Lieky na podporu sexuálnej túžby u mužov
Dobrý deň, chcem sa spýtať v mene môjho muža. Jedna sa o to, že máme pekný harmonicky vzťah, všetko je v poriadku len stáva sa mu, že proste nemá chuť do sexu. Sme mladi pár s mávame sex 1x do týždňa. Viac krát som sa pýtala ze čo sa deje, prečo takto malo spolu spavame. Z neho vypadlo že večer ako si ľahne pred tv, nemá proste chuť, je rad že po celom dni odpočíva a proste nemá potrebu sa uspokojiť a stačí mu sex 1x do týždňa. Zaprisahal sa, že nič iné za tým neni, a chce s tým niečo robiť. Napr nejaké vitamíny, preto sa pýtam, či existuje nejaký výživový doplnok na to, aby mal tu chuť do sexu viac. Nemyslím na erekciu, ta je v poriadku 😆 ale skôr na to prebudenie tých hormónov na chuť k sexu.
Ďakujem za odpovede.
Skúste nasadit VIREXIL užívať min 1 mesiac.
Napisem ti pohlad muza. 1) Ako dlho ste spolu? Nieje to stale to iste dookola s tym ze on je aktivny a ty len roztiahnes a cakas? Po case aj toho najlepsieho jedla sa prejes. Zivot je zmena. 2) je realne unaveny z prace a je to docasne. Spolocny vikend wellness moze pomoct . 3) mozno byvate v byte a proste zlenivel. Praca, potom TV do zblbnutia az je vecer. 4) odcudzili ste sa, ma ta rad ale rozmysla ci ozaj chce byt s Tebou cely zivot. 5) malo testosteronu malu chuti do sexu, malo energie, viac tuku menej svalovej hmoty. ——— Vsetko vyssie spomenute sa da riesit. Mas usta tak namiesto oralu ich pouzi na rozpravanie. 🙂 otvor flasu vina a podebatujte, uprimne a otvorene .
ked ma vela stresov, nepomoze nic, len ich co najviac zredukovat - zmena prace napriklad, atd...

Preco nemate sex rano?