Má milenec skutočné city?
Zacnem tak ze cely zivot sa pozname..vzdy sa nam nejak pretinali cesty..na strednej ma chcel ja jeho nie..potom sme roky kazdy zili svoje ja dlhy vztah..cesty sa pretali zas , zistil ze som slobodna a zas to na mna skusal...dva mesiace sme sa stretavali nechcela som ho no ziskal si ma...recami ako ma vzdy chcel a bla bla...nechcem aby sa do mna zalubil a prave preto tato tema...uz aj kamaratka mi hovorila ze vidno ako sa na mna pozera atd...streravame sa uz 9 mesiacov...dava pozornost cas chodime na obedy aj vikendy spolu..a aj mi pomaha ked hocico treba...raz mi uz aj povedal ze ma lubi ale neriesila som bol opity...lenze on je naozaj ku mne nezny vzdy ma drzi za ruku bozkava na ramena celo...hladi ma pozera hlboko do oci aj ked sme sa dohodli len na sexe...mna to zacina desit a neviem ci naozaj nieco citi alebo je len taky ze potrebuje ak blizkost nie len sex...stale sa ozyva prvy on denne vola zaujima sa vsetko si o mne pamata aj uplne hluposti co pocas dna riesim sa opyta ci som zohnala vybavila nie som nato zvyknuta moj ex ai nepamatal a nezaujimalo ho nic...stale si ma prezera kazdy detial na mne napr prsty nechty vlasy ovoniava ma stale ja neviem co robit...

@nama94 ja si myslim, ze ti prisiel do zivota ten pravy chlap. Ved mu povedz otvorene, ze si este zranena z predchadzajuceho vztahu, bojis sa noveho aj s ohladom na dieta a potrebujes vela casu, aby si sa z toho dostala. Ak bude s tym ok, tak pokracujte... myslim, ze si sa zalubila aj ty, ale kvoli tvojim zlym skusenostiam si to bojis priznat.
Nemusis ho hned zoznamovat so synom, uzivaj si , ze mas po svojom boku niekoho o koho sa mozes opriet. To vobec nie je malo