Ľúbi - neľúbi
ahojte..prosim o normalny nazor...stava sa..stava sa to casto, kazdemu, niekedy...niekomu kto ma stastie nikdy...ja som take stastie nemala...zalubila som sa..cisto pracovne veci riesil, doniesol kedze mam pracu - ze kumne chodia ludia doniesol a isiel prec..o tyzden prisiel znova..potom mal take narazky, ze ci sa ponahlam, ked idem okolo pozriem ci mate tam auto...velmi sa mi paci ako fyzicky, inak ho nepoznam...dalsi tyzden neprisiel..potom po mesiaci...a zas som mala pocit ze sa tesi, ze je umna a stale si hladal temy aby mohol byt dlhsie, potom sme sedeli a kukali na seba a kukali...a on zas nieco vymyslel..proste to bolo jasne ze nechce ist..ale nic ine neurobil viac :(..a potom zas nic..proste otazka..ked sa na to pozrem realne..keby chcel..pocka ma po praci..,pripadne mi zavola..ked som sa ho pytala (kvoli praci)ci ma manzelku ne ne ne nemam nic nic take..proste jak kebyze mi chce povedat ze nema nikoho..strasne to zdoraznoval..proste myslim nanho co je fakt, nepoznam ho..paci sa mi:/ pomohlo by mi aby som vedela ze ma nechce...lenze ako to zistit,...ked cca raz do mesiaca pride a ja som z toho nanervy dalsi mesiac..myslite ze kebyze mu napisem z fejk uctu na fb, ci niekoho ma..alebo mu tam rovno napisem ze sa mi paci a ze nech napise kto chce aby som bola..ak povie nejaka veronika, zuza, anezka viem ze chce nejaku inu a mam pokoj a uzavrem to..strasne to hloda...:( diki za nazor..odpovede typu ser nanho neprosim, lebo by som rada len ked sa furt objavi...:( zazili ste niekto nieco ako z toho von?zmenit pracu..ze
cely tvoj prispevok je cisty chaos...
rozmyslanie nad fejk uctom, uvaha ci lubi-nelubi, ked sa ani nepoznate...kolko mas rokov? 15?
Bud pockaj, ako sa to vyvinie, alebo ho nepracovne pozvi na kavu a uvidis, ako zareaguje.
a hlavne popracuj na svojom pisomnom prejave.
Snažila som sa...ale nemám šajnu o čo ide
Ach tá laaaaska nebeská
čo máš 12 rokov aby si mu vypisovala také nezmysly s fejkového profilu? 🙈 to už kam chceš klesnúť??
Si dospelá žena, tak sa podľa toho správaj. Rovno ti poviem, že neľúbi ťa - veď sa vôbec nepoznáte, maximálne sa mu páčiš. Ak tam bude nabudúce zas šúchať nohami a nemať sa k odchodu, tak sa ho spýtaj, či ťa nechce radšej pozvať na kávu alebo na prechádzku miesto toho formálneho prostredia.
Fu, dobrý zahul. Dobrý matroš máš? Ak si normálna a nie aktuálne sfetovaná, tak mu napíš, že s ním rada tráviš čas a či by nechcel zájsť na obed. Tak snáď sa nebudete len obchádzať a pozerať na seba 🤣
Tak ja na FB cudzím ľuďom neodpisujem, ani ak to vyzerá na reálnu osobu, nie to ešte keď to je prázdny nedávno vytvorený profil a už vôbec neviem prečo by ti mal ako niekomu náhodnému povedať pravdu, takže tento plán ma dosť medzier 😅 na podozrenie, že niekoho má nemáš momentálne žiadny dôvod
Možno je len prirodzene flirtujúcej povahy, možno si to celé namýšľaš, možno sa mu naozaj páčiš..väčšinou keď má chlap záujem, tak spraví možné aj nemožné, ak sa ti nechce čakať kedy a či sa rozhýbe, pozvi ho na kávu ty.. Ak sa neprejaví, tak v tom budeš mať jasno..
nie niesom sfetovana :D soms a zasmaila 🙂 lenze nechcem ja byt taka co urobi prvy krok..uz som mu raz pisala pracovne a bolo take obdobie, ze sli vianoce tak som mu volala ze ani som sa nespytala ze ako sa ma..supe rsme kecali ale potom ani nenapisal..uz 2x som mu takto pracovne a myslela som ze zavola..nezavolal...raz som ho videla na chodbe isiel vedla a myslela som ze ma pride pozriet a neprisiel :( ok viem hlavu patu to nema...ja ho nechcem nikam pozyvat to sa mi zda uz ze fakt mu nadbieham :(sry fakt sa mi to tazko vysvetluje baby
@lindous hehe mas pravdu ma to dost medzier :D
@lindous dakujem za peknu odpoved..no asi som nepovedala to podstatne..:( ked chodil castejsie na zaciatku..ja som mu povedala pravdu ze mam deti..:( videla som ze to v nom hrklo, nadychol sa..."noo..no ja mam deti rad, velmi rad.." a hrkal :( a potom sice prisiel ale uz nie tak casto..je charakter :( myslim ze sa umyslene po tomto drzi spat..a nechce ma asi vyhladavat :(
@lindous aspon prejst by som sa s nim chcela, zistim ze je debil a je konec :( ja potrebujem zistit ze je vul
A že si ty slobodná vie??
podla mna nema zaujem.
@lindous to sa nepytal...
