Kde kupujete erotické prádlo pre moletky?
Ahojte baby moletky kde si kupujete erotické prádlo? Alebo aj klasické spodné prádlo?
@saskia_98 tak ak má žena 160 cm a 120 kg, áno je to totál extrém.... pri 160 cm je extrém už aj 90 kg. obzvlášť, ak sa prežiera. ak za to nemôže zdravotný stav, ale obžerstvo. a môžem po sebe čítať donekonečna, v ničom si nebudú moje príspevky oponovať, lebo to isté tvrdím od samého začiatku. ale ako vidím, zas len tá sa bude posmievať, ktorá vnútorne - podvedome - trpí tým, ako vyzerá, ale nemieni s tým nič robiť... radšej si vysmaží syr s hranolkami a zaje to tatarkou 🙂
@panelacikova a dam si aj fofolu k tomu neboj nič. 😊 Neviem o kom hovoris kto tu ako trpi ale ja som so sebou maximalne spokojna. 👌🏻 Jediny kto tu neustale dačo komentuje a navaža sa do ludi čo maju kila naviac si ty. A kopeš a kopeš a kopeš. Jediny kto mi pride nespokojny sam so sebou si ty. A s vyskou 170 cm a 68 kg ci kolko mas. Keby si bola spokojna, nevenčiš si tu ego, pretože ako si sama hovorila, chceš schudnut. 🙂
@saskia_98 ale joj....
@panelacikova ty čo máš furt proti môjmu dnešnému obedu? 🤣🤣🤣
@0silvia0 joooj ja som ta plocha chuderka, ani si neviete predstavit aka som teraz uz stastna ze mi to nenarastlo :D (v puberte to bolo inak samozrejme) idem behat bez podprsenky, v lete sa nepotim v tom, netlaci ma, (ak bradavky nepresvitaju samozrejme) i ked ak je 40 C aj to mi je jedno :D :D , male neovisaju :D a teraz citam ze som vlastne chuderka nuz tisic ludi tisic chuti
@panelacikova Samozrejme, že chápem, čo si tým chcela napísať, s manželom sme spolu už pekných 15 rokov, spoznal ma takú aká som a 15 rokov je spokojný a funguje to vo všetkych smeroch.
Nikdy som napr. neútočila na žiadneho človeka, nech je akýkoľvek, pokiaľ je so sebou spokojný a je spokojný aj jeho partner, tak je zbytočné rozoberať váhu a iné vecí...nech si každý robí, čo chce...komentovala som len pre to, lebo skoro každý si pod "100 kilami" predstavuje najakú "hrošicu"...ale nie vždy to tak je. Prajem pekný deň.
@mimka2019 podobne aj tebe prajem. a nech vám to vydrží 🙂
Astratex - to je odpoveď pre autorku.
vy ostatné ste úbohé hlúpane, čo nevedia diskutovať a navzájom sa tu urážate. ak ste aj matky tak ste nádherný vzor pre svoje chudák deti. to ste kde videli jedna druhú zhadzovať pre postavu, výzor ? ja sa niekedy naozaj hanbím keď to iba čítam a ani neviem, kto je na druhej strane.
Ja som si objednala vcera z Bonprix.
Mňa mrzí, kde sa podeli tie sedliacke a správne životné hodnoty. Lebo ak sa výzor stavia na prvé miesto je to povrchne. Veľmi povrchne. Nikoho nezastavam, veľa ľudí s nadváhou majú zdravotné problémy a niektorí aj psychické ktoré ich dosť brzdia urobiť v zivote zmenu napr. Zmenu výzoru. Preto takých ludi nesudim, neviem co prežívajú a možno nepreživaju nič zlé a sú so sebou spokojní. A keď sú spokojní ja nemám právo ich preto presvedčiť o opaku. Možno majú stresujúce zamestnanie, cez deň možno majú žalúdok ako na vode a nemôžu dostať do seba ani jogurt, prídu domov uvolnia sa a najedia sa. Nesudme. Ani nerozkazujme co je správne a čo nie. Ani jedna z nás nežije život úplne 100%. Každý ma hlavu na krku a každý vie co je preňho najlepšie, niekto si ráno zabeha a niekto si dá na raňajky croisant s dobrou kávou. Každý mame to svoje. Ale to neznamená ze si môžeme dovolit tvrdiť ze ta žije správne a ta zasa nie.
@maciatkolulu haha cakal som takuto reakciu. Z extremu do extremu. To ale neospravedlnuje baculky 😃
🍷🍿😏
@foterlotor OK. Myslím, že ty sa môžeš pozerať na dokonalé ženy. A nechať baculky žiť. Bacha, váž slová, lebo nikdy nevieš, čo ťa v živote postretne. HAHA
Ahoj neviem aku velkost potrebujes ale ja si kupujem tu Astratex.sk 🙂