icon

Ľúbi - neľúbi

27. jan 2022

ahojte..prosim o normalny nazor...stava sa..stava sa to casto, kazdemu, niekedy...niekomu kto ma stastie nikdy...ja som take stastie nemala...zalubila som sa..cisto pracovne veci riesil, doniesol kedze mam pracu - ze kumne chodia ludia doniesol a isiel prec..o tyzden prisiel znova..potom mal take narazky, ze ci sa ponahlam, ked idem okolo pozriem ci mate tam auto...velmi sa mi paci ako fyzicky, inak ho nepoznam...dalsi tyzden neprisiel..potom po mesiaci...a zas som mala pocit ze sa tesi, ze je umna a stale si hladal temy aby mohol byt dlhsie, potom sme sedeli a kukali na seba a kukali...a on zas nieco vymyslel..proste to bolo jasne ze nechce ist..ale nic ine neurobil viac :(..a potom zas nic..proste otazka..ked sa na to pozrem realne..keby chcel..pocka ma po praci..,pripadne mi zavola..ked som sa ho pytala (kvoli praci)ci ma manzelku ne ne ne nemam nic nic take..proste jak kebyze mi chce povedat ze nema nikoho..strasne to zdoraznoval..proste myslim nanho co je fakt, nepoznam ho..paci sa mi:/ pomohlo by mi aby som vedela ze ma nechce...lenze ako to zistit,...ked cca raz do mesiaca pride a ja som z toho nanervy dalsi mesiac..myslite ze kebyze mu napisem z fejk uctu na fb, ci niekoho ma..alebo mu tam rovno napisem ze sa mi paci a ze nech napise kto chce aby som bola..ak povie nejaka veronika, zuza, anezka viem ze chce nejaku inu a mam pokoj a uzavrem to..strasne to hloda...:( diki za nazor..odpovede typu ser nanho neprosim, lebo by som rada len ked sa furt objavi...:( zazili ste niekto nieco ako z toho von?zmenit pracu..ze

Strana
z2
0silvia0
27. jan 2022

Podla mna mal zaujem, ale tymi detmi si ho stopla a mozno si mysli, ze si aj zadana. Tak sa nechce zbytocne lepit🤔

olivia1425
27. jan 2022

Mile bravičko 🙈
Nepis blbosti z fejk uctov, alebo cakaj alebo urob prvy krok vela moznosti tam nieje 😊

moonlight1210
27. jan 2022

Myslim, ze mal zaujem o prijemnu, veselu, rozpustilu jazdu dvoch slobodnych, nezadanych ludi bez zavazkov.
Proste sa obcas stretnut, uzit si, nezavazne posexovat, dobre sa zabavit, zasmiat a nic od seba vzajomne necakat.

Myslim, ze to zvazoval, lebo si mu sympaticka a pacis sa mu. Ale city za tym nie su. Len fyzciky zaujem. A videl, ze je obojstranny. Ze je tam vzajomne nenapadne otukavanie sa, co ten druhy chce.

Ibaze bum - ty mas deti, a to ho stoplo. Lebo nebudes mat vzdy volny cas. Mas zavazky, zodpovednost. Po nejakom tom spolocnom case uz budes mat pocit, ze si investovala vela casu a energie a citov a zacnes z toho chciet vazny vztah, zoznamit s rodinou, detom otca, posuvat level, dalsi krok, ... proste, ze ty nehladas nic nezavazne a rozpustile, ale seriozne.

Takze ak hladas nieco nezavazne, rozpustile, daj mu vediet, myslim, ze jeho zaujem zase vyrazne ozije.
Ak hladas seriozny vztah, tak jeho z neho vypusti.

elizabet173
27. jan 2022

stratila som sa asi v piatom riadku...

autor
27. jan 2022

@moonlight1210 dakujem

danica2711
27. jan 2022

ty máš deti?! Sorry, ale prejavuješ sa tu ako slaboduchá, naivná, oplašená puberťáčka. Daj si studenú sprchu a snaž sa konečne dospieť! Celá táto story je úplne nezmyselná a trápna.

petricka22
27. jan 2022

Ach jaj 🤦‍♀️ Aj mne to pride, ako by si bola tinedzerka. Neviem preco maju ludia taky problem byt k sebe uprimni… ak chcem nieco vediet, opytam sa. Naco stracat cas nejakymi natahovackami, ked pride raz zamesiac, ci sa na mna usmeje, ci ma dobru naladu, ciprejde len okolo…??? Toto som riesila ako decko a nie ako dospela zena. Bud mu napis, alebo sa ho opytaj narovinu a hned budes vediet na com si a nemusis byt dalsi rok v ocakavani, ci z toho nieco bude. Daj radsej sancu niecomi, co ma zmysel.

