icon

Kedy je najvhodnejší čas na prvý sex?

28. okt 2025

Ahojte,
Kedy je podla Vas najvhodnejsi cas na prvy sex s novym partnerom ? Viem ze neda sa to takto povedat...nie sme nast rocny. Sme spolu v kontakte od júla, píšeme si kazdy den, stretli sme sa 4krat, naposledy sme sa prvýkrát bozkávali, maznali atd unho doma, ale k sexu neprišlo aj ked chuť bola. On by chcel spat so mnou uz davno, ja aj chcem potom zas mam myslienku v hlave ze co ako aka budem, som taky moc premyslac overthinker. Dakujem 😄😅

Strana
z2
anonym_a4f43d
31. okt 2025

Zaujímavé. Bývate blízko pri sebe a vidíte sa 4x za 4 mesiace. Nie je ti to divné? A výhovorky typu - projekt, rozmýšlanie, nie je čas...sú len výhovorky.
Ja mám partnera, ktorý býva 25km odomňa, a vidíme sa každý deň. On príde aj keď len na 10 minút, aby ma videl, aby ma objal, aby mi dal pusu. Obaja sme časovo vyťažení, ale tých pár minút denne si na seba nájdeme. Víkendy sme stále spolu. To tebe nie je blbé, že bývate blízko, že vidíš a vieš, či niekam ide alebo nie a nenájdeš si ani pár minút na rýchly pokec pri bráničke? 🤦‍♀️
Ja si myslím, že tu zasahuje do toho tvoja rodina, ty sama nevieš, čo chceš, pozeráš na to, že čo na to povie tvoja rodina a preto sa vyhováraš, že nemáš čas.

autor
31. okt 2025
@elviku11

@anonym_autor počkaj, čiže bývate pri sebe, ty z okna vidíš, či on niekam ide či nie. A aj tak ste sa stretli štyrikrát od júla???

@elviku11 áno, lebo ja som nechcela pomaly 2 mesiace nič, potom bol odcestovaný, ochladol, mali sme diskusie ohľadom toho. Rodičov ma blizko nas takze chodí k nim a býva dalej od nich ale ja nonstop pendlujem na aute takze vidim ci je doma alebo nie

autor
31. okt 2025
@anonym_7a042e

Idú Vianoce daj mu to ako darček 😂🙏

@anonym_7a042e hahhahh top 🤣🤣

pikachu999
31. okt 2025
@anonym_autor

@elviku11 áno, lebo ja som nechcela pomaly 2 mesiace nič, potom bol odcestovaný, ochladol, mali sme diskusie ohľadom toho. Rodičov ma blizko nas takze chodí k nim a býva dalej od nich ale ja nonstop pendlujem na aute takze vidim ci je doma alebo nie

@anonym_autor za mňa sa stretávate príliš málo na to aby bol sex 😅

denithestrange1993
1. nov 2025

@anonym_autor sex,nesex mna by skor ta frekvencia stretnuti trapila. Toto mi ani nepride ako normalny vztah,skor tsky dialkovy.

anonym_bf818e
1. nov 2025

no baby maju pravdu, nerozmyslaj nad prvým sexom, ale skor nad frekvenciou vasho stretavania, ak sa nestretavate teraz v zaciatkoch, ked je to naj naj, clovek chce byt s tým druhým, rajcuje ho, chce s nim travit cas aspon na 10 min. tak nieco nebude ok, on nema zaujem intenzivnejsieho kontaktu,?

hopsas
1. nov 2025

@anonym_autor po svadbe

Strana
z2