Kde ste stretli svojho manžela?
@esterr_ka si ho ukecala?😂
@petronellla87 my sme sa poznali už asi 3 r a obidvaja sme mali dlhé vzťahy, ale nejako sme sa na nočných ľutovali navzájom aké to má ten druhý zle🙂
My sme chodili na jednu strednú školu, začali sme spolu chodiť pred jeho maturitou. Teraz sme spolu 7 rokov, z toho skoro 3 manželia. 🙂
Myslím že taká odpoveď tu ešte nebola,
V bare sme sa stretli ( ja som tam pracovala)
Spolu pomaly ale isto už 19 rokov.
Kolegov brat sa rozvadzal a ja som bola dlhšiu sama. Tak nás dal dokopy, za čo som mu doteraz vďačná. Sme spolu 19 rokov.
@petulda333 staré dobré časy pokecu kedy to bolo ešte normálne fórum ze sa tam dal nájsť niekto normálny 🙂
@4stanka4 tak tak
Mne môj nosil balíky (kuriér) 😂 keď už sú to všelijaké skvosty tak sa pridám aj ja 😂❤️
Na pokeci , asi po dvoch týždňoch písania sme sa stretli, po troch mesiacoch zasnúbili, do roka bola.svadba a už máme 15 rokov manželstva za sebou
Roxy Praha, 4 hodiny rano, tanecna party (aj ked moj manzel nikdy netancuje), o 3 dni to bude presne 10 rokov.
Na lúke ...ja s kamarátkou...on so spoločnými kamarátmi...
Byvali sme vedľa seba a až v ten deň sme sa prvý krát stretli v 15 r ,a odvtedy sme spolu ❤️
V mojej práci, trochu mi aj liezol na nervy.
Ostalo mu to, 😄 sme spolu sedemnásť rokov.
V MHD na trase, kde som predtym cestovala 3 roky denne do prace. Po par rokoch som znovu isla raz touto trasou a stretla jeho. Od vtedy som tou trasou uz nikdy necestovala. Je to uz 44 rokov🙈
Mi sme sa spoznali na liečení v Tatrách - dvaja pacienti 😀 , a potom som doma zistila, že je to spolužiak môjho brata. Sme spolu 31 rokov.
@janettdamian poznam presne taky isty pripad. Az na toho spoluziaka.
Stretli sme sa tzv. nevyhnutnou náhodou. Mali sme rovnaky okruh kamarátov, pracoval za barom s mojou výbornou kamoškou ale par mesiacov sme na seba nemalo šťastie, stale sme sa akoby vyhýbali. Jeden večer nas (mna a moje 3kamošky) prišiel vyzdvihnúť na Nivy a tak sme sa spoznali. On tvrdý ze pre neho to bolo zapacenie na prvý pohľad u mna to dozrievalo asi 3 mesiace. Potom som mu povedala ano na rande (bol naozaj vytrvalý a velmi vtipný). Sme spolu 15 rokov a nemenila by som ani za milión. Vyhrala som ho v lotérii. 😂
@oli18 v tom čase sa tam spoznal aj mužov bratranec so svojou ženou, ale tí sa teraz po 30 rokoch rozviedli ☹
@janettdamian tak to netusim, ci su spolu. On je lekar. Nebudu to oni?
@oli18 nie to nie sú oni
Na kurze z prace, on zo svojej a ja zo svojej a stretli sme sa tam a uz sme 20 rokov manzelia 🙂
Na zoznamke badoo. Dohadovala som si rande s inym a na FB mi napisal druhy ( to bol moj). A hned ma pozval na rande. Nelutujem. Vtedy som bola este s exom ale kopla som ho hned do riti. Nic lepsie som nemohla spravit
V MHD...je vodičom... Vozil ma do školy a na prax zo stanice...3 roky sme po sebe pokukavali, až raz na konečnej keď som šla posledná vystúpiť mi zavrel pred nosom a začali sme kecať kým mal prestávku... Sme spolu 22 rokov z toho 12 rokov manželia ❤️
na vyske - manzel bol o dva rocniky nizsie. pocas vysky som ho neznasala lebo je to taky mudrlant, co sa rad pocuva :D po vyske sme sa nahodne stretli v praci a do mesiaca sme skoncili spolu 😄
pred kostolom 🙂

@luccija haha no niekedy ten prvý dojem býva zradny🙃😀