icon

Koľko sexuálnych partnerov je pre ženu veľa?

25. máj 2024

Kolko sexual.partnerov je podla vas pre ŽENU veľa ? A Koľko je veľa pre MUŽA?

Strana
z5
ivik4
25. máj 2024

Niesom tu od toho aby som urcovala co je vela a co malo, dobre alebo zle. No muz aj zena su stale narovnako, nevidim dovod precoby malo byt jedno ( to iste)cislo u zeny vela a zaroven u chlapa ok 😒

slovenka753
25. máj 2024

hlavne sa na to prosim ta chlapa nepytaj ✌️

patus_2
25. máj 2024

Nemyslím, že by mal byť rozdiel medzi ženou a mužom. A počet? Tam mám staromódny názor, čím menej tým lepšie.

really8
25. máj 2024

Toto je naco dobre rozoberat?

vroni
25. máj 2024

Naraz alebo postupne? V 20 alebo 50 rokoch? Ale vo všeobecnosti je "veľa" pre mňa trojciferne číslo. Úplne fuk, či pre muža či pre ženu. Ideálny je jednociferny počet.

babulkomale
25. máj 2024

Omg zas? Aky typ ludi ma potrebu toto riesit? Lebo nikdy som sa v realite nestretla s takymto rozhovorom u kamaratok, znamych...len jeden čudný chlap to riesil, a toho som rychlo poslala naspat do jeho impotentnej samoty, kam patril.

ivana3111
25. máj 2024

Tak my sme sa s mužom o tom rozprávali viackrát a nikdy sme si nič nevycitali, skôr sme sa na tom pobavili a sme vďační, že sme si vybrali napokon seba navzájom po rôznych skúsenostiach :D

tenerifka
25. máj 2024

Tak asi pre obidvoch rovnako, kedze muzov a zien je na svete pol na pol (vseobecne sa rodi o nieco viac chlapcov, ale aj viac zomieraju a okolo 25-ky je ten nepomer vyrovnany), preto statisticky neexistuje, aby mal muz viac sexualnych partneriek

fido69
25. máj 2024

Nejasná otázka. Počet partnerov pri jednom sexuálnom akte, ročne alebo za celý život? 🤔

zuzanka.zuzu
25. máj 2024

zase 🙄 lebo málo rovnakých tém tu je... nuda na sobotu. pošlite toho brigádnika ktorý má lepšie nápady 😉

vyrovnanaosoba
25. máj 2024

Neviem odpovedať, viem, koľkých som mala ja a koľko môj manžel. Manžel hovorí, že som ako panna a ja jemu, že aspoň sa zdokonalil 🤣🤣 nemala som viac ako 5, a on viac ako 10.

danica2711
25. máj 2024

chceš na to stanoviť nejakú normu, či čo?

daniela2202
25. máj 2024

Musíš sa opýtať ich pohlavných orgánov ...😂😂😂👎

viestta
25. máj 2024

Pockam kym sa k tomuto vyjadria muzi na MK. Hlavne na nazory niektorych som mimoriadne zvedava

7miriam77
Autor odpoveď zmazal
maranta_leuconeura
25. máj 2024

Podla mna pocet sexualnych partnerov o nicom nehovori a uz vobec nie o nejakej moralnosti cloveka. Mozes mat stovky a byt filantropom a prinasat osoh pre spolocnost na rozdiel od niekoho kto nemal nikdy nikoho. Kto chce mat jedneho na cely zivot nech ma a kto chce vyhladavat nezavazny sex s podobne naladenymi ludmi ktori s tym budu suhlasit tak nech vyhladava. Vacsina ludi je aj tak niekde medzi tym, clovek nie je monogamny tvor na cely zivot ale na obdobia niekolkych rokov. Prezit zivot s jednym sexualnym partnerom je rozhodnutie, nie nase prirodzene nastavenie.

Vam to nejak trha zily, ze ludia vidia v sexe zabavu?

minto3
25. máj 2024

A nie je to jedno ? 😏…pre mna zamňa nech si má každý aj 1000 sexuálnych partnerov a je jedno či je to žena alebo muž. Avšak pokiaľ je somnou vo vzťahu tak očakávam, že bude mať len jednoho a to mňa 😀.

katkazocele
25. máj 2024

@maranta_leuconeura Vravíš, že máme meniť partnerov po niekoľkých rokov? uf keď budeš mať dieťa a manžel ti s úsmevom na tvári oznámi- ,,Počuj, ubehlo par rokov, idem sa vyspať s nejakou inou ženou, obdobie monogamie k tebe u mňa skončilo, je to len príroda , neber si to osobe, o 3 hodiny som späť a na večeru chcem rezne, čau 😎
Už vidím, ty hrdinka, ako by si to zobrala s nadhľadom takúto situáciu😉
Počet sexuálnych partnerov ukazuje ako vážne berieme svoje telo, či ho ľahko dáme niekomu úplne cudziemu, či nám stačí jeden úsmev a pár minút na sex. Ja osobne by som takéto muža nechcela , ktorý sex bral ako šport a stačila mu vždy len chvíľka aby sa s niekým vyspal, lebo tento zvyk by ho lákal uplatniť si aj vo vzťahu...

maranta_leuconeura
25. máj 2024

@katkazocele hovorim to niekde? Asi nevies citat

minenkak
25. máj 2024

@katkazocele ale veď ona nič také nepíše

athelas86
25. máj 2024

5

minenkak
25. máj 2024

Čo je veľa sexuálnych partnerov.A aký je rozdiel žena a muž a prečo vlastne by to mal byť rozdiel

minenkak
25. máj 2024

@athelas86 5 za týždenný,víkend,rok ,jeden večer

minenkak
25. máj 2024

Rátajú sa aj zvieratá???

athelas86
25. máj 2024

@minenkak To je tak cca na mesiac akurát, na týždeň sa mi zdá už priveľa

athelas86
25. máj 2024

A inak žasnem koľko litánií sú schopní ľudia napísať a koľko času venovať očividne blbej otázke.

katkazocele
25. máj 2024

@minenkak

@maranta_leuconeura ,, clovek nie je monogamny tvor na cely zivot ale na obdobia niekolkych rokov. ,, presadzuje túto teóriu...a v úvode príspevku :..Podla mna pocet sexualnych partnerov o nicom nehovori a uz vobec nie o nejakej moralnosti cloveka.. zasa toto píše. Na obe tieto tvrdenia som vyjadrila reakciu vo svojom príspevku 😇

januska12323
25. máj 2024

Veľa je akurát viac ako jeden v tom istom čase.

fido69
25. máj 2024

Ako povedal Albert Einstein všetko je relatívne. Pre niekoho sú traja pri jednom sexe málo a pre iného je to za celý život veľa. Tu neexistuje jednoznačná odpoveď. 😉

nikpa
25. máj 2024

Toľko koľko pripadá konkrétnej žene ci mužovi pre seba už vela. Teda keď je jeden človek v pohode sám so sebou, že mal 100+ sexuálnych partnerov tak je to v poriadku, keď sa niekomu zdá, že už tretí, štvrtí je dosť, tak tiež je to jeho vec. Nikdy ma nezaujímalo koľko mali moji frajeri, milenci, kamaráti, kamarátky sexuálnych partnerov. A držím sa hesla, že žijeme len raz a život si treba užiť, nie polemizovať čo je správne a čo povie okolie....

Strana
z5