icon

Kedy zmizol váš pocit sexappealu?

29. sep 2025

Kedy ste si uvedomili že už to nie je ono keď máte na seba dať pradielko alebo keď už ten sexappeal definitívne zmizol? 30? 40?...70?,, mám pocit že proste to zo dňa na deň zmizlo a je to už v nenávratne. Neviem si seba samu už predstaviť v nejakom korzete ci pancuskach. Nepribrala som ani som nenadobudla strie ci celulitídu. Takmer som sa nezmenila

Strana
z2
ivik4
29. sep 2025

Vsak a kolko mas rokov ? Ja to mam zas naopak, kazdym rokom som so sebou spokojnejsia

autor
29. sep 2025
@ivik4

Vsak a kolko mas rokov ? Ja to mam zas naopak, kazdym rokom som so sebou spokojnejsia

@ivik4 32.spokojnejsia so sebou som vo viacerých oblastiach ale proste sexy sa necítim už

anonym_fd38c5
29. sep 2025

Môžem mať aj 20. Keď som škaredá, môžem sa aj na hlavu postaviť a cítiť sa sexi nikdy nebudem.

anonym_8d21cc
29. sep 2025

Nikdy som na sebe žiadne tieto sprostosti nemala a ďakujem bohu, že mojím partnerom som sa najviac páčila úplne nahá.

ukgirls
29. sep 2025

rano vstanem kuknem do zrkadla a poviem si -hmmm jaka MILFka ... a na druhy den to iste zrkadlo ta ista situacia- akurat kruhy pod ocami svalu poskrucane ,kosti praskaju a tu zensku(starenu) na opacnej strane nepoznam ... takze zalezi ako sa vyspim,zobudim,aku mam naladu ..a nie kolko mam rokov ... a mam daleko viac ako ty

dskjhfdlkdjhl
29. sep 2025

@anonym_autor Na to, aby zena bola sexy, nepotrebuje korzet. A teda mam 54 a moj manzel sa nestazuje😉

zuzanita1609
29. sep 2025

Každé ráno😁,keď sa s drahým minieme medzi dverami do kúpeľne s hláškou " vstala táto moja striga strapatá" 😁. Vtedy sa cítim najviac sexy 😅.

ivik4
29. sep 2025

To je strasne skoro
Lebo ja mam tiez 32 len

kiki68
29. sep 2025

Ja mam 40 a keby vidis ten arzenal v skrini 😂😀🙈 Ako mozno v 80tke , ale stale sa citim sexy, hlavne mi to muz dava najavp, ostatok mam u prdele

simsalabim
29. sep 2025

Ja mam 55 a citim sa dobre vo svojej kozi. Ani manzel sa nestazuje. A ci som sexi pre dakoho ineho? V podstate mi na tom nezalezi.

anonym_3ad147
29. sep 2025

Ja som dosť mladá a zatiaľ sa cítim sexi, uvidí sa rokmi.

mane01
29. sep 2025

@anonym_autor ja som sa v 30 citila ako odpisana, stara, skareda… no koniec… potom som vymenila chlapa, teraz mam dobre cez 40 a citim sa sexi, a tak celkovo som spokojna, lebo citim, ze som milovana.

anonym_1844dd
29. sep 2025

Ja som sa okolo 30-tky cítila najviac sexi. Trvalo to skoro do 40-tky.Teraz po 40-tke katastrofa čím ďalej tým viac.

anonym_78159c
29. sep 2025

Čím som staršia, tým víc sa cítim prirodzene sexy. Ako tínedžerka a mladá žaba som bola sexy, ale musela som sa snažiť. Teraz to ide nejak tak samo. A ako to viem? Okrem toho, že to na sebe cítim vnútorne, tak mi to dáva najavo aj manžel a taktiež ma pochvália kamaráti z partie, že dobre vyzerám, že som pekne upravená alebo sa za mnou obzrú ešte aj mladší chlapi 😃 ale teda rozhodne nenosím korzety, vulgárne výstrihy či mini sukne. Minule som mala suknu po členky, tričko a vysoké čižmy. Pri sedení mi vykukol len kúsok stehná z razporku a to bolo komplimentov - pritom “stará” trúba medzi ostatným osadenstvom…asi feromóny 😂🤷🏻‍♀️

