icon

Koľko stojí udržanie si milenky pre muža?

7. nov 2025

Kolko podla vas, stoji takeho bezneho, priemerneho manzela milenka. Kolko penazi musi rocne Chlap okolo 40r. , otec rodiny investovat rocne do milenky, Ktora povedzme ze byva v rovnakom meste, Ma dve deti a stretava sa s nou asi 2 - 4x tyzdenne, vecere v restauraciach, darceky, ina pozornost, benzin, Mate to uz niekto tak cca spocitane? Dakujem za rady , Krasny den.

Strana
z5
martinmmartin
7. nov 2025

Aky je dlhy kúsok šnúrky? Na niektore veci existuje odpoved iba ked das viac parametrov do otazky

wade
7. nov 2025

Dal som to chatGPT ako slovnu ulohu z matematiky 🙂 Oblasť
Ročný odhad
Stretnutia / večere
9 000 €
Darčeky
1 000 – 1 500 €
Oblečenie / kozmetika
600 – 1 200 €
Benzín / presuny
2 000 €
Skryté náklady
500 – 1 500 €
Spolu
~13 000 – 15 000 €

autor
7. nov 2025

Skryté náklady ???? ? tabletky po tusim zlacneli.. Tak asi nie taka ciastka..

zuzanita1609
7. nov 2025

🤦 čo jej len na očkách uvidí. Čo chceš čítať? Koľko prerobí,či nedajbože zarobí? 🙄

ibrunova
7. nov 2025

@anonym_autor skúmaš, či si to budeš môcť dovoliť? 😂

ibrunova
7. nov 2025

Ja by som tam ešte prihodila darčeky pre manželku, aby jej zalepil oči 🙂

pribinak
7. nov 2025

Ja by som prihodila ešte darčeky / všimne pre šéfa aby potvrdil že som na sluzobke
🤣🤣

autor
7. nov 2025
@ibrunova

Ja by som tam ešte prihodila darčeky pre manželku, aby jej zalepil oči 🙂

@ibrunova preto by bolo supis keby su realne skusenosti. Slovenske pomery

januska12323
7. nov 2025

Závisí aká je šikovná a on bohatý.

tiezjedna
7. nov 2025
@anonym_autor

@ibrunova preto by bolo supis keby su realne skusenosti. Slovenske pomery

@anonym_autor asi myslel viagru😂😂

Inak, ktorý náklad vo vzťahu k milenke nie je "skrytý"?? 😎
@anonym_autor priemerný manžel si milenku nemôže dovoliť😉 Nie s tým, čo si vypísal - darčeky, večere, benzín👍

autor
7. nov 2025
@januska12323

Závisí aká je šikovná a on bohatý.

@januska12323 priemer, standard slovenska plat cca 1500 v cistom .

ibrunova
7. nov 2025

akože 9000 na večere? 750 mesačne? To hádam ani nie je nikdy doma, to je nereálne 🙂

anonym_bda375
7. nov 2025

@anonym_autor tak ale to záleží od milenky. Kamoška bola milenkou a stálo ho to občas odvoz niekam, menučko a vianočný/narodeninový darček. Žiadne dovolenky, wellness pobyty, nákupy vo Viedni, ani nóbl večere. Čiže o veľa rodinu neochudobnil.

tiezjedna
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor s týmto platom uvažuješ o milenke??? Nedaj sa vysmiať... To tvoja žena je úplne tydýt?

zuzanita1609
7. nov 2025

A ja som sa obávala,že ma pošlú do prdelky s mojimi s francúzskymi 🤭😁. Ber v ohľade aj psychické zdravie všetkých zainteresovaných,nie len financie. Trutik 😤

anonym_c2fa82
7. nov 2025

Beriem, ze mate spolocne peniaze, nakolko ste manzelia. Treba minut pre rodinu tolko, aby nezostalo pre milenku 🤣👌

nyusika
7. nov 2025
@wade

Dal som to chatGPT ako slovnu ulohu z matematiky 🙂 Oblasť
Ročný odhad
Stretnutia / večere
9 000 €
Darčeky
1 000 – 1 500 €
Oblečenie / kozmetika
600 – 1 200 €
Benzín / presuny
2 000 €
Skryté náklady
500 – 1 500 €
Spolu
~13 000 – 15 000 €

