Kríza - nemôžem vystáť muža
Ženy potrebujem poradiť...máte niektorá za sebou taku krízu že ste nemohli svojho muža ani vystat a dalo sa to predsa casom do poriadku? Pretiekol mi uz pohar, nieco sa uz vo mne zlomilo...vsetko zacalo po narodeni dcery, ma uz skoro 4 roky, chlap si počas tehotenstva našiel novu partiu slobodných starych mládencov a rozvedených...odvtedy ho nespoznavam, nonstop po vonku, s dieťaťom pomôcť nechce, do všetkého ho musím nútiť, snažím sa robiť kompromisy, vždy bol extrovert, ľudí potrebuje, dohodli sme sa bude chodiť von 3x do týždňa a ma voľný každý druhý víkend čo som u sestry . Lenze začína leto, zrazu je to malo, už chce 4x -5x a keď sa ohradim vrieska že je pod papucou, zacala som chodit aj ja von, casto na silu lebo sa mi nechce ale inak nemám žiadnu čas na seba, musím proste utiecť z domu lebo inak utecie on...proste chaty, bary, už bol na dovolenke pri mori s nimi....nonstop mu zvoni telefon, stale ho niekto niekam vola a on proste nechce byt doma....mne už začína byť jedno či je alebo nie je doma, on nechápe čo mi vadí, veď je aj doma ale to leží len pred telkou....zrazu chce ist do poradne zachranovat, ale skôr si myslím ze čaká že mi niekto povie že toto je normálne...a nirmalne neviem...mám dať tomu ešte šancu? Asi ešte podstatná info: ma po 40tke...
Inac co ty chlapi spolu robia cele dni a este aj na dovolenke? Len tak sedia v krcme, piju a debatuju? Chapem ze kamosi uz nemaju manzelky a asi ani frajerky, ale to nemaju ani snahu niekoho najst?
Ja by som sa skor bala ze ti kamosi nehovoria o nicom inom len o babach a ked su uz na tej dovolenke, tak tam isto sa pokusia zbalit nejake baby. A co ten jeden zenac?
@sashabb No nie, lebo dovolenka je specialny zazitok, ktory ludia planuju, deju sa tam veci, ktore clovek len tak nezazije, ludia si to velmi dlho pamataju. Taketo specialne chvile by som vzdy chcela stravit s niekym koho lubim najviac. To je akoby chlap chcel travit vianoce s kamosmi. To proste nie je normalne. Pre mna nie.
čo sa v tebe bije? Aký prínos má pre teba a tvoje dieťa váš vzťah, vaše manželstvo? Tu nie je otázka či ale kedy. Zmeniť sa nezmení, to je na 99%, ale ak sa rozvedieš, má šancu (pri pozornejšom výbere partnera), žiť ináč a ukázať aj dieťaťu, že existujú aj vzťahy, kde sa muž a žena majú radi, vzájomne sa rešpektujú, pomáhajú si navzájom.
@andreatytler tak áno pokiaľ berieš dovolenku ako špeciálny zážitok a máš ju max 1x za rok (ako tie vianoce), tak to chápem. Niekto má tú dovolenku viackrát za rok a neberie to ako špeciálny zážitok 🙂
Neuvedomuje si čo má, keď nechce doma ho neudržíš, myslím, že toto je tak otázka času kedy ťa to prestane baviť, kedy s tým všetkým skončíš, kedy sa na neho vykašleš. Je to k ničomu keď sa nemôžeš na neho ani spoľahnúť.
Ja sa mu ani nečudujem...je toľko možností ako si užívať život,prečo by mal sedieť doma? inštitút manželstva je prežitok a skôr či neskôr zanikne. Je to trápenie pre všetkých zúčastnených,akurát pre každú osobu z iného dôvodu.
Prepáč ale hrozne sa to číta čo pises… jeden vecer do tyzdna spolu… fuu, ja myslím že vo vnutri už vieš čo máš spravit, ken sa na to odhodlať🤷♀️
@anonym Ahoj ,ako to u Vás pokračuje ?

@elizabet173 aspoň vidíš ako sa to vo mne bije...obávam sa totiz že moje dieťa nebude mať dobrý príklad ani keď s ním ostanem, ani keď sa rozvediem... kompletnu rodinu a zdrave vztahy poznat nebude tak či tak 😶