Sorry, nechce Ťa. Nestrápňovala by som sa na Tvojom mieste tým, že mu budeš nadbiehať. Možno aj mal na začiatku záujem, ale keď sa dozvedel o tých deťoch (koľko ich máš?), tak vycúval. Nie každý má povahu na to, robiť tatka cudzím deťom, nech by sa mu ich mamička akokoľvek páčila.
@sella38 ze :( ale mozno ho tie deti totalne stopli :( ale hej asi si povedal ze to nema zmysel...vlastne ani to nema zmysel :( co chcem...:( vlastne neni tam sanca :( mozno sa o tom len porozpravat fakt vam za to dakujem ze niesom na tieto myslienky sama..aj ked vypadam jak retard
@h2 ano asi mas pravdu :( lenze je to krute..mas deti, nemas sancu na stastie uz...na nic...:( zivot skoncil..nehladam tatinka ani nic :( ide mi o princip..mas deti nemas uz pravo na nic
Ale to vôbec nemusí byť pravda. Stačí len nájsť chlapa, ktorému to nevadí. Tomuto zjavne áno.
Alebo predpokladá, že máš muža, keď sa na to nepýtal.
Prosím ťa, len mu nepíš somariny z fake účtu...
Ak sa nechceš sklamať, tak si do hlavy natlač, že je to kamarát... ber ho iba za kamaráta a ako kamaráta ho niekam pozvi. Napr. či nechce ísť s tebou na klzisko, alebo do divadla a tak.. že nechceš ísť sama, tak či má rád divadlo, alebo či sa rád korčuľuje, a podobne... proste aktivita, čo je sčasti kamarátstka, ale ani nemusí byť. A možno to neskôr zopakuj.. a po pár takých stretnutiach uvidíš, ako sa to vyvíja.
Počkala by som keď nabudúce príde a medzi rečou nadhodila niečo nenútené napr. že za rohom je super kaviareň a opýtala sa či by ju nechcel niekedy so mnou omrknúť lebo sa mi už zunuje samej chodiť. Tým uvidíš či má záujem a jemne mu naznačíš že nemáš priateľa ani muža. Ono vážne to nieje žiadna veda a nie vymýšľať písanie z tajného účtu ako 12 ročná 🤦🤦🤦
o kfejk ucet zavrhujem..mam plan č. 2..o mesiac mame firemne posedenie...ja do prace dochadzam z velmi daleka cize to tam nepoznam..mna napadlo ze ak by prisiel do toho mesiaca ze sa ho spytam, ze kedze je odtial..ze ci nema cislo na nejaky taxik spolahlivy lebo ze potrebujem z tej akcie odvoz..toto ma este napadlo..ze kedze ja tam nikoho ani to mesto nic nepoznam ze ci ma niekoho spolahliveho...a mozno sa narvhne sam..este toto mam take co ma napadlo..chlapy dik za pomoc ste super :D
ze vlastne sa dozvie ze niekde budem na posedeni kusok od neho....ale je to take jak kebyze som dementna ze si neviem kuknut taxisluzby :D
Ten taxi je tiež dobre pritiahnutý za vlasy. Akurát budeš vyzerať že nevieš ani internet použiť. . Však normálne ak príde sa ho na rovinu opýtaj že ideš teda do toho mesta xyz a či keď je odtiaľ by ti nespravil prehliadku po meste , že tam ideš prvý krát a rada by sis to tam poprechadzala keď už tam ideš. Na čo hlúposti s taxi vymýšľať ?
Tak mňa by ako prvé napadlo, že keď máš deti, máš aj partnera.. Viem, že to je úplne hlúpy predpoklad, lebo slobodných mamičiek je veľa, ale nečudovala by som sa keby si myslel, že si zadaná...
Mne nepríde na spravení prvého kroku nič trápne... Možno to bude potom chvíľu zvláštne, keď ti zas príde niečo priniesť do práce, ale to sa utrasie... Je možné, že sa mu páčiš, ale na rolu nevlastného otca sa necíti, čo je úplne v poriadku, rovnako ako je možné, že by mu deti ani nevadili, ale myslí si, že ty niekoho máš a rovnako je možné, že ani jedna možnosť nie je správna 😅 ja len aby si sa nemusela stále sama seba pýtať čo keby .. Nemusíš ho volať niekam, keď príde môžeš sa ho spýtať, či nechce zostať na čaj... Nie je to násilné, ale dá mu to najavo, že ak chce, tak sa môže o niečo pokúsiť...
@diusqa761 ne fakt ten odvoz budem potrebovat lebo auto budem mat u kamosa a tych cca 10km sa musim dopravit k nemu (budem u neho spat)no toto sa mi zdalo asi posledne co viem vymyslet :( vzdy ked urobim prvy krok budem dementna :(
To nieje pravda , za to že spravíš prvý krok niesi dementna zúfalá ani nič ale stačí ho na rovinu pozvať a nie robiť okolo toho omáčky.
Ved ho normalne zavolaj na kavu a uvidis 🙂
Bozinku, co si male decko?
Fake ucet? Cislo na taxika? ... To sa leda tak riadne strapnis a pomysli si o tebe svoje.
To sa ho nemozes normalne na rovinu spytat, ci neskocite spolu na obed? Kavu? Veceru? Kino? Atď?
Kľudne mu z toho fejkového účtu napíš. Už sa viac u teba v kancelárii nezastaví a máš po probléme. 🤷🏻♀️

Ani hlava ani päta...asi ako celý vzťah nevzťah...ľúbi neľúbi...rozlúštiť neviem o čo tu ide, ani odpoveď nemám 😄