anonym_58a89f
29. sep 2025
@ivik4

@ivik4 ja tiež, čím horšie vidím, tým sa sama sebe viac páčim 😂 v skutočnosti som to nikdy nijako zvlášť neriešila

anonym_7335fc
29. sep 2025

Mám 31 a nikdy som takéto oblečenie ani nemala a muž by ma pretiahol asi aj keby som z kontajnera práve vyliezla 🤣

anonym_58a89f
29. sep 2025

@anonym_autor keby som si dala korzet s pančušky, tak môj muž sa ušúľa od smiechu, pre neho nikdy neboli sexy pančušky, lodičky, sukničky, skôr dlhé rozpustené vlasy, nenalíčená divožienka v boho oblečení

anonym_58a89f
29. sep 2025
@anonym_78159c

Čím som staršia, tým víc sa cítim prirodzene sexy. Ako tínedžerka a mladá žaba som bola sexy, ale musela som sa snažiť. Teraz to ide nejak tak samo. A ako to viem? Okrem toho, že to na sebe cítim vnútorne, tak mi to dáva najavo aj manžel a taktiež ma pochvália kamaráti z partie, že dobre vyzerám, že som pekne upravená alebo sa za mnou obzrú ešte aj mladší chlapi 😃 ale teda rozhodne nenosím korzety, vulgárne výstrihy či mini sukne. Minule som mala suknu po členky, tričko a vysoké čižmy. Pri sedení mi vykukol len kúsok stehná z razporku a to bolo komplimentov - pritom “stará” trúba medzi ostatným osadenstvom…asi feromóny 😂🤷🏻‍♀️

@anonym_78159c nepôsobila si lacno a to je pre mužov oveľa viac príťažlivé, ako hlbkvý výstrih. Nemyslím ale tých uslintaných jednoduchších.

guiseppinka
29. sep 2025

Mam blizsie k 40 ako 30 a dnes rano som sa na seba v zrkadle pozerala pocas umyvania zubov (iba v podprsenke) a akknstatovala som, ze sa citim dost sexy, aj ked nejake kilecka pribudli, ale mam pocit, ze bud som zistila aky typ podprsenky mam nosit alebo mi pribratim aj kozy narastli😅 a komplimenty dostavam z kazdej strany, tak asi fakt na tom nieco bude. Ale v prvom rade sa citim sama so sebou dobre a spokojne

cimage
29. sep 2025

Vekom sa meni moj pohlad na to co je sexi. Teraz ked vidim niektore odhalene “celebrity”, tak mi to pride skor nevkusne, ale vobec nie sexy. Zena aj v tricku a sukni moze byt viac sexi ako zena v spodnom pradle. Ide skor o vyzarovanie.

anonym_25ceb7
29. sep 2025

@anonym_autor podla mna sexappeal bud mas, alebo nemas. Je to vyzarovanie. A nie je to o podvazkoch ci sexi pradielku.

anonym_c71304
29. sep 2025

nemam ani 30 a nikdy som si neprisla sexy takze neviem. uz som si obliekala kadeco ale cim mam viac oblecenia na sebe tym som spokojnejsia a uvolnenejsia

autor
29. sep 2025

Nemyslím lacné vulgárne posteľné outfity skôr ako všeobecne prádlo v čom ste sa doteraz cítili krásne a sexy. Všeobecne so sebou som spokojná cítim sa byť krajšia aj keď vyzerám jednoduchšie ako kedysi (mam kratšie vlasy aj inú farbu.. Menej sa maľujem atď) spokojná som takmer s každou oblasťou.. Nejaké komplimenty sú ale ani zďaleka od muža akého by som v živote chcela. Kedysi muži mali záujem sa bližšie zoznámiť vyjsť von. Dnes tomu tak už nie je. Už nemám ponuky na "rande" alebo kvietok len tak pre radosť. Ešte pred 30 to bolo takmer na dennej báze čo som až nechápala skadiaľ sa ti nápadnici berú 😁naposledy na mne oči nechal chlapík na dovolenke ale tipujem ze to nie je mnou ale robí to každej ze ju obdivuje a usmieva sa takže to asi nebolo o mne a mojom vyžarovani. Bez zjavnej príčiny je to všetko zrazu preč. Aj keby som partnera chcela akosi muži nie sú

