Koľko stojí udržanie si milenky pre muža?
Kolko podla vas, stoji takeho bezneho, priemerneho manzela milenka. Kolko penazi musi rocne Chlap okolo 40r. , otec rodiny investovat rocne do milenky, Ktora povedzme ze byva v rovnakom meste, Ma dve deti a stretava sa s nou asi 2 - 4x tyzdenne, vecere v restauraciach, darceky, ina pozornost, benzin, Mate to uz niekto tak cca spocitane? Dakujem za rady , Krasny den.
Dal som to chatGPT ako slovnu ulohu z matematiky 🙂 Oblasť
Ročný odhad
Stretnutia / večere
9 000 €
Darčeky
1 000 – 1 500 €
Oblečenie / kozmetika
600 – 1 200 €
Benzín / presuny
2 000 €
Skryté náklady
500 – 1 500 €
Spolu
~13 000 – 15 000 €
Skryté náklady ???? ? tabletky po tusim zlacneli.. Tak asi nie taka ciastka..
🤦 čo jej len na očkách uvidí. Čo chceš čítať? Koľko prerobí,či nedajbože zarobí? 🙄
@anonym_autor skúmaš, či si to budeš môcť dovoliť? 😂
Ja by som tam ešte prihodila darčeky pre manželku, aby jej zalepil oči 🙂
Ja by som prihodila ešte darčeky / všimne pre šéfa aby potvrdil že som na sluzobke
🤣🤣
Ja by som tam ešte prihodila darčeky pre manželku, aby jej zalepil oči 🙂
@ibrunova preto by bolo supis keby su realne skusenosti. Slovenske pomery
Závisí aká je šikovná a on bohatý.
@ibrunova preto by bolo supis keby su realne skusenosti. Slovenske pomery
@anonym_autor asi myslel viagru😂😂
Inak, ktorý náklad vo vzťahu k milenke nie je "skrytý"?? 😎
@anonym_autor priemerný manžel si milenku nemôže dovoliť😉 Nie s tým, čo si vypísal - darčeky, večere, benzín👍
Závisí aká je šikovná a on bohatý.
@januska12323 priemer, standard slovenska plat cca 1500 v cistom .
akože 9000 na večere? 750 mesačne? To hádam ani nie je nikdy doma, to je nereálne 🙂
@anonym_autor tak ale to záleží od milenky. Kamoška bola milenkou a stálo ho to občas odvoz niekam, menučko a vianočný/narodeninový darček. Žiadne dovolenky, wellness pobyty, nákupy vo Viedni, ani nóbl večere. Čiže o veľa rodinu neochudobnil.
@anonym_autor s týmto platom uvažuješ o milenke??? Nedaj sa vysmiať... To tvoja žena je úplne tydýt?
A ja som sa obávala,že ma pošlú do prdelky s mojimi s francúzskymi 🤭😁. Ber v ohľade aj psychické zdravie všetkých zainteresovaných,nie len financie. Trutik 😤
Beriem, ze mate spolocne peniaze, nakolko ste manzelia. Treba minut pre rodinu tolko, aby nezostalo pre milenku 🤣👌
@anonym_autor záleží ako náročná ta milenka je
@anonym_autor s takym platom mas manzelku a chces este aj milenku ? 😀 😀 😀
@anonym_autor záleží ako náročná ta milenka je
@sense no od chlapa co zarobi 1500 zasa nemoze vela ziadat, teda taka normalna zena co nechce travit vecer sama
@anonym_autor s takym platom mas manzelku a chces este aj milenku ? 😀 😀 😀
@nyusika Uz si vela domyslate🙂 Ale celkovo ta debata ozaj otvara oci viaca viac🙂
@anonym_autor pri takom plate ťa milenka chcieť nebude.
@anonym_autor pri takom plate ťa milenka chcieť nebude.
@januska12323 ani ked bude normalna a slusna osamela zena ? 😀 😀 😀
@sense no od chlapa co zarobi 1500 zasa nemoze vela ziadat, teda taka normalna zena co nechce travit vecer sama
@anonym_autor tak normálna žena ho bude tráviť radšej v prírode a bez vypočítaveho chlapa,milenca,čo sa pýta takú sprostosť. 😁 Keď nemáš na milenku,ani zbytočne nekaukuluj a miluj tú,čo ťa čaká doma s večerou 😤.
Tuto temu davam na policku hned vedla temy kde matka rozmyslala ci prenechat partnera dcere. 🎤
@nyusika Uz si vela domyslate🙂 Ale celkovo ta debata ozaj otvara oci viaca viac🙂
@anonym_autor pocuj, nechces sa radsej opytat na to, kde najdes zazobanu bphacku, ktoryu manzel zanedbava ? mozes to ponat ako brigadu a vyrazne zlepsit svoj prijem - manzelka sa urcite potesi
Ani na manželku sa nedá urobiť rozpočet, keď nepoznáš jej potreby a očakávania... Niektorá potrebuje kaderníčku, kozmetičku, nechty, značkové oblečenie a doplnky, kilá a litre produktov na seba a pre domácnosť. Iná sa nemaľuje, má zdravé nechty, vlasy si zafarbí sama a aj toaletný papier nakúpi v akcii.
Pri milenke je to podobné. Jedna potrebuje len ľudské teplo a druhá pokryť celé svoje životné náklady. Aj tá večera sa dá zabezpečiť za 30, ale aj za 300.
Ani na manželku sa nedá urobiť rozpočet, keď nepoznáš jej potreby a očakávania... Niektorá potrebuje kaderníčku, kozmetičku, nechty, značkové oblečenie a doplnky, kilá a litre produktov na seba a pre domácnosť. Iná sa nemaľuje, má zdravé nechty, vlasy si zafarbí sama a aj toaletný papier nakúpi v akcii.
Pri milenke je to podobné. Jedna potrebuje len ľudské teplo a druhá pokryť celé svoje životné náklady. Aj tá večera sa dá zabezpečiť za 30, ale aj za 300.
@tanyan da
kazda mudra manzelka ma na manzela take financne naroky, aby mu neostali peniaze na milenku.
cize smudra manzelka minie vsetko, co muz zarobi
😀 😀

Aky je dlhy kúsok šnúrky? Na niektore veci existuje odpoved iba ked das viac parametrov do otazky