Lubrikačný gél - skúsenosti
S akým máte dobré skúsenosti?
🙂
@54tinka54 v com su ine silikonove? Lebo pozeram ze su na vodnej baze alebo silikon🤔
No v prvom rade tie na vodnej báze sa dajú použiť aj s kondómom a neviem či este aj iný rozdiel je v nich.. mne to znie aj trochu zdravšie 😀 ako silikónový
Za mňa sú silikónové top. Je to ako olejček, aspoň sa nelepí ,nechladí. 🙂
@54tinka54 pytam sa preto lebo ja som s manzelom mala od VIRDE z lekarne ale neboli sme spokojny po aplikacii sa dost rychlo vyparil nevydrzal dlho a je tiez na vodnej baze ...
Používam od lactacyd, obrovská spokojnosť oproti napr durexu z ktorého ma vždy pálilo
My sme mali viacero. Silikónový Silk je výborný, potom ešte keď som mala problémy, tak som zniesla len kokosový olej a to bolo tiež super, nevyprchal. Ale teda nesmie sa s kondómom. Pokiaľ s, tak sme mali ja a ty a celkom v pohode bol aj ten
Moje dva oblubene su tieto ktore hodim linky.
Vyskusala som vela, parfemovane nekupujem nikdy.
https://www.pilulka.sk/pepino-natural-lubrikacn...
@beatrixx1525 suhlas. durex je zbytocne drahy, lepi...pali...nedrzi vlhkost dostatocne
na vodnej baze mozes pouzit aj na hracky (vibratory, masturbatory, kondomy). Tie z drogerie stoja za nic. Idelane original zo sexshopu. My mame radi na analny styk. Nehrckuje a najlepsie lubrikuje. pH udrzuje rivnake ako klasicky vaginalny
@mrva o tomto glide 4you pisu ze sa moze aj na kondomy co ma prekvapuje ked ze je silikonovy objednala som ho teda
Ja mám durex ylang ylang na vodnej báze a je bomba. Vonia úžasne. Používam ho iba s kaliskom ale nepáli ma z neho pošva aj pekne kĺže 🙂

Ty a já neparfumovaný, z lekárne