icon

KET - október 2023

kejtryn01
8. okt 2023

Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny

jjjjjjanuska
31. okt 2023

@jjjjjjanuska toto su od nedele do dnes rana...

marinecka95
31. okt 2023

@jjjjjjanuska Vidieť, že silnie, no chová sa ti to zvláštne. Test silnie, tá hodnota nestúpa ako má. Nechcem ťa strašiť ale môže ísť aj o mimomaternicové.
A v CAR to neriešia ? Nekazali Ti prísť na krv aby to odsledovali?

jjjjjjanuska
31. okt 2023

@marinecka95 vies co aj som tam pisala aj volala, ze uvidime ci to bude rast... tak som dnes volala zas a objednali ma az na piatok aj na krv a trvala skm na tom ze nech mi pozru aj ultrazvuk. Alebo myslis ze mam ist na pohotovost?

marinecka95
31. okt 2023

@jjjjjjanuska Kam do centra chodíš?
Nie, pokiaľ nemáš žiadne ťažkosti na pohotovosť by som nešla - nemáš dôvod.
Na krvi si teda bola naposledy minulý týždeň v piatok?

jjjjjjanuska
31. okt 2023

@marinecka95 Reprofit, na zakroky sa chodi do Brna a na kontroly a tak sa da do Bratislavy...

marinecka95
31. okt 2023

@jjjjjjanuska no myslím na teba, daj vedieť ako pokračuješ.

jjjjjjanuska
31. okt 2023

@marinecka95 ďakujem ti, za rady a podporu... dam vediet...

marinecka95
3. nov 2023

@jjjjjjanuska Ahoj, ako si dnes pochodila? Čakáme na dobré správičky 🙃

jjjjjjanuska
3. nov 2023

@marinecka95 no hcg stuplo, ale na 155, na utz este nebolo nic vidiet, v pondelok dalsi odber krvi, ci stupne ci co... ak bude takto mierne stupat je tam moznost aj toho mimomat. Ale snad nie... neviem... je to hrozne, tato neistota...

marinecka95
3. nov 2023

@jjjjjjanuska fúúha HCG si mala 155? To by bolo strašne máličko, nepomýlila si sa v čísle ?

jjjjjjanuska
3. nov 2023

@marinecka95 nie, nepomylila...155... 🤷🏽‍♀️ Neviem co sa z toho vyvinie. Pozrela mi vsetko vnutri ale zatial nic tam nevidela, ani ze by bol nejaky opuch na vajickovodoch ze by to mohlo naznacovat mimomat. Neviem. Na nervy som z toho. Ale povedala, ze nepredpoklada ze by to bolo mimomat. Mam vysadit lieky a uvidime ako sa bude chovat to hcg.

marinecka95
3. nov 2023

@jjjjjjanuska a teda tie predchádzajúce hodnoty hcg si sa nedozvedela? Že ako to stúpa?
Ale asi nie v poriadku keď máš vysadiť lieky 🤷‍♀️
Drž sa, ozvi sa ako pokračuješ.

jjjjjjanuska
3. nov 2023

@marinecka95 dozvedela, boli 9,2 a 21... cize velmi malinko pomaly to stupa, minuly piatok 21 a dnes po tyzdni 155 🤷🏽‍♀️ Ja tomu vobec nerozumiem. Co to moze byt... ani dr nechapala uplne... ja musim mat vzdy nieco extra 🙈

marinecka95
3. nov 2023

@jjjjjjanuska fúha tak to naozaj máličko rastie, malo by sa dvojnásobiť cca za 2 dni. No uvidíš, takže v pondelok ďalšia krv?

jjjjjjanuska
3. nov 2023

@marinecka95 ano. Ale ak to nema byt, nech to proste odide same, nech nemusim na operaciu alebo co 😒

marinecka95
3. nov 2023

@jjjjjjanuska úplne chápem tvoje pocity, drž sa 🫶🙏

jjjjjjanuska
3. nov 2023

@marinecka95 ďakujem. Ty tiez toho mas dost za sebou, takze vies ake su to pocity... vselijake... len, ta neistota je hrozna, ze neviem co bude... ale dr hovorila ze ak je mmt, tak tie hodnoty su omnoho vyssie a rapidne stupaju... len zas biochemicke by asi odislo uz s tym krvacanim minuly tyzden... fakt neviem...

marinecka95
4. nov 2023

@jjjjjjanuska Áno, tento pocit neistoty s nevedemosti nemám rada ani ja. Nezostáva ti však nič len počkať. Ešte stále špiníš, krvácaš?

jjjjjjanuska
4. nov 2023

@marinecka95 áno. Slabo ale hej...uvidim aka hodnota bude v pondelok.

marinecka95
4. nov 2023

@jjjjjjanuska och joj, poznám tieto pocity. Drž sa

evicka1995
5. nov 2023

@marinecka95 ahoj ako si dopadla

marinecka95
5. nov 2023

@evicka1995 Ahoj, neúspešne.

marinecka95
6. nov 2023

@jjjjjjanuska Ahoj, tak ako po dnešnej kontrole ?

jjjjjjanuska
7. nov 2023

@marinecka95 Ahoj, tak kleslo z tych 115 na 38,4. Tak este o tyzden pre istotu, ze ci sa to da na nulu... 😒

marinecka95
9. nov 2023

@jjjjjjanuska ojoj, mrzí ma to. Nevzdávaj sa 🫶

evicka1995
10. nov 2023

@marinecka95 ideš do ďalšieho cyklu

marinecka95
11. nov 2023

@evicka1995 Určite áno, toto bolo však naše posledné zamrazené embryjko. Musíme sa pustiť do ďalšieho IVF cyklu aby sme mali čo vkladať.

bambulka881
11. nov 2023

@marinecka95 ahoj mozem sa spytat nemerali vam aj vysku progesteronu ked testovali hcg? lebo mne namerala 2x doktorka dost nizku hodnotu a uvidim najblizsie na kontrole ale vyzers to tak ze ked som mala amelgen tak sa vylucil rychlejsie nez sa vstrebal to tela vymenila mi liek lebo brno to neriesilo a tento sa tak nevylucuje rychlo...progesteron ked je nizky tiez moze sposobovat spinenie a neudrzi embryo vnutri..

marinecka95
11. nov 2023

@bambulka881 progesteron u mňa problém nie je, pichala som prolutex 3x denne čo je konská dávka. Napriek tomu sa bábätko u nás neudrží 🤷‍♀️

jjjjjjanuska
12. nov 2023

@bambulka881 a kolko by mala byt ta hladina progesteronu. Ja ked som zacala spinit tiez mi s hcg kazali odmerat aj hladinu progesteronu ale nic potom neriesili. 62,77 mam v papieri, ze som mala progesteron. Brala som amelgen.