icon

Lifehacky pre lepšie zážitky v posteli

4. dec 2025

Ahojte poraďte nejaké triky a tipy do postele. Ohľadom hocičoho ci už prádla alebo niečo vďaka comu si to človek viac užije. Kľudne môžete chápať otázku tak akú radu by ste dali sama sebe keby ste stretli svoje mladšie ja? 😊 Na com ste sa popalili? Čo by ste Ocenili napr v 20 keby ste boli vedeli? Rada sa čosi poducim. Dlhé roky som bola sama a nie som nejaká priebojnicka v milovaní takže každá rada dobra. Ďakujem

anonym_b27956
4. dec 2025

Keby mozem poradir svojmu mladsiemu ja ohladom postelnych veci, tak by to bolo „Kup si lepsi matrac!”, menej by ma teraz boleli krize. Co uz, na chybach sa clovek uci.

anonym_d1aecc
4. dec 2025

Asi to nebude tá spicy rada, akú čakáš, ale dobrý sex začína dávno predtým ako sa ide na vec a nehanbiť sa otvorene komunikovať.

anonym_b44a90
4. dec 2025

@anonym_autor svojmu mladšiemu ja by som odkázala , menej sa hanbi moja a choď do toho!
Veľmi som sa kontrolovala
Zažila by som mnoho viac chémie a takej tej bezprostrednosti

lindusss2016
4. dec 2025
@anonym_b44a90

@anonym_autor svojmu mladšiemu ja by som odkázala , menej sa hanbi moja a choď do toho!

@anonym_b44a90 presne si to vystihla. Mlade baby (alebo aspon mlada ja) mozu byt hanblive, nemaju dostatok sebavedomia, prilis sa kontroluju a potom si to nakoniec neuziju tak, ako by sa dalo.

anonym_0095ae
4. dec 2025

sexi spodne pradlo s otvormi, vyrezmi, priesvitne mna to velmi bavi, co sa tyka praktik, popozerala som zo zaujimavosti rozne a zaradila do postele co sa mi pacilo

ibrunova
5. dec 2025

Ja by som odkázala, že nikdy nerob nasilu to, čo nechceš a čo sa ti nepáči.

anonym_650202
5. dec 2025

Lifehacky ohľadne sexu...to čo je za názov témy..to si zabila...sorry.
Neviem. Pozri si nejaké videá a inspiruj sa. Nákup si sexi lingerie a hlavne buď aktívna v posteli. Urob mužovi hlboky orál. Oni to majú radi. Buď dračica ukáž že to chces. V krásnom sexi pradielku s vyrezmi otvormi on to ocení. Ale aj tak po nejakom čase bude zháňať iné...chlapi od prírody nie sú monogamni . Takže moc to nepomôže udržať si jedného chlapa ak majú možnosť zásunu hneď inde.

anonym_7ac442
5. dec 2025

@anonym_autor ja mam orgazmus iba pri sexe z lasky, ked viem, ze ma ten clovek miluje, ked mi to hovori, ked to citim. A ked je ten sex pomaly. Cim pomalsie pohyby, tym skor mam orgazmus. Samozrejme treba, aby mal pre mna spravnu velkost (ked je mensi alebo vacsi, orgazmus nebude)

viktoriaandrascik
5. dec 2025

vyskúšaj španielske mušky 🙂

anonym_28ffcd
5. dec 2025

@anonym_autor výmena rolí 🙂

anonym_dc8ecd
5. dec 2025

Zabudni na postel. Skuste ist vecer niekam autom odstavte hocikde kde je menej ludi. Vzrusuje ze vas moze niekto vidiet i ked tma a zima asi skor nikto. Nespomeniem si ako sa vola taky znamy kopec za Trencinom tam niekedy stalo aj 5-6 aut dalej od seba a vsetci tam chodili na to iste. Len to bolo davno. Alebo v lete do lesa. Postel no pre nas nuda.

kiki68
5. dec 2025

Ruined orgasm si pozri 😂

autor
5. dec 2025
@anonym_b27956

Keby mozem poradir svojmu mladsiemu ja ohladom postelnych veci, tak by to bolo „Kup si lepsi matrac!”, menej by ma teraz boleli krize. Co uz, na chybach sa clovek uci.

@anonym_b27956 veru 😅 človek to podceňuje ale neskôr sa to ukáže

autor
5. dec 2025
@anonym_d1aecc

Asi to nebude tá spicy rada, akú čakáš, ale dobrý sex začína dávno predtým ako sa ide na vec a nehanbiť sa otvorene komunikovať.

@anonym_d1aecc predohra by mala trvať celý deň a spočíva v úplných maličkostiach. Je to pravda. Len škoda ze muži sú schopní celý deň sa hádať a večer sa tváriť urazene ze žena nemá chuť

autor
5. dec 2025
@anonym_b44a90

@anonym_b44a90 v čom si sa kontrolovala? Inak aj ja veľa pri tom premýšľam ci dobre vyzerám ci nevidí to co by vidieť nemal ci nemysli na inú ženu ci je to dobre ci sa nepocikam (zatiaľ sa mi to nestalo ale mam diagnózu ohľadom močového mechúra a taky trapas fakt nechcem zažiť),. Či voniam dosť dobre atď.. Neviem hlavu vypnúť. Mám takú ľahšiu formu ocd a je to pre mňa nad ľudská úloha

autor
5. dec 2025
@anonym_0095ae

sexi spodne pradlo s otvormi, vyrezmi, priesvitne mna to velmi bavi, co sa tyka praktik, popozerala som zo zaujimavosti rozne a zaradila do postele co sa mi pacilo

