Má milenec skutočné city?
Zacnem tak ze cely zivot sa pozname..vzdy sa nam nejak pretinali cesty..na strednej ma chcel ja jeho nie..potom sme roky kazdy zili svoje ja dlhy vztah..cesty sa pretali zas , zistil ze som slobodna a zas to na mna skusal...dva mesiace sme sa stretavali nechcela som ho no ziskal si ma...recami ako ma vzdy chcel a bla bla...nechcem aby sa do mna zalubil a prave preto tato tema...uz aj kamaratka mi hovorila ze vidno ako sa na mna pozera atd...streravame sa uz 9 mesiacov...dava pozornost cas chodime na obedy aj vikendy spolu..a aj mi pomaha ked hocico treba...raz mi uz aj povedal ze ma lubi ale neriesila som bol opity...lenze on je naozaj ku mne nezny vzdy ma drzi za ruku bozkava na ramena celo...hladi ma pozera hlboko do oci aj ked sme sa dohodli len na sexe...mna to zacina desit a neviem ci naozaj nieco citi alebo je len taky ze potrebuje ak blizkost nie len sex...stale sa ozyva prvy on denne vola zaujima sa vsetko si o mne pamata aj uplne hluposti co pocas dna riesim sa opyta ci som zohnala vybavila nie som nato zvyknuta moj ex ai nepamatal a nezaujimalo ho nic...stale si ma prezera kazdy detial na mne napr prsty nechty vlasy ovoniava ma stale ja neviem co robit...
@nama94 ... muži to vedia hrať
Ved nechces, aby sa zalubil, takze ho asi nelubis ani ty. Tak sa s nim vyspi, ved ste sa uz dohodli. Ak sa uz neozve, tak vies, ze sa nezalubil a chcel si iba zasexovat.
Milenec može mat city aj to može hrat.
Na tvojom mieste by som ho nechala ist. Nemohla by som byt s niekým, kto ma evidentne miluje, alebo je aspoň zamilovaný, a ja k nemu nic necítim.
Ved nechces, aby sa zalubil, takze ho asi nelubis ani ty. Tak sa s nim vyspi, ved ste sa uz dohodli. Ak sa uz neozve, tak vies, ze sa nezalubil a chcel si iba zasexovat.
@anonym_7c0743 však asi som to zle napísala po tých 2 mesiacoch dobývania uz spolu spavame...a dokopy sa stretávame 9 m
Milenec može mat city aj to može hrat.
Na tvojom mieste by som ho nechala ist. Nemohla by som byt s niekým, kto ma evidentne miluje, alebo je aspoň zamilovaný, a ja k nemu nic necítim.
@barka1 veď práve preto táto téma... nechcem aby ani jeden z nás bol zranený...ja po 10r vzťahu som tak nejak zatrpkla na lásku atď...je mi snim dobre mam ho rada veľa pre mňa urobil a získal si ma svojou snahou ale lásku nechcem
@barka1 veď práve preto táto téma... nechcem aby ani jeden z nás bol zranený...ja po 10r vzťahu som tak nejak zatrpkla na lásku atď...je mi snim dobre mam ho rada veľa pre mňa urobil a získal si ma svojou snahou ale lásku nechcem
@nama94 Preco sa branis laske? Nie je krajsie prezit pekne chvile? Aj ja som sa popalila,ale nelutujem ani jeden den. Mat milovaneho cloveka,ked aj na cas,je super. Vzdy lepsie ako zit sama zatrpknuta a odopierat si vsetko to krasne.
Ber to len ako takú moju teóriu, ale ja si myslím, že on sa spolieha na to, že sa časom zaľúbiš. Nemyslím si, že sa takto správa muž, ktorému vyhovuje len sex. A nevidím dôvod načo by to hral - samozrejme, že muži (aj ženy) vedia hrať všeličo - ale načo by to v tomto prípade robil?
Ber to len ako takú moju teóriu, ale ja si myslím, že on sa spolieha na to, že sa časom zaľúbiš. Nemyslím si, že sa takto správa muž, ktorému vyhovuje len sex. A nevidím dôvod načo by to hral - samozrejme, že muži (aj ženy) vedia hrať všeličo - ale načo by to v tomto prípade robil?
