to ste kde videli jedna druhú zhadzovať pre postavu, výzor ? ja sa niekedy naozaj hanbím keď to iba čítam a ani neviem, kto je na druhej strane.

sszuzu8
16. jan 2023

@osky a čo mi k tomu chlap povie? Jeden povie že sa mu páčia štíhle a druhý ze tučné. 🤷‍♀️ Ale prečo hneď nazývať chudé doskami? Zo závisti asi len.. Povýšiť seba tým ze znizim druhých.

lenjaona
16. jan 2023

@sszuzu8 ja nechápem už tieto diskusie, načo sa urážať? Každému sa páči iné predsa.. Každý človek je iný
Každý by mal začať od seba v prvom rade a nie urážať... Úplne detinské správanie ...ach ženy 🙄

petulda333
16. jan 2023

Ja som si objednala vcera z Bonprix.

xsimonkax
16. jan 2023

Mňa mrzí, kde sa podeli tie sedliacke a správne životné hodnoty. Lebo ak sa výzor stavia na prvé miesto je to povrchne. Veľmi povrchne. Nikoho nezastavam, veľa ľudí s nadváhou majú zdravotné problémy a niektorí aj psychické ktoré ich dosť brzdia urobiť v zivote zmenu napr. Zmenu výzoru. Preto takých ludi nesudim, neviem co prežívajú a možno nepreživaju nič zlé a sú so sebou spokojní. A keď sú spokojní ja nemám právo ich preto presvedčiť o opaku. Možno majú stresujúce zamestnanie, cez deň možno majú žalúdok ako na vode a nemôžu dostať do seba ani jogurt, prídu domov uvolnia sa a najedia sa. Nesudme. Ani nerozkazujme co je správne a čo nie. Ani jedna z nás nežije život úplne 100%. Každý ma hlavu na krku a každý vie co je preňho najlepšie, niekto si ráno zabeha a niekto si dá na raňajky croisant s dobrou kávou. Každý mame to svoje. Ale to neznamená ze si môžeme dovolit tvrdiť ze ta žije správne a ta zasa nie.

osky
16. jan 2023

@sszuzu8
Nie som obezna,chudym nezavidim a druhych neponizujem/urcite nie vedome/
Iba ma sokuje,ze ta Este bavi mi pisat...
A vlastne...cela tato debata na 3 strany je trapna.
A koli vam,chudym,kt.potrebujete riesit tie tlste...

foterlotor
16. jan 2023

@maciatkolulu haha cakal som takuto reakciu. Z extremu do extremu. To ale neospravedlnuje baculky 😃

oblecenie99
16. jan 2023

🍷🍿😏

maciatkolulu
17. jan 2023

@foterlotor OK. Myslím, že ty sa môžeš pozerať na dokonalé ženy. A nechať baculky žiť. Bacha, váž slová, lebo nikdy nevieš, čo ťa v živote postretne. HAHA

llienkaa
13. apr 2023

Ahoj neviem aku velkost potrebujes ale ja si kupujem tu Astratex.sk 🙂

Strana
z3