anonym_ca683e
29. sep 2025

@anonym_autor Ja som sa naposledy cítila sexi v prádielku v 20tke vtedy som to ešte kvôli frajerovi nosila a on ro žral haha Neskôr som si našla svojho muža jemu sa to nepáčilo, viac som sa mu páčila nahá,alebo aj v klasickom pyžame 😂😂😅 Ako sa narodili deti, nikdy som satenové sexi pyžamká,žiadne negližé,podväzky nenosila aj s iných zdravotných dôvodov aj svoje pohodlie mi bilo prvoradé 😂😂😂 Možno raz v roku, ale reakcia žiadna tak si žijeme pekne každý v tom v čom sa cítime pohodlne 😀

anonym_ca683e
29. sep 2025

@anonym_autor V mladosti som sa cítila sexi frajer mi to často hovoril aj iný muži, ale ako som si našla môjho muža už ani nie. Jemu sa vždy páčili športovo oblečené ženy dokonca raz v živote zmenila účes aj farbu vlasov, ale iba raz 😅😂😂

anonym_78159c
29. sep 2025
@anonym_58a89f

@anonym_78159c nepôsobila si lacno a to je pre mužov oveľa viac príťažlivé, ako hlbkvý výstrih. Nemyslím ale tých uslintaných jednoduchších.

@anonym_58a89f môže byť, ale bolo to veľmi príjemné pre mňa osobne 🙂 naozaj ma to potešilo

biba_18
29. sep 2025

začni sa žensky obliekať. pekne strihané šaty, lichotivé sukne, topánky na podpatku…

popcorn2myska
29. sep 2025

@anonym_autor jedna vec je urobiť sa sexi a druhá cítiť sa sexi.

1.Ja sa cítim sexi po dobrom sexe, ale že spokojnom. Ak by som sa necítila sexi tak asi nemám chlapa dllllho , alebo je chlap ako poleno v postely, ..či nudný a frišký už , ak je to dlhoročný vzťah

2.A sexi ženou sa vyčančám - kedykoľvek.Len to prádielko mením aby ma nenudilo.(ja to ale robím spodným prádlom,nalakovanými nechtíkmi ,krásnymi vlasmi a vôňou)
Keby som sa nechcela vyčančať sexi-to znamená, že buď som už moc pribrala na to, alebo mám moc vrások aby som to urobila ešte.

Oblečenie ma robí peknou,nie sexi.Mnoho žien nevie rozlíšiť hranicu medzi pekne oblečená a vyzerám ako posledná kur**va za rohom.A vyzývavá "pre všetky oči" nepotrebujem byť.

Ja mám limit na váhe 15kg hore ,takže mojím mottom je , že "hroch sexi nebude v ničom " a vekovo 60+, to jest stará bába by mala starnúť s gráciou , nie ako lacná štetka.Dôchodkový vek je po 60-tke, tak preto 60+

lindusss2016
30. sep 2025
@kiki68

Ja mam 40 a keby vidis ten arzenal v skrini 😂😀🙈 Ako mozno v 80tke , ale stale sa citim sexy, hlavne mi to muz dava najavp, ostatok mam u prdele

@kiki68 haha to je ako u nas 🤣 tiez mam vybavu na par zivotov, milujem sa obliekat aj na vecer. Mam 38, ale citim sa veru na 20

kiki68
30. sep 2025
@lindusss2016

@kiki68 haha to je ako u nas 🤣 tiez mam vybavu na par zivotov, milujem sa obliekat aj na vecer. Mam 38, ale citim sa veru na 20

@lindusss2016 to som rada, ze nie som sama 😂 Ale napr nemam doma ziadne teplaky 😀🙈🙈 za to mam slusnu zbierku korzetov 🤷‍♀️🙈😂

Strana
z2