icon

Kedy máte sex po šestonedelí a používate ochranu?

3. dec 2024

Ahojte baby možno blbá otázka ale kedy ste mali prvý sex po šestonedelí? Ja chcem dodržať normálne 6 týždňov ale nechápem prečo ale mám chuť na sex. V tehotenstve som o tom nechcela ani počuť a nemala som vôbec chuť a teraz sa mi začala vracať, a ešte otázka keď ste mali po tom sex použili ste ochranu kvôli infekcii?

zuzkacik4
3. dec 2024

Vzdy az po sestonedeli, po prvej kontrole u dr teda ja osobne...a ano, vzdy s ochranou, nielen kvoli infekcii, ale predovsetkym aby som neostala hned tak skoro tehotna...

ina2405
3. dec 2024

Po kontrole u lekára po 6 týždňoch, keď mi lekár potvrdil, že je všetko ok. My používame Pharmatex krém ako ochranu.

kavasmliekom
3. dec 2024

Po kontrole na gynekologii

thirstymonk
3. dec 2024

Moja sestra mi hovorila iks príbehov o tom, ako ciganky utekali už z pôrodnice prcať so svojimi chlapmi, aby si nenašli iné namiesto nich :D A žijú dodnes, takže to nie je až také hrozné :D

Kondom moc infekcii nezabráni, nie je sterilný.

nafka0483
3. dec 2024

Po kontrole ked som sa uz na to citila. Ochranu sme pouzili kvoli tomi aby som neotehotnela, nie kvoli infekcii - uz som vola zahojena.

victoriab
3. dec 2024

Tak ja som mala chut obrovsku a veru som necakala, kym skonci sestonedelie ;) ked bola jazva po cisarskom ok, ziadny problem, tak bol aj sex 🙂

zuzanapjat
3. dec 2024

nečakala som na skončenie šestonedelia. rodila som prirodzene, ale rychlo som sa zhojila.

diewcatqoo
3. dec 2024

Az po sestonedeli. Po druhom porode som bola fit relativne rychlo, ani som nekrvacala nejak moc, takze by sa dalo aj ovela skor sexovat, ale po kazdom porode som radsej pockala az na odobrenie lekarom. Nastastie, mam muza, ktory je v tomto ohladuplny.

lucia13022023
3. dec 2024

Ja som nemala žiadne poranenie, ani nastrih, bola som ok hneď na druhý deň s tým, že som krvacala, no tiež nie veľa. Ale aj tak som počkala na koniec 600nedelia a vyšetrenie gynekológa. Ved nemám tri roky, že neviem vydržať. Dospelý človek by už mal vedieť vydržať a mat nejakú disciplínu.

saxana000
3. dec 2024

Zalezi ako sa citis. Tych 6 tyzdnov je naozaj dost orientacnych.niekto nema problem po mesiaci niekto nema chut ani po pol roku.. vsetko s rozumom.

kiki68
3. dec 2024

Ved mozes nejake ine praktiky robit, ako to zase neji vsetko zakazane, iba ta penetracia. Ale ked si uplne v poriadku, ziadne stehy atd. Tak mozes podla mna o tyzden skor.

nevenka
3. dec 2024

@thirstymonk hej, nie je to take hrozneee 😵‍💫. Velka rana na maternici, to je ako ist smrti oproti a este v tych podmienkach, v akych ziju.
@kiki68 ja som skusila po 5 tyzdnoch, ziadne sitie, nastrihnutie, ani natrhnutie a nic moc. Nebolo to dobre este.