Kedy je normálne mať prvý pohlavný styk?
Kedy je normalne podla vas mat prvy pohlavny styk? Poznam ludi co mali uz v 14 ale aj takych co v 20. Co podla vas je este ok?
Normálne je to vtedy, ked stretnes cloveka, s ktorym tuzis ostat cely zivot, ktory ti slubi vernost a lasku az do smrti. A odprisaha ti to pri oltari. Takze v manzelstve pozehnanom Bohom.
Som stastna, ze obaja s manzelom sme mali tieto hodnoty a nelutujem 😊
Netreba sa do toho hrnut lebo spoluziacky tak aj ja ˇˇˇˇ lebo uz mam 20 a ostatny uz hej tak aj jaˇˇˇˇˇˇ bo potom to mozes olutovat moze ti pekne zlomit srdce a velmi dlho to boli ˇˇˇ treba to nechat na volno ked to tak budes citit ze je soravna chcila a ten pravy tak to urob 🙂
@egonsk ďakujem že si potvrdil moje slová, ktoré som v minulosti v podobnej situácii použila - ak má normálny muž na výber, koho si vyberie do vzťahu, vždy siahne po tej ktorá má menej kilometrov najazdených 😅🤭
Je to možno sexistické voči nám ženám, ale ja to plne chápem. Tiež by som nechcela priateľa, ak by bol miestny Králik 🤮
Dokonca som si všimla aj to, že ak žena skočí s ním hneď do postele, tak veľa krát takúto ženu muži berú len na zábavu, na sex, lebo vedia že príliš verná by im nebola. Ale sama sa dala do takej pozície - matrac
@igiana kiežby takéto morálne a duchovné hodnoty vyznávali viacej ľudí , svet by bol hneď krajší 🙏😇

Odhliadnuc od vacsinoveho nazoru spolocnosti, ked je clovek zrely, pozna vsetky mozne negativa sexualneho styku, hlavne nechraneneho a je pripraveny.
Co sa tyka nezavazneho sexu, tak vtedy, ked je clovek ochotny vysporiadat sa eventualne s otehotnenim