icon

Má každá žena vibrátor?

14. máj 2023

Ma naozaj každá žena vibrator? Včera som si tak z rozmaru objednala, ale rozmýšľam že to zruším z úcty k mužovi. Chcela by som skúsiť niečo iné, orgazmus neviem dosiahnuť, a manželovi o tejto mojej objednávke povedať tiež nechcem. Mam pocit že to je tabu.

Strana
z2
kkovacovak
14. máj 2023

V prvom rade asi nemáte úplne v poriadku vzťah čo sa týchto vecí týka keď mu musíš zatajovať nákup vibrátoru. Čo takto priznať farbu, vyložiť karty na stôl a možno zažiješ aj 3 orgazmy za večer

tinnky
15. máj 2023

podla mna by mala mat kazda a rozne druhy a to neznamena,ze ta partner nevie uspokojit, prave naopak.ti co su fakt dobri, naramne ocenia aj samouspokojovanie..moj muz je najlepsi zo vsetkych, co som mala a hracky pouzivame spolu a jemu sa to naramne paci a aj mne. mytus o tom,ze zena potrebuje hracky len vtedy ak ju muz nevie uspokojit je hlupost.

tripetta
15. máj 2023

Ešte ma napadlo, či by za tvojim problémom nemohlo byť nejaké skryté ochorenie, alebo depresia. Aj lieky na to majú vplyv. Nechcem samozrejme strašiť. Dúfam, že sa tvoj problém čo najskôr vyrieši. 🍀

maialeo
15. máj 2023

@ankare veď sú aj také... 😀

nieco
18. máj 2023

Partnerka vibrátory má, aj ich používala, dokým nestretla mňa. Na hračku už ani nepomyslí.

snehulienka99
23. máj 2023

@nieco si fandíš 😁. Si s ňou 24 hodin denne?

joliken
18. dec 2024

@20erika07 V sexe ide o to aby partner uspokojil toho druheho.V pohode si kup ja manzelke som už kupil a tieto vianoce som jej kupil sono lelo2.Nie je to ani nevera.Urcite to pochopì ak ťa miluje.Mňa osobne vzrušuje ak je žena vzrušena.Neboj sa a choď do toho ale tiež sa pozhovaraj s manželom a povedz mu aky maš problem s orgasmom,je veľmi dôležite komunikovať uprimne v partnerstve o svojich tužbach a pocitoch.

saxana000
18. dec 2024

Aby sa z neho ten muz este netesil viac ako ty.

zuzkabeuty
17. máj 2025
@snehulienka99

Neobjednávaj vibrátor.. Ja ma Lelo sona 2 a to je ina pecka na orgazmy!

@snehulienka99 naozaj stojí za to?

snehulienka99
30. máj 2025
@zuzkabeuty

@snehulienka99 naozaj stojí za to?

@zuzkabeuty áno!

martina21
30. máj 2025

ja tiez nemam vibrator, nikdy ma to nelakalo ani ked som bola dlhe roky sama, vystacili mi ruky, ale kebyze si musim nejaky kupit chcela by som len taky ten sonicky na klitoris, lelo sona napr.

Strana
z2