@wade to je neskutocne lacna milenka 😀 😀 😀

sense
7. nov 2025

@anonym_autor záleží ako náročná ta milenka je

nyusika
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor s takym platom mas manzelku a chces este aj milenku ? 😀 😀 😀

autor
7. nov 2025
@sense

@anonym_autor záleží ako náročná ta milenka je

@sense no od chlapa co zarobi 1500 zasa nemoze vela ziadat, teda taka normalna zena co nechce travit vecer sama

autor
7. nov 2025
@nyusika

@anonym_autor s takym platom mas manzelku a chces este aj milenku ? 😀 😀 😀

@nyusika Uz si vela domyslate🙂 Ale celkovo ta debata ozaj otvara oci viaca viac🙂

januska12323
7. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor pri takom plate ťa milenka chcieť nebude.

nyusika
Odpoveď bola odstránená
nyusika
7. nov 2025
@januska12323

@anonym_autor pri takom plate ťa milenka chcieť nebude.

@januska12323 ani ked bude normalna a slusna osamela zena ? 😀 😀 😀

zuzanita1609
7. nov 2025
@anonym_autor

@sense no od chlapa co zarobi 1500 zasa nemoze vela ziadat, teda taka normalna zena co nechce travit vecer sama

@anonym_autor tak normálna žena ho bude tráviť radšej v prírode a bez vypočítaveho chlapa,milenca,čo sa pýta takú sprostosť. 😁 Keď nemáš na milenku,ani zbytočne nekaukuluj a miluj tú,čo ťa čaká doma s večerou 😤.

anonym_727f95
7. nov 2025

Tuto temu davam na policku hned vedla temy kde matka rozmyslala ci prenechat partnera dcere. 🎤

nyusika
7. nov 2025
@anonym_autor

@nyusika Uz si vela domyslate🙂 Ale celkovo ta debata ozaj otvara oci viaca viac🙂

@anonym_autor pocuj, nechces sa radsej opytat na to, kde najdes zazobanu bphacku, ktoryu manzel zanedbava ? mozes to ponat ako brigadu a vyrazne zlepsit svoj prijem - manzelka sa urcite potesi

tanyan
7. nov 2025

Ani na manželku sa nedá urobiť rozpočet, keď nepoznáš jej potreby a očakávania... Niektorá potrebuje kaderníčku, kozmetičku, nechty, značkové oblečenie a doplnky, kilá a litre produktov na seba a pre domácnosť. Iná sa nemaľuje, má zdravé nechty, vlasy si zafarbí sama a aj toaletný papier nakúpi v akcii.
Pri milenke je to podobné. Jedna potrebuje len ľudské teplo a druhá pokryť celé svoje životné náklady. Aj tá večera sa dá zabezpečiť za 30, ale aj za 300.

nyusika
7. nov 2025
@tanyan

Ani na manželku sa nedá urobiť rozpočet, keď nepoznáš jej potreby a očakávania... Niektorá potrebuje kaderníčku, kozmetičku, nechty, značkové oblečenie a doplnky, kilá a litre produktov na seba a pre domácnosť. Iná sa nemaľuje, má zdravé nechty, vlasy si zafarbí sama a aj toaletný papier nakúpi v akcii.
Pri milenke je to podobné. Jedna potrebuje len ľudské teplo a druhá pokryť celé svoje životné náklady. Aj tá večera sa dá zabezpečiť za 30, ale aj za 300.

@tanyan da
kazda mudra manzelka ma na manzela take financne naroky, aby mu neostali peniaze na milenku.
cize smudra manzelka minie vsetko, co muz zarobi
😀 😀

zuzanita1609
7. nov 2025
@nyusika

@tanyan da
kazda mudra manzelka ma na manzela take financne naroky, aby mu neostali peniaze na milenku.
cize smudra manzelka minie vsetko, co muz zarobi
😀 😀

@nyusika 😁 tak 😆

Strana
z5