eeerickal1
27. jan 2022

Strácam sa v tom, keď už človek má svoj vek aspoň teda ja už som v takom štádiu, že keby som bola slobodná a niekto sa mi páči tak by som sa už nebála mu to povedať. V živote predsa len často ľutujeme viacej veci ktoré sme nespravili ako tie, čo sme urobili.

zdenkastanka
27. jan 2022

Z fake uctu mu nepis🙏pisala si ze ste si pisali,volali, cize to tvoje vyjadrovanie (inak klobuk dolu🙄🤦🏼‍♀️) a slovosled hned spozna a tyyyym duplom ta bude obchadzat.mam pocit ze aj nieco s tebou chcel mat ale ked si spomenula deti tak mu blikla kontrolka... moja rada co by som spravila ja?nechce ma s detmi tak z toho nic nebude... a odmotaj sa od neho lebo ti tak pomotal hlavu ako 14 rocnemu dievcatu...

autor
27. jan 2022

@zdenkastanka hej nebudem mu pisat uz ani ten taxik neskusim..ja som fakt potrebovala pohlad z 3 strany...urcite mu bliklo je to jasne 😔nechcem nic ze teraz vazne to niesom taka naivna,len byt s nim chvilu zistit ze je debil a prestat si to idealizovat...proste som len chcela byt s nim mimo pracu a teocha ho spoznat a byt chvilu stastna to je vsetko...neviete aky mam zivot ake to je ked uz roky nie ste stastne a zrazu vas nieco tak extremne vytrhne z reality ze moze byt aj pekna..hej pisem jak madar ale velmi tazko sa to vysvetluje..ale viem je tam tolko dovodov preco ja prva ani zacat nemozem ze proste nejako to casom pochovam v hlave to bude najlepsie ...😔naozaj mat deti =skoncili ste na 10-15 rokov s vlastnym stastim..diki za kazdy pohlad dost ma to prefackalo ze to nema ani zmysel ani buducnost

moonlight1210
27. jan 2022

Neskoncila s vlastnym stastim na 10-15 rokov. Na to zas tak pesimisticky nepozeraj.
Deti vnimaj ako svoj projekt. Ako svoju investiciu do svojej stastnej buducnosti.

Cim lepsie si ich vychovas, tym skor to budu samostane bytosti, nezavisle, co ti netrcia v detskej izbe aj po 30tke, nebrakuju mamahotel a neinvestuju vsetky zarobene peniaze do svojho uzivania si bez vytvarania hodnot.
Budu mat sny, ciele, snahu ich nasledovat, pracovat na nich a rozvijat sa. Budu si vedome vlastnej hodnoty, a tym skor nepadnu do roznych vztahovych pasci (aj ked, moze sa stat. No ta sanca je mensia, ako ked su neiste, bezcielne, skor hladajuce, na koho sa zavesit, aby mali pocit vlastnej hodnoty, ze ich ktosi chce, lebo vo vnutri sa budu citit prazdne.).

Takze ked vyletia z hniezda, ty mas pokoj a znova cas na seba. Jasne, nebudes uz najmladsia, ale no a co? Vztahy so sklonom k trvalosti vznikaju na zaklade charakteroveho suladu, nie pelu mladej pokozky.

Navyse si teraz pesimisticka, lebo to nevyslo.
To vsak len tento konkretny chlap (najskor) nema zmysel. Z toho, co pises, nehladal u teba vztah, len obojstranne obohatenie a povyrazenie. Co by ti to dalo? Nachvilu hop, a potom trop? Chvilu nadsena, na oblacikoch, ze ta ktosi chce (a neklam si, hladala by si vztah), a potom sklamana, ze to nikam nevedie? Ze nie je z teba az tak paf, aby ta chcel mat svojom boku navzdy?

Skus vzdy vo vacsine veci pohladat nieco pozitivne. Nie vzdy sa to da, ale u teba teraz ano. Tak sa zamysli, co vsetko ti tato situacia dava. Nie berie.

zdenkastanka
27. jan 2022

Aspon si zistila este skor nez by bolo neskoro ze tento chlap nebol na zivot so slobodnou matkou ... neboj sa najde sa aj taky co deti bude mat naozaj rad.drzim palce.

Strana
z2