Kto je ten pravý?
Bolo to ako v rozprávke, mala som len 15 rokov, keď som ho spoznala, bola to láska na prvý pohľad. Je pravda, že sme sa stretávali len cez víkendy a takto to išlo roky...presne 9 rokov, som mu už začala vynadať a povedala som, že náš vzťah nenapreduje, donútila som ho, aby sme sa nasťahovali. Žili sme spolu pol roka. Rozišli sme sa. Povedal, že už nie je zaľúbený a že sa cíti uzavretý. Medzitým poslal svoje fotky cudzej žene, že som pre neho nudná. Presťahoval sa domov. Pár dní som mala pocit, že sa bez neho po mnohých preplakaných nociach zbláznim. Prešlo 1,5 mesiaca. Doma som si hľadala inú prácu, vďaka ktorej som spoznala muža. Začali sme si písať, spoznávať, no nič extra. Nečakane som anonymne dostala kyticu. V hĺbke srdca som chcela, aby to poslal môj bývalý. Ako sa ukázalo, neposlal to on, ale môj nový nápadník. Naozaj som s ním chcela začať odznova, ale bol pevný a povedal, že je to dobré pre nás oboch.
Bola jedna akcia v dedine, kde som sa s tým novým prvýkrát stretla. Bol veľmi elegantný, pekný, inteligentný a mal dobrý zmysel pre humor. Veci začali byť vážne, vzal ma do najlepších a najdrahších reštaurácií, kopa darčekov.
(Tajne každá žena miluje ak nás prekvapia).
Jedného dňa mi oznámil že odíde s kamarátmi na 10 dní do Nemecka. Čakala som že možno aj mňa zobere. No nie. Odišiel. Veľakrát sa mi ani neozval, nestaral sa o mňa, neozval sa. Medzitým môj bývalý mi napísal, či sa nechcem s ním niekam vybehnúť. Išli sme von. Už sú to 4 mesiace, čo sme sa rozišli.
Prišiel ten nový domov. Dal som mu cestu. Hovorím, že je to to dobré rozhodnutie. Snažila som sa presvedčiť sama seba že nemáme spoločnú budúcnosť.
Môj bývalý chce začať odznova, pretože si uvedomil, že bol hlúpy a že som pre neho dôležitá...moje city sa k nemu zmenili. Necítim to ako predtým, ale je ešte stále dôležitý pre mňa. Čo ak ma znovu opustí?
A ak by to nestačilo, uvedomil si to aj ten nový, posiela mi kytice, že mu chýbam a že ma miluje!! Pravdou je ,že aj on mi chýba.
Čo mám robiť? Kto je ten pravý? Alebo ani jeden?
Čo mám robiť?? Kto je ten pravý? Alebo ani jedny?
Iliana - super odpoveď! Nielen pre autorku, ale pre mnoho žien. Označila by som ju za naj odpoveď!

@liljana ten pohlad na letiacu zabu 😂