KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@kejtryn01 ja mam dosť 20.10.
A ak v ted deň idem už na krv
Ja neviem no
@evicka1995 teraz pozerám testy z rána, prehliadla som ich. Vyzerajú dobre, testuj rovnakou značkou. Držím palce aby silneli 🙂
@marinecka95 len to ze keď len vyschnú vtedy je tmavšia
@evicka1995 testuj ďalej, uvidíš 😘 Mysli pozitívne, no stress 🙂
@marinecka95 no to je lebo baby hovoria ze určite je neplatný test keďže as po vyschnúti stmavla
Pravdepodobne 6 dní je ešte skoro, ale už nejaký náznak hcg sa vyplavovať môže, preto je tak slabý zatiaľ... ako sa hovorí, čas ukáže 🙂 každá sme iná, niektorej ukazujú testy aj 5dpo a niektorej až nejaký 9-12 deň...
@jjjjjjanuska to áno ale môže to byť dobrý náznak keby vôbec nebolo hcg tak test aj po vyschnuti ostane biely tak dufajme
@evicka1995 no čo robila si si aj dnes ráno testy nejaké? Ako to s tebou vypada?
@klody412 nie lebo nemám už test😀😀tak neviem no
@evicka1995 no ja by som na tvojom mieste uz utekala do obchodu 😃
Caute zeny ☺️ ako sa vam dari? Kedy mate v plane testy? Ja som sa rozhodla ze v piatok rano ale zacinam mat stres. Ako sa citite? Mna dnes strasne zacalo pichat na lavej strane niekedy taka tupa az bodava bolest. Myslite ze toto moze sposobit progestanelle? Dneska to mam asi najhorsie.
@kejtryn01 vieš čo mám ďaleko do lekárne a manžel není doma ale poviem manželovi a večer spravim
@evicka1995 Ešte si neskúšala test dnes? Koľko dňové embryjko vkladali?
Baby môžem večer testnut 7dpo tak neviem
@evicka1995 Však skús..Niektorým dievčatám už od 5 dňa ukazuje 😉
@evicka1995 mne ukázal pri KET 5 dňového embrya test vždy // na 5DPT ráno. Vyskúšaj 🙂
@marinecka95 vyskúšam radšej ráno uvidíme ako nebude silniet tak to asi nebude dobre
@anika378 skúsim rano
@marinecka95 ja som mala 5dmove hatchujucá blastocysta kvality 5 AA
@evicka1995 vyskúšaj ráno, podľa mňa by tam už čiarky mali byť. Koľko si dnes DPT?
@marinecka95 dnes 7
@evicka1995 ja by som to tiež nechala na ráno 😊 už teraz jednak aj večerný moč nie je dobrý ale aj deň pauza od testovania bude fajn 🙂
@evicka1995 Tak zajtra by tam nejaká čiaročka naozaj mala byť 🙂 držím palce
@klody412 skúsim rano keď tak len to ze keď sa výcikam tak tie vag.tablety mi tam zavadzaju
@marinecka95 uvidíme no

@evicka1995 ja by som pockala este 2 dni a uvidis. Skus dogitalny pripadne este ☺️ a kedy by si mala dostat ms? Ten by mal ukazat 5 dni pred podla popisu