@wolf_ tak kvôli sexu ? Ja neviem ako sa správajú k sebe ľudia čo im ide iba o sex ja po 10r vzťahu už neviem nič ,, ale možno je len taký že potrebuje aj blízkosť nie len sex ....no neviem nejak cítim že to má inak ako ja
@nama94 Preco sa branis laske? Nie je krajsie prezit pekne chvile? Aj ja som sa popalila,ale nelutujem ani jeden den. Mat milovaneho cloveka,ked aj na cas,je super. Vzdy lepsie ako zit sama zatrpknuta a odopierat si vsetko to krasne.
@marca12 mam syna už to beriem inak možno keby som sama zmyslam inak..lenže k dieťaťu si žena už dáva pozor koho pusti ...do nášho života
Ak necítia k nemu čo on,nechaj ho ,radšej teraz ako za pár rokov
Nenávidieť tá bude tak či tak ,ale teraz ma ešte šancu to rozchodiť
Z toho čo píšeš, už dávno zaľúbený je. To naozaj nevieš?
@wolf_ tak kvôli sexu ? Ja neviem ako sa správajú k sebe ľudia čo im ide iba o sex ja po 10r vzťahu už neviem nič ,, ale možno je len taký že potrebuje aj blízkosť nie len sex ....no neviem nejak cítim že to má inak ako ja
@nama94 načo by to hral kvôli sexu keď to pred tebou vlastne hrať nemusí? (Kedže padla dohoda, že len sex)
Z toho čo píšeš, už dávno zaľúbený je. To naozaj nevieš?
@thereisabear neviem nepride mi to jasne ank zrejme lebo neverim muzom moze sa len tak pretvarovat
@wolf_ ma sexe sme aa doslova nedohodli ze lem sex a nic ..len proste ze ziadny vztah
@nama94
Ty sama nevies co chces. Nechces vztah, pritom sa Chivas ako keby Si zila vo vztah s nim. Najdi si na nette Nora Laukova - ta ti povie, ci je vychcany manipulatir alebo Ma in piruchu, ktora by ti vadila. Ved keby je OK a miluje ta, bolo by to dobre, ci? Alebo SA bojis, ze Po par rokoch zmyzne a syn Bude smutny?
tento jedinec vyzerá zaľúbený, aj keď po sexe môže zmeniť taktiku.
@marca12 mam syna už to beriem inak možno keby som sama zmyslam inak..lenže k dieťaťu si žena už dáva pozor koho pusti ...do nášho života
@nama94 Z toho,co pises,je to dobry chlap. Venuje ti plnu pozornost,pamata si detaily,stara sa o teba. Ja by som ho nenechala inej,ale sebecky by som si ho nechala pre seba. Takeho chlapa tazko najdes.
tento jedinec vyzerá zaľúbený, aj keď po sexe môže zmeniť taktiku.
@anonym_878b6d spavame spolu uz 7 mesiacov
@nama94
Ty sama nevies co chces. Nechces vztah, pritom sa Chivas ako keby Si zila vo vztah s nim. Najdi si na nette Nora Laukova - ta ti povie, ci je vychcany manipulatir alebo Ma in piruchu, ktora by ti vadila. Ved keby je OK a miluje ta, bolo by to dobre, ci? Alebo SA bojis, ze Po par rokoch zmyzne a syn Bude smutny?
@anonym_f97088 áno bojím sa už niekomu venovať všetko a zažiť znova tu bolesť ak má zradí...
@nama94 Z toho,co pises,je to dobry chlap. Venuje ti plnu pozornost,pamata si detaily,stara sa o teba. Ja by som ho nenechala inej,ale sebecky by som si ho nechala pre seba. Takeho chlapa tazko najdes.
@marca12 na začiatku sa tak javí skoro každý...ja už mužom neverím aj ex kým sa nenarodil syn sa tak správal a potom celé zle
Vyzera byt ako ten pravy, tak ho zas odpal😅dalsi uz nemusi prist...

A my to mame vedieť?