Koľko sexuálnych partnerov je pre ženu veľa?
Kolko sexual.partnerov je podla vas pre ŽENU veľa ? A Koľko je veľa pre MUŽA?
@katkazocele ,,Už vidím, ty hrdinka, ako by si to zobrala s nadhľadom takúto situáciu"
Lebo ty ma poznas a vies v akom vztahu zijem a ako to my mame s muzom nastavene a na com sme sa dohodli 😉🙂
Si predstav, ze existuju aj ine vztahy ako take, ze zena robi muzovi sluzku a je mu podriadena a otvorenost v sexe je len naozaj vrchol ladovca. Mne by si v prvom rade v zivote nedovolil muz rozkazovat ze mam nieco navarit.
@maranta_leuconeura @minenkak co sa cudujete. Katarinka zas ide svoje
Ak má 18 ročná 10 partnerov, je to veľa. Ale ak to ma 50 ročná, tak je to v poriadku.
Tak porozmýšľaj nad tvojou otázkou.
Moja preferencia su neskusene zeny
Subezne? Viac ako 1 😁
Pre niekoho je neakceptovatelne vela aj 2 pre niekoho je prilis malo aj 100.... Zariad sa podla toho ako citis ty a kasli na nazor cudzich ludi 👍
Jednociferné číslo je za mňa v pohode, ale teda záleží od veku samozrejme. Iné je mať za sebou ôsmich - deviatich v 18, iné v 60. Ale teda nikdy som sa nikoho na toto nepýtala, len jedna kolegyňa nám raz sama od seba vysypala, že mala 17 (v cca 30). To sme aj s kolegom zostali takí, že...fuuha 😅 Pohlavie nerozlišujem.
@kubo654 Ešte, že si napísal "neskusenÉ ženY" (množné číslo). Čiže chceš pannu a po jej "odblanení" najradšej zase ďalšiu? U teba je v poriadku, že máš viaceré skúsenosti, lebo ty si chlap? Mám pochopenie pre ľudí, čo chcú partnera bez skúseností, keď sú sami na tom rovnako. Ale keď nie, tak mi to nepríde fér.
@kubo654 preco v tom co pisem vidis podrazdenost? Neviem kde sa maju brat vsetky tie nazaskolene, ked vy chcete len take? Co pototm s tymi co ich uz taki ako ty zaskolili? Vsak vy s ste s tymi svojimi poziadavkami na neskusene uplne smiesni. Vy chcelte len zaskolovat, co keby ste sa uspokolili s rovnako pouzitym tovarom ako ste vy skolitelia?
Keby som si hladal vážny vztah, nad 3-5 by už pre mňa bolo asi vela.
Neviem co ste take podrazdene :D vy mate tiez svoje preferencia na muzov, ktore su casto velmi zvlastne. Ak by som mal na vyber tu istu zenu a jedna bola panna a druha mala "najazdene" 20+ tak si vzdy vyberiem tu pannu. A niesom sam
@kubo654 Pusti si a relaxuj. 😉
@kubo654 Normálny človek si vyberá podľa iných preferencií, než koľko má kto "najazdené". Ako by si sa cítil, keby si sa zaľúbil do úžasnej ženy, ktorá by bola panna a celkovo úplne podľa tvojich predstáv a aj ona by ťa chcela a mala rada a potom by ťa zrazu nechala, lebo by zistila, že si už "použitý tovar"?
@kubo654 A tých veľa skúseností, čo máš, boli všetko panny? Prečo ste sa potom rozišli? Predpokladám, že panna sa nevyspí len tak s niekým, koho práve stretla v bare. Ale asi čaká od toho dlhodobý vzťah. Nie je od teba hnusné, že ju vyuziješ a odkopneš? Či jej problém, nemala byť taká sprostá? 🤔
Podla mna sa to neda urcit a hlavne nie cislom. Ked ma niekto 5 sexualnych partnerov v roznych stabilnych vztahoch za 10 rokov, tak mi to vela nepripada. Ak niekto za tyzden vystrieda 5 sexualnych partnerov alebo ma tych partnerov naraz ako viacerych milencov, tak mi to vela pripada. Ide o okolnosti.

Naco dalsia anketa? Nevies si tu pohladat dalsich 100 rovnakych tem?