KET - október 2023
Ahojte 🙂 chystate sa tento mesiac na ET alebo KET? Mohli by sme sa tu trosku podporit. Ja mam KET 12.10 a bude moj cislo 2. Prvy nebol uspesny
@evicka1995 to ma mrzí, budem držať palce aby ďalší vyšiel 😇
@marinecka95 dakujem
Dajte mi vediet ako ste dopadli drzim palce🙏✊✊
@evicka1995
Vklad bol včera, uvidím dokedy vydržím s testovaním. Bolo to naše posledné embryjko, vraj krásna vyhatchovaná blastocysta, verím, že to zvládne ona aj moje telo 🫶😍🤩
Vy ste odhodlaní ísť do ďalšieho boja hneď ?
Baby ja som to dnes už nevydržala a mám tam slabuckeho ducha tak snáď to nezakriknem a bude silnieť ✊ ja už veľmi dúfam, že sa nám to konečne podarilo 🙏🥲🥹
@klody412 chceme fotoooo 🤭🤩koľko DPT?
@marinecka95 je to ešte len slabučká čiarka ale ja ju tam vidím 🥹 bože veľmi dúfam, že to tentokrát už vyšlo..som 8 deň po transferu, deň vkladu nepočítam.
@klody412 Čiarka krásna, nech len silnie 🙂 držím palce
@marinecka95 bože ďakujem 🙏 aj ja tebe veľmi drzim palce..sledujem ta už dlhšie vo viacerých skupinkách tak veľmi drzim palce aby bolo toto embryjko to silne a dobojovali ste to už konečne úspešne do šťastného konca 🥰
@klody412 ďakujem, bodaj by táto skupinka KET október bola z tých úspešnejších 😘 budú to letné bábätká 🤩 s inou variantou ja ani nepočítam 🤭
@marinecka95 my sme boli na vklade piatok 13 tak dúfam, že ten dátum bude pre nás šťastný 🥰 tak presne treba hlavu nastaviť na tu pozitívnu vlnu a verím, že sa to podarí 😊 hlavne teraz len oddychuj a nenamáhaj sa 😊🍀
@klody412 ja som vždy pozitívna, s triezvym rozumom no vždy to dopadne ako dopadne .. teraz mám liečbu fakt z každej strany tak verím 🤩
Inak ako to máš s oddychom? Ja nedokážem ležať celý deň 😜
@marinecka95 to je podstatne keď máš hlavu dobre nastavenú a nie si nervózna. Je pekne že aj po neúspechoch si stále taká pozitívna a dokážeš povzbudiť aj iné ženy 😊 vies čo ja som sa prvé dni snažila oddychovať ale ako na potvoru bolo u nás 2rocne krsňa a to je na mňa strašne zaťažené tak som len za ním stále behala lebo za nikým iným on nejde a na ruky sa pýtal tak som sa snažila len tak opatrne ale sedieť som veru nesedela..skôr tieto dni počas týždňa sa snažím trosku viac oddychovať a nenamáhať sa. Ale celý deň ani ja neviem ležať čo si žerie ma už po chvíli 😅 a čo všetko beries teraz? 😊
@klody412 no vieš, kebyže sa tomu neúspechu poddám - veď sa zbláznim. Bojujem a verím, že raz zo bábätko budeme mať 😘
Teraz mám
6:00 estrofem 2 tbl
7:00 anopyrin
10:00 injekčný progesterón
14:00 estrofem 2tbl + clexane injekcia
22:00 injekčný progesterón + estrofem 2tbl
K tomu infúzie imunoglobulínov 🙂
@marinecka95 no paneboze tak toho máš ozaj dosť ale ja verím, že to pomôže 😊 ja beriem len progestanelle od spodku 2x denne..inak som si kúpila kyselinu listovú, bromelain, ladyvita sacky a pijem ananásové džús 😅 no snažím sa to čo najviac podporiť vitaminmi 😁
@klody412 vitamíny som tam nezahrnula ale beriem kyselinu listovú a vitamín D keďže mám opakovane málo 🫣
Ahojte baby tak mne sa stala celkom zaujimava vec.. Mne ukazali testy slabe ciarocky robila som si livsane a dr max tusim kazdy jeden test mal dve ciarky aj ked slabsie dva dni po sebe a kazdy jeden test mal celkom dobre viditelneho ducha.. No a zo srandy si urobila test aj moja kamaratka co nema partnera a na 100000% nemoze byt tehotna a jej tie testy urobili rovnake ciarky 😳 ja tomu nerozumiem.. ako to je mozne to tie testy duchuju vsetky aj ked neni hcg?
@kejtryn01 ja neviem, testujem už pomaly 6ty rok, nikdy nikdy žiadny duch. Teraz? Pomaly každý cyklus 🫣
Daj foto testov ak máš.
@marinecka95 vazne? 😢 Takze falosne nadeje stale? Nejdem sa testovat teraz urobim az o 2-3 potom a tam sa uz uvidi. Idem to odfotit a skusim poslat. Ale clovek sa aj celkom potesi a potom toto. Tie ciarky su dokonca aj sfarbene do ruzova co by nemalo ak nieje hcg a vidiet len kanalik napriklad nie? Vsak ako nic nieje stratene som len 9 den ale kazdopadne je to divne ze kamoska to mala rovanko. Takze to aj z vody tie testy asi urobia ciarku ach… skusim to lepsie nafotit
@kejtryn01 fuuuu tak to sú pekné čiarky. Nemáš iný na skúšku?
@marinecka95 uz nemam ziadne testy. Este dr max mi ukazalo rovnake o nieco slabsie ciarky ten si uz kamaratka nerobila uz som ho nemala... ale uz pochybujem o tom kedze ten spodny si robila ona a vyzera ako moje.. je to divne.. ako moze pokial nieje pozitivny az takto ukazovat 😳
@kejtryn01 tak akože keď sa na to spätne pozriem tie tvoje sú silnejšie kúsok, vyskúšaj otestovať zajtra a uvidíš.
Šanca tam stále je, mysli pozitívne 🫶
Ale testy sú naozaj hrozné v poslednej dobe. Môj minulý cyklus, o tehotenstvo sa nejednalo.
@marinecka95 no presne ja som mala vzdy totalne snehobiele testy a robila som si presne tejto znacky a vzdy po ciarke a ani naznak. Po polroku rovnaky test a znovu duch. Vraj tieto mamatest a pepino robia falosnych ale z livsane som nikdy nemala taku skusenost
@kejtryn01 no mne naozaj nikdy nikdy žiaden. V poslednej dobe Mamatest a Dr max hrôza za mňa.
@marinecka95 skusim o par dni clarblue vraj tie by nemali duchovat tak uvidime 😊 akoze nic nieje este stratene ale s tym testom ma to nejak uplne zneistilo
@kejtryn01 ja viem, úplne ti rozumiem. V tvojej situácii by mi to tiež hlavu zamestnalo 🫣
Koľko DPT si?
@marinecka95 9 den som dnes. Takze som testovala aj skoro. Lebo uz som nevydrzala 😃
@kejtryn01 držím palce 🫶🥰

Baby mam negativne vysledky takze ideme do dalsieho cuklu drzim vam palce