@anonym_0095ae to treba mať postavu do takého. Mne žiaľ nesedia cítim sa v tom smiešne

autor
5. dec 2025
@anonym_650202

Lifehacky ohľadne sexu...to čo je za názov témy..to si zabila...sorry.
Neviem. Pozri si nejaké videá a inspiruj sa. Nákup si sexi lingerie a hlavne buď aktívna v posteli. Urob mužovi hlboky orál. Oni to majú radi. Buď dračica ukáž že to chces. V krásnom sexi pradielku s vyrezmi otvormi on to ocení. Ale aj tak po nejakom čase bude zháňať iné...chlapi od prírody nie sú monogamni . Takže moc to nepomôže udržať si jedného chlapa ak majú možnosť zásunu hneď inde.

@anonym_650202 hlboký nedávam. Naťahuje ma na zvracanie stačí úplne maličké podráždenie krku alebo podnebia. Pekne vyzeral komentár kým neprišla posledná veta, potom nemá zmysel sa snažiť vôbec však aj tak pôjde inde

autor
5. dec 2025
@viktoriaandrascik

vyskúšaj španielske mušky 🙂

@viktoriaandrascik ako to funguje?

autor
5. dec 2025
@anonym_dc8ecd

Zabudni na postel. Skuste ist vecer niekam autom odstavte hocikde kde je menej ludi. Vzrusuje ze vas moze niekto vidiet i ked tma a zima asi skor nikto. Nespomeniem si ako sa vola taky znamy kopec za Trencinom tam niekedy stalo aj 5-6 aut dalej od seba a vsetci tam chodili na to iste. Len to bolo davno. Alebo v lete do lesa. Postel no pre nas nuda.

@anonym_dc8ecd pre mňa zas pohodlie 😅 po 30 už len pohodlne. 😄 Zas chlap mi je ako hora on sa ledva zmesti do auta 🙉 skúšali sme a to ma aj dosť veľké auto, nedalo sa 😔 iked predstava veru pekná. Jedine keď vyjde von z auta a ideme na to odzadu. Ja na štyroch na kraji auta dvere otvorené a on von😄

lindusss2016
5. dec 2025
@anonym_dc8ecd

@anonym_dc8ecd toto znie pre mna totalne antisexy 🤢 a urcite to nevzrusuje ani kazdeho chlapa, takze za mna toto rozhodne nie je univerzalna rada a duplom ta hromadna trtkacka pri Trencine 🙈 jak pubertaci....

anonym_dc8ecd
5. dec 2025
@lindusss2016

@anonym_dc8ecd toto znie pre mna totalne antisexy 🤢 a urcite to nevzrusuje ani kazdeho chlapa, takze za mna toto rozhodne nie je univerzalna rada a duplom ta hromadna trtkacka pri Trencine 🙈 jak pubertaci....

@lindusss2016 pyta sa na ozivenie nie pravidelne.

anonym_b27956
5. dec 2025
@anonym_dc8ecd

@anonym_dc8ecd joj, bezne takto stretavam cez leto, ked si idem zabehat podvecer/vecer pary v autach aj v dnesnej dobe, v tych letnych horucavach v aute, zatvorene okna, nech ich nie je pocut, musia byt spoteni ako dive svine🐗🐗.. to si vzdy hovorim, ze to je uz len romantika😂

lindusss2016
5. dec 2025
@anonym_dc8ecd

@lindusss2016 pyta sa na ozivenie nie pravidelne.

@anonym_dc8ecd no ved v poriadku, ale ja si neviem realne predstavit, ze niekam vyrazime za ucelom sexu. Akoze viem si predstaviť, ze niekde sme a proste dostaneme na seba chut. Ale nie stylom, ako tu dost casto citam rady, ze chodte si niekam zatrtkat 🤦

anonym_28ffcd
5. dec 2025

@anonym_autor pomocky možu pomôcť a asi aj netradične miesta....napr. skušobna kabínka

anonym_0095ae
Včera o 02:02
@anonym_autor

@anonym_0095ae to treba mať postavu do takého. Mne žiaľ nesedia cítim sa v tom smiešne

@anonym_autor a aku mas postavu? mozno si len velmi sebakriticka

autor
Včera o 08:49
@anonym_0095ae

@anonym_autor a aku mas postavu? mozno si len velmi sebakriticka

@anonym_0095ae 50 kg.. Nemám špeky na bruchu ani nič. Ale mam male prsia. Keď ľahnem na chrbát rozleju sa a necítim sa dobre keď ma na nich hladi. Keď som hore zas visia a nevyzerá to dobre. Keď mám na sebe tričko alebo podprsenku len by to zo mňa dával dole a potom mi už je úplne nepohodlne. Niekedy si to dám dole aj sama keď mi je veľmi horúco ale to už musí byť extrém.. Na chrbte mi vidno každý stavec takže ani odzadu sa necítim dobre. Mam širšiu panvu (nie som tam obrastena sadlom) tým pádom aj širší zadok v škole sa mi zaň posmievali ze je veľký. Nuž necítim sa dobre asi nemám telo stvorené pre sex. Vyhýbam sa tomu keď sa dá. Našťastie nie je na to veľa príležitostí.