Koľkokrát denne je normálne mať sex?
Dobrý večer, chcel by som sa spýtať koľkokrát je do dňa je mať najlepšie sex alebo koľko krát ho máte vy ?
My s mojou priateľkou mávame tak každý druhý deň sex ale 3krat v ten deň a stále mi vykrikuje že mám byt s tým spokojný ale mne to príde veľmi malo… ( Vašimi odpoveďami jej chcem len dokázať že by sme mali častejšie sexovat a je to bežne. )
Ďakujem veľmi pekne za každú odpoved.
Pride ti to veĺmi málo v 3×3=9 alebo 3×4=12 sex v týždni a to ti príde veĺmi málo.Aké je tvoje ideálne číslo? Chcel by si mat 30 až 70x sex za týždeň?
to zaleží od okolnosti. vy asi deti nemate, ale keby ste mali, tak to jednoducho nedáte, ani keby ste chceli. nie len preto, že sú fyzicky prítomné, ale najma lebo sa stále niečo pytaju, chodia za vami, moj syn sa pyta 1000x denne "prečo" a to aj ked bude mat 12 😀 napriek tomu s snažíme dodržat aspon 3x týždenne a ked sme sami (sme obaja rozvedení takže ked su deti s druhým rodičom) tak sa pokojne dá aj 3x denne 😀
No tak ako? Čo hovorí tvoja priateľka na odpovede? Dokázal si jej tým niečo? 😉

3x denne som nesexovala, ani ked som mala 17.. To je, ako ked ti niekto núti 3x denne kastrol kôprovej omačky..nemôžeš ju ani vidieť...Mňa by si svojou hypersexualitou nepotešil 😂
Nepotešil ste mne, ani já vas nepotešim