Kedy je vhodné začať používať vibračné pomôcky?
Zeny chcem sa opytat, ako to vy mate..
Kedy je také najvhodnejšie začať používať sexuálne pomocky? Konkrétne také vybracne pomocky, pretože sa priznám ze doteraz som to so žiadnym partnerom neskúšala, ale s týmto nám to všetko super klape, aj si veľmi doverujeme, a chcela by som tento satisfayer ci co to je, vyskúšať.. len sme spolu necelý rok a kúsok sa hanbím :D je to podla vás skoro? Nemôže ho to nejak nahnevať alebo ponizit? Sex je inak super len ma to láka vyskúšať, tak len ako ste to mali vy
@oblaacik Ako sama? Sama so sebou ci sama pri sexe? :D
Preco ponížiť?! Podla mna chlapov tie pomocky skor vzrušujú ako ponižujú. Normalne mu povedz zlatko ideme do sexshopu a chcem si pozriet taku a taku hračku. Chodte spolu. Pochytaj si, je ich milion druhov, rozne intenzity. Ideálne je to mat v ruke ako cez net.
@betulinka1 neviem,len aby si náhodou nemyslel ze mi ako chlap nestačí..ale vždy ma to lákalo, stále som sa pri bývalom hanbila a pri ňom sa viem tak odviazať, tak len ci niektora nemala ten problém ze by to chlapovi vadilo
Sama so sebou. Inak by to podla mna mohol pochopit tak ze ti pri sexe nestaci.
Normálne sa ho vrámci rozhovoru opýtaj aký má na tieto veci názor, či ho niečo také láka a podobne, nemusíš hneď hovoriť, že ty by si chcela, aj keď ja ani na tom nevidím nič zlé... ale to bude možno tým, že môj partner má dostatočné sebavedomie 😅
nikdy som take veci neriesila s partnerom. chcela som vyskusat, tak som si kupila a skusala. ovela neskor ked som chcela aby sme to skusili spolu, tak som sa spytala ci nevyskusame nieco - a zacali sme prezerat eshopy. bol navrh ist aj do klasickeho obchodu ale tam by ani nahodou nevosiel :D
vzdy je to o chlapovi, pokial sa nespytas tak nebudes vediet. ale chce to opatrny pristup a zacat s niecim lahsim, napr pradlo a postupne latku zvysovat ;)
Môj vyťahuje hračky aj sam, mám satisfsier s msme aj pre par a podľa nálady ideme s alebo bez hračky. Vôbec nerieši.
seriozne si niekto mysli, že poniži chlapa vibračnymi pomôckami? ako prve ti poradim prestať čitať ženske magaziny a použivaj vlastny rozumu - pre svoje vlastné dobro
Otázka - pre koho sú tie pomôcky vyrábané, ked ponižuju mužov? státisíce eshopov a obchodov na celom svete, sexshopov a všetci mužov ponižuju, lebo ponúkajú a vyrábajú pomôčky k sexu
to by malo byt zakazane hned od zajtra dať stopku

Vyskusaj to sama a neukazuj mu to.