KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@kejtryn01 Oj, no je pravda, že na 11 deň som už mala pomaly koľajnice, ale tak každá sme iná. Testy by mali tmavnúť, to je fakt. Držím palce
Baby tak ja budem testovať opäť o niečo skôr ako som mala v pláne 🥶 dnes ma prekvapilo špinenie tak sa veľmi obavám výsledku, keďže u mňa špinenie vždy znamenalo skôr či neskôr END 😵💫
@marinecka95 a mozno prave toto je uhniezdovanie lebo mi to pride skoro keby malo aj nieco odist nie? 😊
@kejtryn01 po tých mojich skusennostiach so špinením naozaj netuším čo čakať. S testovaním začnem ale oveľa skôr ako bolo v pláne 😓
@marinecka95 aky si dnes den? A predtym spinenie bolo vzdy takto skor?
@kejtryn01 3DPT (deň vkladu nepočítam)
Skôr neskôr .. okolo 6-8DPT začalo cca, už si to presne nepamätám ale hcg už bolo vtedy dosť, testy pozitívne pekne
@marinecka95 tak to moze teraz znamenat nieco ine ☺️
@kejtryn01 uvidime, skúsim testnúť skôr, prvé dva vklady som mala // už na 5DPT ale neviem či budem mať odvahu testovať takto skoro aj tentokrát
@marinecka95 a ovitrelle alebo gonasi si mala kedy?
@kejtryn01 nemala, nečakali na ovuláciu, sliznicu som mala nízku, beriem estrofem
@marinecka95 jaaj tak v tom pripade to je ine to by som skusila zajtra uz 😎
@kejtryn01 no uvidím či budem mať odvahu. Takto som to mala pri úspešných vkladoch, pekné čiarky už pomerne skoro, hcg tiež pekné. Tentokrát vkladali 6 dňové, už v štádiu prichytiť sa na sliznicu tak čiarka by už mohla byť, no neviem to špinenie ma znepokojuje.
@marinecka95 tak to naozaj uz boli krasne ciarky. Dufam ze ti to tento krat uz vyjde 🍀❤️ a testiky su akej znacky?
@kejtryn01 Uvidime, snažím sa myslieť pozitívne. O bábatko som prišla už 7x skôr či neskôr, ak by sa prichytilo a nedopadlo by toto dobre - to by bolo moc už aj na koňa 🙄🥶
Toto boli intime, top test z dm a fialový nejaká Čína 😂
@marinecka95 to mi je strasne luto 😢 uz to musi vyjst tento krat!!!!
@kejtryn01 ďakujem, snáď sem o pár dní pridám // a dotiahneme to do konca 😘
Tak už máme po krvi hodnota hcg 1990 na sone síce nebolo ešte vidieť nič ....v pondelok máme kontrolu a už aj ultrazvuk
@nika1919 paráda, gratulujem, nabudúce už bude niečo vidno, pri lepšom utz by bolo vidno už aj dnes ale nevadí, v pondelok sa vidíte 😁🥰
@marinecka95 dneska mi robili len sono
@nika1919 zvrchu?
@marinecka95 treba len veriť
@nika1919 verím, ja sa nevzdávam 😋

@klody412 a po uschnuti je silnejsia alebo rovnaka? No to mam pocit ze to je to iste co ja