KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@klody412 keby tak bolo😏😏😏no ja nevjem
Mame tam este jedno posledne embryo
@anika378 no ja uz neviem aj dr chvalila embryo no uz neviem naozaj ako to
@anika378 ja ties cele dni oddychujem a minuly mesiac s liekmi a ties nevislo
@anika378 ja som tiež PN a som za to rada lebo som v klude a môžem oddychovať a nenamáhať sa..inak ja mám tiež progestanelle od spodku a stáva sa mi, že keď idem cikat tak ju zvyknem vycikat 🙄 Stáva sa to aj vam? Bojím sa či to náhodou neuškodí nejako a či si ju náhodou nemám dať znova alebo čo 😏
@anika378 mali sme aj embryo glue a nic zbytocne vyhodene peniaze
@evicka1995 my až teraz sme si dali embryoglue . Mame aj hatching , je to naše jedine co sme mali zamrznute ..😔😔. Tak sa tiež obávam, či to vyjde 🤞🍀.
@nika1919 no ja sa snažím ísť vždy na wc predtým ale neskutočne veľakrát tearaz chodievam cikat čiže sa to veľmi nedá naplánovať 😅
@anika378 jaa neviem takisto od čoho to záleží 🙄 niekto ma proste šťastie že hneď na prvý šup a niekto sa trápi a nepomáha ani pomoc odborníkov..a mozme aj cele dva týždne preležať a aj tak sa neuchyti tak nechápem 😏 beries aj nejaké vitamíny teraz?
@anika378 to mas pravdu vyhodene zbytocne peniaze🙄😏ty este nemas nic stratene drzim.palce
ahojte, ja som mala 4ty vklad 16.10..1 x sa uchytilo v 6tt MA.. 2x sa neuchytilo...verim ze nam to tentokrat vyjde.. vklad bol na moje meniny tak verim..testovat budem az o tyzden v utorok a na krv idem 30.10.
Zeny nevesajte hlavu, mne vzdy doktori prizvukuju,ze hlavne hlava aby bola v co najvacsom klude. Viem,ze sa to tak celkom neda,ale skuste sa mozno menej pozorovat aj menej testovat 😉. Podla mna je to vsetko na prirode, niekomu pomoze mozno klud na lozku,niekto mozno funguje normalne. Kazdopadne kazda sme ina a to co zabera u jednej,nemusi zabrat u druhej. Je to dlha,tazka cesta,ale treba verit ze na konci vsetkeho raz vyjde slnko😉
@evicka1995 uvidíš čo ukáže odber krvi, držím palce.
@marinecka95 diki
Ja uz mam aj take bolesti brucha ako pred ms😏🙄
@evicka1995 ja mam tiež také bolesti , včera som mala asi najhoršie večer. 🫣🫣. Už som myslela, že som dostala
@anika378 ja len teras cca hodinu uz asi dostanem mam ju dostat v sobotu
@evicka1995 ja dnes mam dostať . Ale pri prvom pokuse tiež mi meškalo, ale to spôsobili tie lieky..Tak už neriešim, som pripravená radšej na všetko
@anika378 maas pravdu ked uz vysadim lieky uz aj to pride
Je lepsie ist na vklad hned pri dalsom cykle alebo mam cakat .....uz dvakrat teras sa sebou tak neviem mam tam este jedno embryo
@evicka1995 ja som bola na vklad 31 jula, 14 augusta som sa dozvedela, že nevyšlo, potom som išla 25 augusta na hysteroskopiu, výsledky prišli v polovici septembra, že všetko je v poriadku a tak na odporúčanie primára sme išli 11 októbra na vklad . . Niekto hovorí, že je dobré mať pauzu, niekto nie . Musíš aj ty vedieť ako sa cítiš po psychickej a fyzickej stránke.

@evicka1995 ja mam zas progestanelle len